Aqualilly'nin Evi

tek kelime yetmez ama harikaa
tebrik ederim fotograflardan böyle görünüyosa gerçeği nasıl durur acaba
sen kurtuldun döşemekten darısı bana artık
yatak odanda yatak başında ki duvar gözüme çarptı benim biraz boş gibi geldi bir tablo hoş durmaz mı bir çok şey geçti aklımdan resimlere bakarken şimdi hepsini unuttum
yemek odasında ki aynayı boyama bence mobilyaya uymuş
halılarda cuk oturmuş ya mutfak taki bile tek renk olmasına rağmen güzel durmuş
tezgah üstü epey kalabalık ama tezgah arası rafına başka bişeler yapmayı düşünüyo musun havluluk felan ben kararsız kaldım da nasıl dizayn etsem diye
senin mutfak kullanışlı ne güzel
salonda ki perdelerind eçok hoş durmuş kartonpiyerin korneji saklamaması ne güzel biizmkiler hep kartonpiyerin altında bu tarz perde olmuyo o yüzden

güle güle otur canım

teşekkürler beğenin ve önerilerin için :) duvarlarımın hepsi boş nerdeyse canım ilk mesajda yazmıştım duvar dekorasyonunu zamana bıraktım zoraki olsun istemiyorum beğendiğim tablolar oldukça alıp kullanacağım :)

tezgah üstünü düzenledim sonra burdaki fotolarda daha yeni yerleşmiştik, çatal kaşıkları falan kaldırdım hep sadece sabunluklar var bir de tepsilerle ekmek kutusu ve çaycım.

tezgah arasına başka bir şey düşünmüyorum şimdilik, havluluklar hoşuma gidiyor şu üçlü olanlar var ya biri kağıt havlu biri alüminyum folyo biri de strech film için onların ahşaplarından istiyorum bulursam alıcam ama tezgah arasına değil duvara monte ederim muhtemelen.

halılar benim de çok içime sindi. özellikle mutfak benim için problemdi bu halılar ince makinaya giriyor hem de dokusuyla country havası verdiğini düşünüyorum. düz renk olmasa uyduramazdım canım hem de çok karşık olurdu o nedenle düz aldım.

salonda kornij yok bu arada, evi yaptırırken yatak odası ve salona rustik taktırdık kornij yerine.

Tatlım güle güle otur bu şeker ,pembe evinde :))) Tv sehpana bayıldım ba-yıl-dım ,çok hoş olmuş ,ama neden şu mutfağının kulpları öylee?Onları biran önce değiştirmelisin.
Bu arada mutfakta masandan bende kullanıyorum,çok doğal bir görüntüsü var cok severek almıstım bende ama sandalyelerime İKEA dan minder almıstım çok daha hoş oldu.Bide uzun süre oturunca rahatsızlık veriyo minder kullan bence.Fotoğrafını ekledim canım.

Birde bebek odasını şimdilik nasıl değerlendirceksin merak ettim?

teşekkürler canım, dış kapının boyanması ve mutfak kulplarının değiştirmesi to do list'imde merak etme :KK70:

sendeki minderlerden bende de var ama takmadım şimdilik :)

benim bekar evimden kalma genç odası var onu koyduk küçük odaya bir de ütü masası elektrik süpürgesi valizler falan var. bebek olana kadar oraya ekstra bi şey düşünmüyorum ama bebekle birlikte beyaz english country mobilyalarla dekore etmeyi düşünüyorum :)

tatlım ferforjeni ölçtüğün için çok çok çok teşekkür ederim zahmet oldu ama ianan çok iyi oldu:) kırmadığın için çok saol :)

tatlım ferforjeni ölçtüğün için çok çok çok teşekkür ederim zahmet oldu ama ianan çok iyi oldu:) kırmadığın için çok saol :)

:)) rica ederim canım ne demek kaan'a dedim "ölçebilir misin" diye şaşırdı kaldı önce :KK70: ölçtürüp napacaksın diyor :KK70: sonra dedim "bir arkadaş soruyor ona göre alacakmış" "haa kesin kk'dendir" dedi :KK70:

Canım evine bayıldım country tarzı tam istediğim gibi :) bizde evimizi boyatmaya başladık aşağı yukarı seninki gibi bir şeyler olacak inşallah. Tarzımız aynı fikirlerine ve yardımlarına ihtiyacım olacak :) okuma köşesi giriş için pek uygun gelmedi bana ferah durmuş çok güzel gözüküyor. Duvarların düz renk olması ise bana göre süper duvar kağıdı düşünebilirsin o da tek bir duvara olacak şekilde olabilir. Uzun lafın kısası evin harika allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :)

