- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
El mahkum gidiyorum nevosBen de iyiyim canım çok şükür
İşe gidiyor musun yoksa dinleniyor musun
Hoş buldum adracim,naberHoşgeldin Harbi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
El mahkum gidiyorum nevosBen de iyiyim canım çok şükür
İşe gidiyor musun yoksa dinleniyor musun
Hoş buldum adracim,naberHoşgeldin Harbi.
Ben de hazır olmayabilirim ama bir yerden başlamak lazımTamam sen bize ufak ufak yetişirsinAdra sizin orda havalar nasıl ehliyet için çalışıyor musunDün burda çok fena kar vardı sürücü kursu arabaları zincir takmış geziyorlardıİyi eğitim oldu onlaraHoşgeldin Harbi.
Bence de kıskanıyor.
Diyette ciddisiniz yani. Ben hazır değilim siz başlayın ben yetişirim size.
Tabi bırakmak olmazBundan sonra düğünler başlarSiz dikiyorsunuz değil miEl mahkum gidiyorum nevos
Hoş buldum adracim,naber
İyiyim canım sağol.El mahkum gidiyorum nevos
Hoş buldum adracim,naber
Evet başlamak lazım ama canım istemiyor.Hava soğuk bugün.Karlar eridi.Son beş gün çalışırım.Arayacaklar benim de elim hiç gitmiyor aramaya.Çok soğudum.Gün yaklaştıkça stres oluyorum.Hatırlamak istemiyorum hiç.Zincirli hiç çalışmadım.Anayol olduğu için gerek olmaz herhalde.Kar yağmasın diye dua ediyorum zaten.Ben de hazır olmayabilirim ama bir yerden başlamak lazımTamam sen bize ufak ufak yetişirsinAdra sizin orda havalar nasıl ehliyet için çalışıyor musunDün burda çok fena kar vardı sürücü kursu arabaları zincir takmış geziyorlardıİyi eğitim oldu onlara
Evet,gelen giden çok bu ara. Yorulurum ufff evet biz dikiyoruz hatta toptan satisimizda var. Gelinlikcilere de dikim yapiyoruz yaniTabi bırakmak olmazBundan sonra düğünler başlarSiz dikiyorsunuz değil mi
kafa dagitma açısından Iyı de,çok yorucuİyiyim canım sağol.
İşe gitmek iyi gelir sana.
Yaza az kaldı daha ince kıyafetler giyince kilolar ortaya çıkacakEvet başlamak lazım ama canım istemiyor.Hava soğuk bugün.Karlar eridi.Son beş gün çalışırım.Arayacaklar benim de elim hiç gitmiyor aramaya.Çok soğudum.Gün yaklaştıkça stres oluyorum.Hatırlamak istemiyorum hiç.Zincirli hiç çalışmadım.Anayol olduğu için gerek olmaz herhalde.Kar yağmasın diye dua ediyorum zaten.
Dur daha yeni başladınız yaz geliyorEvet,gelen giden çok bu ara. Yorulurum ufff evet biz dikiyoruz hatta toptan satisimizda var. Gelinlikcilere de dikim yapiyoruz yani
kafa dagitma açısından Iyı de,çok yorucu
ya ben iyi değilim bu aralar malum sebeplerden... o yüzden ağır geliyor. Ince iş derken boncuk işleri mı?Dur daha yeni başladınız yaz geliyor
Maşaallah canımİnce işlerinide siz mi yapıyorsunuz
Dimi çıkacak körolasıcalar.Şimdi elmalı pasta ve çay içerken olmadı bunu söylemen.Yaza az kaldı daha ince kıyafetler giyince kilolar ortaya çıkacak
Ben de zincirli hiç kullanmadım
Yok canım merak etme bundan sonra daha kar yağmaz cenre havaya düşmüş zatenBu sefer olacak inşaallah
Biliyorum canımBen sorup hatırlatmak istemiyorum Evet onları soruyorumGelinlik diktireceğim sankiya ben iyi değilim bu aralar malum sebeplerden... o yüzden ağır geliyor. Ince iş derken boncuk işleri mı?
Muhakkak öyledir.kafa dagitma açısından Iyı de,çok yorucu
Benim bacak problemim var bütün kış sürekli oturuncaOnlar çıkmasın ortayaDimi çıkacak körolasıcalar.Şimdi elmalı pasta ve çay içerken olmadı bunu söylemen.
Düşmüş mü iyi bari.Aminnnnnnnn inşallah.
O bende de var. Evde canım isteyince spor yapıyorum ama bugün üşendim.İp aldım atlarım diye bir kere elime aldım.Benim bacak problemim var bütün kış sürekli oturuncaOnlar çıkmasın ortaya
Afiyet olsun
Düşmüş çok şükür
çizimleri yapıyorum,motif çıkarıyorum islemecilerim var onlar işliyor. Çok yoğun olup işlemciler yetisemedigi zaman bende işleme yapıyorum. Aslında önceden yetişsiN yetismesin bende evde işleme yapiyodum. Fazla ise gelmedi vücudum error Verdi bileklerimde kist oluştu bıraktım bende mecbur kalmadikca yapmiyorumBiliyorum canımBen sorup hatırlatmak istemiyorum Evet onları soruyorumGelinlik diktireceğim sanki
Yok canım evde hiç canım istemiyor yürüyüş yapmam lazımHavalar ısınsın yürüyelimO bende de var. Evde canım isteyince spor yapıyorum ama bugün üşendim.İp aldım atlarım diye bir kere elime aldım.
Maşallah Hemşom ellerin dert görmesin işin çok büyük meziyetAllah kolaylık versinçizimleri yapıyorum,motif çıkarıyorum islemecilerim var onlar işliyor. Çok yoğun olup işlemciler yetisemedigi zaman bende işleme yapıyorum. Aslında önceden yetişsiN yetismesin bende evde işleme yapiyodum. Fazla ise gelmedi vücudum error Verdi bileklerimde kist oluştu bıraktım bende mecbur kalmadikca yapmiyorum
Komşular bişey demiyo mu kiz ay çocukluk günlerim geldi aklımaO bende de var. Evde canım isteyince spor yapıyorum ama bugün üşendim.İp aldım atlarım diye bir kere elime aldım.
Çok da bi meziyet değil be hemsom,ekmek parası için uğraşıyoz işte teşekkür ederim kuzumMaşallah Hemşom ellerin dert görmesin işin çok büyük meziyetAllah kolaylık versin
Tabi haklısın herkes gelinlik dikip işleyebilirBu kadar mütevazi olma lütfenÇok da bi meziyet değil be hemsom,ekmek parası için uğraşıyoz işte teşekkür ederim kuzum