- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Evet birazdan başlar küt küt.Allahtan üstte değil.Çocuklar söz dinlemiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet birazdan başlar küt küt.Allahtan üstte değil.Çocuklar söz dinlemiyor
Kolay gelsinÜstte olsalardı yanmıştınızEvet birazdan başlar küt küt.Allahtan üstte değil.
Ben asabi insanım. Allahtan üstte değiller.O daha kötü.Düşünsene dört çocuğu. Yazık olmuş çocuğa.Şimdi birşey deme bari.Ayy adra çok kötüsün benm alttaki kadinin 4 tane timarhane kackini çocuğu var. Sanki benim ustumdeler. O kadar gürültü olamaz 1-2 kere sessiz olmaları için uyardım. Kadının engelli çocuğu vardı,birkaç ay önce vefat etti. Günlerce kadinin hickiriklari evimde çinladi... çok üzüldüm ona şimdi bisey demiyorum çocuklara da
Çocuklar birde erkek ise vay halineKızlar söz dinliyor yineBen asabi insanım. Allahtan üstte değiller.O daha kötü.Düşünsene dört çocuğu. Yazık olmuş çocuğa.Şimdi birşey deme bari.
Ayyy düşünemiyorum üst katta olmalarini kesin karakolluk olurduk zaten yakında tasinicaz inşallah,kimseylE kötü ayrilmak istememBen asabi insanım. Allahtan üstte değiller.O daha kötü.Düşünsene dört çocuğu. Yazık olmuş çocuğa.Şimdi birşey deme bari.
Evet ya çok didişiyor bu erkekler.Biraz önce yeğenimle o dediğim çocuk buradaydı.Ses gürültü çeneleri hiç durmuyor.Hadi hadi evinize dizi başladı dedim.Çocuklar birde erkek ise vay halineKızlar söz dinliyor yine
Ne izliyorsun bugünEvet ya çok didişiyor bu erkekler.Biraz önce yeğenimle o dediğim çocuk buradaydı.Ses gürültü çeneleri hiç durmuyor.Hadi hadi evinize dizi başladı dedim.
Güllerin Savaş`ı. Dizi bahane.Nete de giriyorum ya gürültüye hiç tahammülüm yok.Ne izliyorsun bugün
Haklısın vallahi fazla tantanayı kafa götürmüyorGüllerin Savaş`ı. Dizi bahane.Nete de giriyorum ya gürültüye hiç tahammülüm yok.
Deneyeyim bakayım. Anca akşam yemegi yedikBen o saatlerde meşguldüm sonra eşim işe gitti mutfağı falan topladım sonra gördüm senin mesajıSağol canım
Un,su,tuz ile yumuşak bir hamur yapsaydınİç malzeme isteğine bağlı
O da var tabi ama tarif olmadığından yapmadımYapmadın yani.Tembellikten yapmamışsındır.
Ben bilirim.Net denen birşey var açıp baksaydın.İyi yönü kilodan yırttın.O da var tabi ama tarif olmadığından yapmadım
Içim hazırdı, dışını bilemedim
hi hi hi hi sogumamkiiii..Seni burdan soğutmak için ne yapmak lazım acaba
Eline sağlık :))
Pinkom niye sogutuyorsun sefimi buralardan
bencedePinkom niye sogutuyorsun sefimi buralardan
evettt acin topic bende diyet yapacagimmm..pinkomm.soz diyet ugruna yemek paylesmak yokBiz diyet yapcaz nevoşum konsantrasyonumuzu bozuyor
Bir de güzel şeyler yapıyor ki
Aynen canım canım sıkkın di stres için birebir kafa dağılıyor..ugrasinca mutlu oluyorum..Ne guzel yapiyorsun canim
Bende seviyorum mutfakta ugrasmayi
Stres atmak icin birebir
..ellerin dert gormesinn
....sagol canim ben gumrukcu olmasaydim kesin mutfakla alakali bir seyler yapardim...seviyorum mutfagi degisik tarifler yapmayi sunum yapmayii//benim moralim bozuk olur ..mutfak.. mutlu olurum mutfak ..Sen neler yaptın böyle şefim. Ellerine sağlık
....sagol canim ben gumrukcu olmasaydim kesin mutfakla alakali bir seyler yapardim...seviyorum mutfagi degisik tarifler yapmayi sunum yapmayii//benim moralim bozuk olur ..mutfak.. mutlu olurum mutfak ..