Canım evine bayıldım country tarzı tam istediğim gibi :) bizde evimizi boyatmaya başladık aşağı yukarı seninki gibi bir şeyler olacak inşallah. Tarzımız aynı fikirlerine ve yardımlarına ihtiyacım olacak :) okuma köşesi giriş için pek uygun gelmedi bana ferah durmuş çok güzel gözüküyor. Duvarların düz renk olması ise bana göre süper duvar kağıdı düşünebilirsin o da tek bir duvara olacak şekilde olabilir. Uzun lafın kısası evin harika allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :)

evim zamanla değişecektir muhtemelen uzaktan bu kadar yapabildik şimdilik, oturdukça kendimizce düzenlemeler yapmaya devam edeceğiz evde, duvar kağıdını yatak odasına düşünüyorum aslında. yatak başındaki duvara ya da odanın tamamına ama dediğim gibi şu evlilik telaşında ancak bu kadarına yetişebildim :)

sormak isteidğiniz bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum, teşekkürler bu arada beğeniniz için :))

hayırlı olsun canım ,salonuna bayıldım harika bir havası var ,tv sehpasının rengi muhteşem olmuş,evin çok aydınlık ve farah duruyor yerlerın ve kapı rengi bunu etkiliyor.
sadece tüllerin göz yoruyor mutfaktaki çok uzun .duvar saati,ni nerden aldığını yazmamışsın sanırım çok begendim.güle güle oturun .

Çok cici gülerek oturun

teşekkürler :)

güle güle oturun çok güzel eviniz var :KK16:

teşekkür ederim :))

hayırlı olsun canım ,salonuna bayıldım harika bir havası var ,tv sehpasının rengi muhteşem olmuş,evin çok aydınlık ve farah duruyor yerlerın ve kapı rengi bunu etkiliyor.
sadece tüllerin göz yoruyor mutfaktaki çok uzun .duvar saati,ni nerden aldığını yazmamışsın sanırım çok begendim.güle güle oturun .

teşekkür ederim :) mutfak perdesi baya olay oldu :p çok uzun değil aslında fotoğrafta öyle çıkmış bir de mutfağımın gerçek perdesi o değil dantel perde kullanacağım fonsuz, yaz olduğu için güneş çok giriyor mutfağa fonsuz güneşliksiz çok sıcak olacağını düşünüp böyle de bir perde aldık. asıl perdesi mutfağın dantel :)

saati yazmıştım yine yazayım madame coco

evim zamanla değişecektir muhtemelen uzaktan bu kadar yapabildik şimdilik, oturdukça kendimizce düzenlemeler yapmaya devam edeceğiz evde, duvar kağıdını yatak odasına düşünüyorum aslında. yatak başındaki duvara ya da odanın tamamına ama dediğim gibi şu evlilik telaşında ancak bu kadarına yetişebildim :)

sormak isteidğiniz bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum, teşekkürler bu arada beğeniniz için :))

Tabi canım haklısın çok harika süper olsa bile insanın bi süre sonra gözü alıştığı için canı sıkılabiliyor.. Odanın tamamına çok boğar yatak başı sade olduğu için yatak başının olduğu duvara boydan boya çicekli duvar kağıdı kullanabilirsin :) girişede okuma köşesi yerine ikeadaki ayakkabılıklardan düşünebilirsin. Düğün telaşın bi geçsinde zamanla hepsi olur :) şimdiden mutluluklar.

Tabi canım haklısın çok harika süper olsa bile insanın bi süre sonra gözü alıştığı için canı sıkılabiliyor.. Odanın tamamına çok boğar yatak başı sade olduğu için yatak başının olduğu duvara boydan boya çicekli duvar kağıdı kullanabilirsin :) girişede okuma köşesi yerine ikeadaki ayakkabılıklardan düşünebilirsin. Düğün telaşın bi geçsinde zamanla hepsi olur :) şimdiden mutluluklar.

