- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- Konu Sahibi mylittlesunshine
tek kelime yetmez ama harikaa
tebrik ederim fotograflardan böyle görünüyosa gerçeği nasıl durur acaba
sen kurtuldun döşemekten darısı bana artık
yatak odanda yatak başında ki duvar gözüme çarptı benim biraz boş gibi geldi bir tablo hoş durmaz mı bir çok şey geçti aklımdan resimlere bakarken şimdi hepsini unuttum
yemek odasında ki aynayı boyama bence mobilyaya uymuş
halılarda cuk oturmuş ya mutfak taki bile tek renk olmasına rağmen güzel durmuş
tezgah üstü epey kalabalık ama tezgah arası rafına başka bişeler yapmayı düşünüyo musun havluluk felan ben kararsız kaldım da nasıl dizayn etsem diye
senin mutfak kullanışlı ne güzel
salonda ki perdelerind eçok hoş durmuş kartonpiyerin korneji saklamaması ne güzel biizmkiler hep kartonpiyerin altında bu tarz perde olmuyo o yüzden
güle güle otur canım
teşekkürler beğenin ve önerilerin için :) duvarlarımın hepsi boş nerdeyse canım ilk mesajda yazmıştım duvar dekorasyonunu zamana bıraktım zoraki olsun istemiyorum beğendiğim tablolar oldukça alıp kullanacağım :)
tezgah üstünü düzenledim sonra burdaki fotolarda daha yeni yerleşmiştik, çatal kaşıkları falan kaldırdım hep sadece sabunluklar var bir de tepsilerle ekmek kutusu ve çaycım.
tezgah arasına başka bir şey düşünmüyorum şimdilik, havluluklar hoşuma gidiyor şu üçlü olanlar var ya biri kağıt havlu biri alüminyum folyo biri de strech film için onların ahşaplarından istiyorum bulursam alıcam ama tezgah arasına değil duvara monte ederim muhtemelen.
halılar benim de çok içime sindi. özellikle mutfak benim için problemdi bu halılar ince makinaya giriyor hem de dokusuyla country havası verdiğini düşünüyorum. düz renk olmasa uyduramazdım canım hem de çok karşık olurdu o nedenle düz aldım.
salonda kornij yok bu arada, evi yaptırırken yatak odası ve salona rustik taktırdık kornij yerine.
Tatlım güle güle otur bu şeker ,pembe evinde :))) Tv sehpana bayıldım ba-yıl-dım ,çok hoş olmuş ,ama neden şu mutfağının kulpları öylee?Onları biran önce değiştirmelisin.
Bu arada mutfakta masandan bende kullanıyorum,çok doğal bir görüntüsü var cok severek almıstım bende ama sandalyelerime İKEA dan minder almıstım çok daha hoş oldu.Bide uzun süre oturunca rahatsızlık veriyo minder kullan bence.Fotoğrafını ekledim canım.
Birde bebek odasını şimdilik nasıl değerlendirceksin merak ettim?
teşekkürler canım, dış kapının boyanması ve mutfak kulplarının değiştirmesi to do list'imde merak etme
sendeki minderlerden bende de var ama takmadım şimdilik :)
benim bekar evimden kalma genç odası var onu koyduk küçük odaya bir de ütü masası elektrik süpürgesi valizler falan var. bebek olana kadar oraya ekstra bi şey düşünmüyorum ama bebekle birlikte beyaz english country mobilyalarla dekore etmeyi düşünüyorum :)