- 7 Eylül 2020
- 358
- 507
- 23
- 39
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
-
Esim diyor ki su donemde araba almak mantikli hareket degil. Banttan sifir araclar yakinda inecek. Sifir piyasasi normale dönünce ikinci el piyasasi da düşecek. 40 bine alacagi bir arac ilerleyen surecte neredeyse yarisina dusecek diyor. Yani beklemeni oneriyor.Arabaya çok ama çok ihtiyacım var fakat elimdeki bütçe 40000 onu da krediyle alacagim .Fakat o fiyata en az 20 yaşında arabalar var ve düz vites .Alsam mi kalsa mı bilemedim .Arabadan anlayan arkadaslardan ricam ne yapsam bilemedim.Abim bekle diyor iyisini al. Ben biraz aceleciyim sanırım .Çünkü gerçekten iki çocukla sıkıntı oluyor .bugün bı araba baktım 2000 model Clio tabi 20 yaşında araç adam yaptıracak eksikileri var ama cesaret de edemedim .Bı akıl var mı öyle eski araç kullanan .ilk arabam olacak .kullanmayı öğreneceğim bu araçta.sifir araç zaten hayal.bi akil
65-70 araba yok ki. Bizimki 2006 model ve 80bin diyorlar20 yaşında arabanın masrafı da çok olur ya sürekli bi arıza çıkarır. Eğer kredi çekecekseniz bi miktar daha fazla çekseniz. En azından 65-70 bin civarı daha makul araçlar vardır sanki.
Çok teşekkür ederim.Boyle bilgiler gerekli bana.Esim diyor ki su donemde araba almak mantikli hareket degil. Banttan sifir araclar yakinda inecek. Sifir piyasasi normale dönünce ikinci el piyasasi da düşecek. 40 bine alacagi bir arac ilerleyen surecte neredeyse yarisina dusecek diyor. Yani beklemeni oneriyor.
O zaman 75-80 çeksin sizinkini verin65-70 araba yok ki. Bizimki 2006 model ve 80bin diyorlar
Ben o arabaya ne masraflar yapıp adam ettim satamamO zaman 75-80 çeksin sizinkini verin
Kazasız belasız binin çiçeğimBen o arabaya ne masraflar yapıp adam ettim satamam
clionun temizini bulursan alabilirsin bence ilk araba icin iyidir, parcasi bulunur oyle cok masraf cikarmaz temizseArabaya çok ama çok ihtiyacım var fakat elimdeki bütçe 40000 onu da krediyle alacagim .Fakat o fiyata en az 20 yaşında arabalar var ve düz vites .Alsam mi kalsa mı bilemedim .Arabadan anlayan arkadaslardan ricam ne yapsam bilemedim.Abim bekle diyor iyisini al. Ben biraz aceleciyim sanırım .Çünkü gerçekten iki çocukla sıkıntı oluyor .bugün bı araba baktım 2000 model Clio tabi 20 yaşında araç adam yaptıracak eksikileri var ama cesaret de edemedim .Bı akıl var mı öyle eski araç kullanan .ilk arabam olacak .kullanmayı öğreneceğim bu araçta.sifir araç zaten hayal.bi akil
araba fiyatlari asla dusmez. Nisan basinda 45 bine aldigim arabaya su an 65 veriyorlar satmiyorumEsim diyor ki su donemde araba almak mantikli hareket degil. Banttan sifir araclar yakinda inecek. Sifir piyasasi normale dönünce ikinci el piyasasi da düşecek. 40 bine alacagi bir arac ilerleyen surecte neredeyse yarisina dusecek diyor. Yani beklemeni oneriyor.
ama yanlis bilgiÇok teşekkür ederim.Boyle bilgiler gerekli bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?