ayakkabılığımız ikea zaten :KK70: bir de bizim giriş L şeklinde L'nin _ kısmı dış kapının olduğu yer orda ayakkabılık ve ufak pencere var ilk fotoğraflardaki, l kısmı ise geniş bir ara şeklinde odalarının kapılarının açıldığı, kitaplığı geniş araya koyacağız belki bir berjer de olabilir diye düşünmüştüm ama sehpa ile değerlendireceğim galiba diğer köşeyi de :)

dediğin gibi düğün telaşı bir bitsin de bakalım neler yapıcaz :KK70:

hayalimdeki ev :):):) inşallah bende izinden gidiyorum :)

daha güzelleri sana ve tüm isteyenlere olsun canım :) şimdi eskisi kadar zor değil bu eşyalara eve sahip olmak ben ilk çeyize başladığımda english home dışında hiç bir yerde bulamıyordum bunları ha bir de tepe home. şimdi bir sürü mağaza açıldı bizim tarzda normal markalarda bile oluyor arada bakmak lazım :)) bol şans canım

ay evin harika tek beğenmediğim şey mutfak perden aynı masa örtün gibi beyaz pembe kısa olabilirdiii :)güle güle otr inş canmmmm

Öncelikle tarzını çok beğendiğimi belitmke isterim. Hol biraz boş gibi, ama orası için çok hafif çok güzel tablolar var. Artık bu yeniler varya, incecik tahtaya yapıyolar. Onlarda tavsiye ederim sana. Hem hole şıklık katar hem de o boşluk gider bence:)))

ay evin harika tek beğenmediğim şey mutfak perden aynı masa örtün gibi beyaz pembe kısa olabilirdiii :)güle güle otr inş canmmmm

teşekkürler canım mutfak perdesiyle ilgili basın açıklaması yapmıştım :p dantel perde kullanıcam orda yaz sıcağında olmuyor ama sonra artık :)

Öncelikle tarzını çok beğendiğimi belitmke isterim. Hol biraz boş gibi, ama orası için çok hafif çok güzel tablolar var. Artık bu yeniler varya, incecik tahtaya yapıyolar. Onlarda tavsiye ederim sana. Hem hole şıklık katar hem de o boşluk gider bence:)))

holü henüz dekore etmedik canım. tavsiyelerin için teşekkürler beğenin için de :)))

Allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın, zevk sahıbı bırılerı var ıcınde çok bellı :KK16:

Eksıkler tamamlanır dert etmeyın su halıyle de gayet sırın sıcak hoş bir yuva gıbı.

Bende ınsallah bu kadar yol katetmış olurum al al bıtmıyor eksıkler :KK14:

Allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın, zevk sahıbı bırılerı var ıcınde çok bellı :KK16:

Eksıkler tamamlanır dert etmeyın su halıyle de gayet sırın sıcak hoş bir yuva gıbı.

Bende ınsallah bu kadar yol katetmış olurum al al bıtmıyor eksıkler :KK14:

çok teşekkür ederim :)) istesen de eksiksiz olmuyor ki canım maddi manevi her yönden yoruluyor insan, bir de oturmadığın evi yerleştirmek kolay değil insan yaşadıkça bi şeylere ihtiyaç hissediyor ona göre yapıyor alışverişini.

mesela mutfaktaki o ferforje raf aklımda bile yoktu ama baktım olacak gibi değil tezgahım çok kalabalıklaştı aldım ben de hem de güzel görüntü verdi :)

o yüzden sen de merak etme belli başlı eşyalarını al diğerlerini ihtiyacın doğrultusunda alırsın :KK66:

evinii beğendimm benim istediğime benzer dizaynn etmişsin bak bende böyle istiyorum oturma odamı inşallah benimde istediğim gibi olur tv sehpanıda beğendim sehpa neydendi? ağacı neydi yani ve ne boyasıyla boyadın gerçekten güzellll
$30-Fresh-Home1.jpg

evinii beğendimm benim istediğime benzer dizaynn etmişsin bak bende böyle istiyorum oturma odamı inşallah benimde istediğim gibi olur tv sehpanıda beğendim sehpa neydendi? ağacı neydi yani ve ne boyasıyla boyadın gerçekten güzellll
Eki Görüntüle 472965

fuşya ile elma yeşili çok yakışıyor ben de çok düşündüm salon perdelerimi elma yeşili yapmayı da cesaret edemedim :/

çok güzel bu evler şeker gibi insanın içi açılıyor kendi evim diye demiyorum her odasında ayrı mutlu oluyorum :KK70: beğenmene de sevindim canım bak burda sehpanın eski ve yeni halini koymuştum

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/541848-eski-mobilya-dekorasyon.html#post25431777

X