Seni görünce oynamaya başladıNevo. kasin gözün ayrı oynuyo Noldu sana böyle
Ay hazir satiliyo zaten ne ugrascan boşver al pazardan ört
Sakin ol nevosumSeni gözünce oynamaya başladı
Yok ben örmeliyim sonra hava atamam spor aletlerimin örtüsü ileAyyy hiç sevmem zaten dantel örmeyi
Ahh bu babalar.Tanıdığım bir iki kişinin babaları hayatlarını çok etkilemiş.Kavga etme.Sonra çok pişman olursun.O zaman onu doğru bilmişler.Şimdi sorsan pişmandır.Evet,içimde kaldien büyük hayalimdi çünkü adra. hala aklıma geldikçe babamla kavga ediyoruz son nefesime kadar yüzüne vurcam
Hadi yaSes yapıyor onda.
Heyecan yaptımSakin ol nevosumay bende nefret ediyorum. Ömrüm boyunca sadece küçük el havlusu kenari ördüm
Bizim burada komşunun biri evi sattı üst komşu yüzünden.Benim alt komşu çılgın zaten birde ip atlarsam işin sonu karakolda biter
Yok kiz gurur duyuyo aksine. Bak iyi ki gondermedim sayemde gül gibi işin var,ressam olsan aç kalcaktin diyoAhh bu babalar.Tanıdığım bir iki kişinin babaları hayatlarını çok etkilemiş.Kavga etme.Sonra çok pişman olursun.O zaman onu doğru bilmişler.Şimdi sorsan pişmandır.
Deli işi kizzzzz hiç gelemem ben öyle yaHeyecan yaptım
Ben tek parça işleri severim ama öyle masa örtüleri, çarşaf kenarı falan hayatta yapamamAma tığ ile şal falan çok yapmışımdır Süslemeyi severim Ama aynı şeyi defalarca yapamam sıkılırım
Canım ben evde akşam 7-8 den sonra ses çıkarttırmıyorum ne gerek var sonra kimseyle uğraşmayayımBizim burada komşunun biri evi sattı üst komşu yüzünden.Eşi de polismiş.
Tarif vermediniz ki :)
Evet canım çok emek istiyorDeli işi kizzzzz hiç gelemem ben öyle yanasıl yapiyolar anlamiyorum. Hemde onca emeğe çok ucuza yapiyolar
Bizim altta da hiperaktif bir çocuk var.Küt küt koltuklardan atlıyor gece yarısı.Biraz önce buradaydı.Kulaklarını çektim.Hadi yaalttakiler kendi gürültülerinden fark etmezler bence
Ben o saatlerde meşguldüm sonra eşim işe gitti mutfağı falan topladım sonra gördüm senin mesajıTarif vermediniz ki :)
Eline sağlık nasıl güzel görüntüdür o..
Hadi ya.Yok kiz gurur duyuyo aksine. Bak iyi ki gondermedim sayemde gül gibi işin var,ressam olsan aç kalcaktin diyo
Evde ses olmayınca ses daha çok belli oluyorBizim altta da hiperaktif bir çocuk var.Küt küt koltuklardan atlıyor gece yarısı.Biraz önce buradaydı.Kulaklarını çektim.Yemin ettirdim atlamaması için.Ayyy yemin mi ettim ben diyor. Bak çarpılırsın ona göre dedim.
Evet canım insanın siniri bozuluyor.Bir gece ip atladım onlara inat.Evde ses olmayınca ses daha çok belli oluyorBenim oğlum koltuklardan atlasa alt komşu kapıya dayanır
Yapmadın yani.Tarif vermediniz ki :)
Eline sağlık nasıl güzel görüntüdür o..
Ayy adra çok kötüsünBizim altta da hiperaktif bir çocuk var.Küt küt koltuklardan atlıyor gece yarısı.Biraz önce buradaydı.Kulaklarını çektim.Yemin ettirdim atlamaması için.Ayyy yemin mi ettim ben diyor. Bak çarpılırsın ona göre dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?