Ben bildim bileli evde spor yaparım.Dambıl,plates topu,plates lastiği,plates çemberi,ip hepsi mevcut.Yok canım evde hiç canım istemiyor yürüyüş yapmam lazımHavalar ısınsın yürüyelim
Aslına bakarsan benden iyisi yok bu camiadaTabi haklısın herkes gelinlik dikip işleyebilirBu kadar mütevazi olma lütfen
Bence çok büyük meziyet.Herkes yetenekli değil senin gibi.Çok da bi meziyet değil be hemsom,ekmek parası için uğraşıyoz işteteşekkür ederim kuzum
Kalebodurda çok ses çıkmıyor.Komşular bişey demiyo mu kizay çocukluk günlerim geldi aklıma
Laleliii 1 Içeriye giiirrrr
Laleliiiii 2 ormandaki tilkiiii
Laleli 3 atlamasi güççç
Harikasın tabi hemşomAslına bakarsan benden iyisi yok bu camiada10 numero 5 yildizim ay ben bir harikayim
Yok be adra her insanin bir meziyeti vardır. Önemli olan bunun farkına varabilmek. Bende bi doktor,ogretmen,aşçı olamazdim mesela. Aslında benim hayalim ressam olmakti,güzel sanatlar fakültesini okumayi çok istedim. El becerim ve hevesim vardı. Babam taş koydu önüme. Para yokmuş o ışte,okuycakmisimda nolcakmisBence çok büyük meziyet.Herkes yetenekli değil senin gibi.
Tembel olduk iyice.Benimde var canım hatta bunlardan var ama yapan yok.Canım ben bu yıl böyle oldum Önce sürekli yapardım
Eki Görüntüle 1426497 Eki Görüntüle 1426501
Ya deli yapma böyle utanıyorm vallaHarikasın tabi hemşomBak bu güzel oldu
Hemşom sen bizim herşeyimizsinYa deli yapma böyle utanıyorm valla
Parkede yapar miKalebodurda çok ses çıkmıyor.
NevossssHemşom sen bizim herşeyimizsinBıyıkları görmeyelim
donanımlı has türk kadiniEski bunlar yıllardır duruyor arada yaparım üzerlerine dantel örmeyi düşünüyorum
Model arıyorum lütfen yardımcı olundonanımlı has türk kadiniyalnız senin durum burhan altıntop'a bağlamak üzere,dikkat et
Evet buna ben de inanıyorum ama işini iyi yapan var kötü yapan var.İnsan garip bir varlık.Eğitim alınca her işi başarabilir bence.Keşke izin verseymiş baban.İçinde kalmış.Yine olabilirsin istersen.Yok be adra her insann bir meziyeti vardır. Önemli olan bunun farkına varabilmek. Bende bi doktor,ogretmen,aşçı olamazdim mesela. Aslında benim hayalim ressam olmakti,güzel sanatlar fakültesini okumayi çok istedim. El becerim ve hevesim vardı. Babam taş koydu önüme. Para yokmuş o ışte,okuycakmisimda nolcakmisbende bu ise yöneldim
Nevo. kasin gözün ayrı oynuyo Noldu sana böyleGülmek sana yakışıyor
Ay hazir satiliyo zaten ne ugrascan boşver al pazardan örtModel arıyorum lütfen yardımcı olun
Ses yapıyor onda.Parkede yapar mi
Evet,içimde kaldiEvet buna ben de inanıyorum ama işini iyi yapan var kötü yapan var.İnsan garip bir varlık.Eğitim alınca her işi başarabilir bence.Keşke izin verseymiş baban.İçinde kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?