- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Vaktin yoksa biz açarız o zaman :)benım ona vaktım yok gencler topıgı kendınız acıcanız mecbur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaktin yoksa biz açarız o zaman :)benım ona vaktım yok gencler topıgı kendınız acıcanız mecbur
Merhaba Adra'cım nasılsınSelam.
Pinkom beni yalnız buldu sıkıştırıyorGelip yardım etmiyorsunuzNevoşu yalnız bulmuşsun
Ben de gözleme yaptım bugünGözleme tarifi istiyorummm mümkünse mayasız:)
Teşekkür ederim canımSizinde ellerinize sağlıkOhhh mis gibii. gecen haftasonuda bizde gozleme gunuydu.ellerine saglikk
Teşekkür ederim canımSizinde ellerinize sağlık
Ben telefondan google chorme kullanıyorum orda pcde göründüğü gibi görünüyor.Siz nasıl kullanıyorsunuz cepten forumuKonuyla alakasiz ama bu smiley ler nasil oluyor telefondan.laptoptan yapiyordum ama telefonda gorunmuyor.kendimi eksik hissediyorum onlar olmadannn
Ben telefondan google chorme kullanıyorum orda pcde göründüğü gibi görünüyor.Siz nasıl kullanıyorsunuz cepten forumu
Merhaba Nevoş.İyiyim canım.Sen de iyisin inşallah.Merhaba Adra'cım nasılsın
Tolin`in gözü var yerinde.Pinkom beni yalnız buldu sıkıştırıyorGelip yardım etmiyorsunuz
Ellerine sağlık.Harika görünüyor. Bugün gözleme günü galiba.
Dene bakalım canımHe ben normal internetten acip girdim.bide chrome dan deniyim.
Dene bakalım canım
İyiyim canım çok şükürMerhaba Nevoş.İyiyim canım.Sen de iyisin inşallah.
Tolin`in gözü var yerinde.
Ellerine sağlık.Harika görünüyor. Bugün gözleme günü galiba.
Hoşgeldin Hemşom nasılsınSelaaammm
O zaman telefon ayarları ile alakalıchromedan girdim suan bi fark yok poffff bulucam ama inat ettim :)
Hoş buldum güzel hemsoooommm iyiyim şükür,sen nasılsınHoşgeldin Hemşom nasılsın
Ben de iyiyim canım çok şükürHoş buldum güzel hemsoooommm iyiyim şükür,sen nasılsın
Hoşgeldin Harbi.Selaaammm
Bence de kıskanıyor.İyiyim canım çok şükür
Evet yerimde gözü var çok kıskanıyor beniUmarıp gelip görür yazdığımı
Sağol canım bunlar fazla oldu buzluğa koydum diyete başlayınca lazım olurDiyete başlamadan yapayım dedim