- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
-
peugeot hic tavsiye etmem teneke diye tabir edilen bir arabadir chevrolet yine tavsiye etmem zira turkiyeden cekildi parca vs sikinti olur satmasi zor olur kia da ayni sekilde satarken zor satilirBu ay içinde 20 yıllık bir araba aldık bütçemiz o kadardı. 32.000e aldık. Şu an aynı arabayı almak için satsam tekrar aynısını alamıyorum. İnanılmaz hızlı çıkıyor piyasa.
Tavsiye verebileceğim markalar
3 kapı 2005 ford fiesta
5 kapı ford fiesta flair
Opel corsa
99 clio
Peugeot 206 (uygun fiyatlılarında tamir masrafı çok oluyor diye çok istememe rağmen bunu alamadık)
Eski model golf/polo
Chevrolet spark
Kıa'nın küçük arabası vardı ama hatırlayamadım modelin adını.
peugeot hic tavsiye etmem teneke diye tabir edilen bir arabadir chevrolet yine tavsiye etmem zira turkiyeden cekildi parca vs sikinti olur satmasi zor olur kia da ayni sekilde satarken zor satilir
sizinki sansa hizli gitmis benceBiz ararken o kadar hızlı gitti sabah baktık iş çıkışı bakalım dedik adamlar anlaştı koyulduğu gün satıldı hepsi. Peugeot noktasında şöyle ki ailemden yıllardır kullananlar var ama zamanında 1. El almışlardı. masrafsızını bulmak çok zor 2. Elde. Biz 3 ay aradık.
sizinki sansa hizli gitmis bence99 model golf var bende arabada boya yok boyle temiz bi arac bulunursa 20 yasinda olmasinin hicbir onemi yok. Ha araci sevmiyorum eski model diye o ayri konu cunku bundan once sifir fiat 500L vardi borc odemek icin sattim malesef
bu dedigim golfun klimasini yaptirmak disinda hicbir masraf yapmadik arac gercekten tertemiz bi de yagini degistirdim o da rutin bakim zaten ama ben hep modelli arabaya binmeye alisik oldugum icin sevemedim bide ben duz vites kullanmayi severim bu otomatikAa Fiat demişken arkadaşın almak istediği aralıkta paliolar var bir de.golf güzeldir yahu. Severim biz denk getiremedik bir türlü.
Bu ara arabalar altından çok kar yapıyor ama. Tabi masrafı cabası. Aldığımız arabadan 3 haftada ettiğimiz kar en az 8000 lira. Bindiğimiz de yanına kar. Tabi masrafsızı bulmak için çok çabaladık. Onda bile bir iki yerden ses geliyor onları buldukça çözüyoruz.
Sıfır araçlar ülkeye giriş yapınca bu fiyatlar düşmez sabit kalır en fazla.Esim diyor ki su donemde araba almak mantikli hareket degil. Banttan sifir araclar yakinda inecek. Sifir piyasasi normale dönünce ikinci el piyasasi da düşecek. 40 bine alacagi bir arac ilerleyen surecte neredeyse yarisina dusecek diyor. Yani beklemeni oneriyor.
Eski araba aylık en az bin-iki bin TL masraf demek ödeyeceğiniz krediye ek olarak bunu da düşünün.Arabaya çok ama çok ihtiyacım var fakat elimdeki bütçe 40000 onu da krediyle alacagim .Fakat o fiyata en az 20 yaşında arabalar var ve düz vites .Alsam mi kalsa mı bilemedim .Arabadan anlayan arkadaslardan ricam ne yapsam bilemedim.Abim bekle diyor iyisini al. Ben biraz aceleciyim sanırım .Çünkü gerçekten iki çocukla sıkıntı oluyor .bugün bı araba baktım 2000 model Clio tabi 20 yaşında araç adam yaptıracak eksikileri var ama cesaret de edemedim .Bı akıl var mı öyle eski araç kullanan .ilk arabam olacak .kullanmayı öğreneceğim bu araçta.sifir araç zaten hayal.bi akil
Üretimden sürekli araç geliyor, ayrıca çoğu da ithal araçların. Maske mi bu üretimi artınca fiyatı düşsün? Eşinizin araç üzerindeki vergilerden, döviz kurundan haberi yok heralde?Esim diyor ki su donemde araba almak mantikli hareket degil. Banttan sifir araclar yakinda inecek. Sifir piyasasi normale dönünce ikinci el piyasasi da düşecek. 40 bine alacagi bir arac ilerleyen surecte neredeyse yarisina dusecek diyor. Yani beklemeni oneriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?