Aqualilly'nin Evi

güle güle huzurla oturun evinizde...beğendim ama en çok yatak odanızı beğendim..komidinin üstündeki mumluklar nerden öyle çok hoşlar...yalnız mutfaktaki perdeni beğenmedim..o perdenin yerine masa örtün renginde pembe yada beyaz güllü bi perde olsa çok daha cici olacakmış...

herşeyiniz çok güzel,zevkli bir ev olmuş gerçekten.sevdiğinizle birlikte evinize bu halinden de çok sıcaklık katmanız dileğiyle...:nazar:

öncelikle hayırlı olsun Allah bi yastıkta kocatsın inşallah evin çok sıcak çok güzel maşallah Rabbım güzel günlerde oturmayı nasip etsin sadece bişey sorucam mutfak tülü niye o kadar uzun bi o gözüme çarptı diğer her şey çok güzel

ya bayılıyorum böyle mutfaklara....
bizimkine iki kişi birlikte girince kımıldayacak yer kalmıyo...:KK4:
çok güzel evin maşallah.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

güle güle huzurla oturun evinizde...beğendim ama en çok yatak odanızı beğendim..komidinin üstündeki mumluklar nerden öyle çok hoşlar...yalnız mutfaktaki perdeni beğenmedim..o perdenin yerine masa örtün renginde pembe yada beyaz güllü bi perde olsa çok daha cici olacakmış...

mutfak için dantel perde kullanacağım fakat yaz olduğu için güneş çok giriyor içeri güneşlik takmak zorunda kaldım. normalde kısa dantel perde kullanacağım mutfakta. komidindeki güllü mumlar ikea. fon perde kullanışlı olmayacak mutfakta renk kullanmak da istemiyorum daha fazla zaten mutfak baya renkli oldu :) teşekkürler güzel dilekleriniz için :)

herşeyiniz çok güzel,zevkli bir ev olmuş gerçekten.sevdiğinizle birlikte evinize bu halinden de çok sıcaklık katmanız dileğiyle...:nazar:

teşekkürler :)

öncelikle hayırlı olsun Allah bi yastıkta kocatsın inşallah evin çok sıcak çok güzel maşallah Rabbım güzel günlerde oturmayı nasip etsin sadece bişey sorucam mutfak tülü niye o kadar uzun bi o gözüme çarptı diğer her şey çok güzel

mutfak perdesiyle ilgili yazdım yukarıda :) teşekkürler :))

yüce Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun :):)

teşekkürler, amin.

ya bayılıyorum böyle mutfaklara....
bizimkine iki kişi birlikte girince kımıldayacak yer kalmıyo...:KK4:
çok güzel evin maşallah.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet mutfağımın geniş olmasını ben de çok istiyordum gönlüme göre oldu daha güzelleri sizlere olsun inşallah :)

Herşey çok güzel.. Güle güle kullanın inşallah hep :KK16:

teşekkürler, inşallah :)

sert ve keskin hatlı evleri görmeye okadar alışmışızki senin nikini okuyunca hemen bakmak istedim tam tahmin ettiğim gibi sıcacık bir ev çok güzel olmuş Allah ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin.....

Allah huzurla oturmanızı nasip etsin inş.

amin, teşekkürler :)

sert ve keskin hatlı evleri görmeye okadar alışmışızki senin nikini okuyunca hemen bakmak istedim tam tahmin ettiğim gibi sıcacık bir ev çok güzel olmuş Allah ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin.....

amin, mutlu oldum yazdıklarını okuyunca :)

Nihayet!:)
Yoruldun ama değdi..biraz dinlen,o bıkma hali geçsin,diğer eksikleri de o zaman tamamlarsın:KK66:
Çok güzel olmuş.En önemlisi Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin.
Not:benim blog için isim düşün:)

Öpüyorum
Sevgiler

aqualillycim evin çok güzel olmuş tam sana göre dediğin kadar varmış zevkine yüreğine emeğine sağlık canım allah huzurla oturmayı nasip etsin herşeyin ayrı bir güzel ayrı bir kıymetli allah ağzınızın tadını bozmasın söyleyebileceğim tek kelime harikaaaaaaaaaa olmuş mis mis :21::21:

Nihayet!:)
Yoruldun ama değdi..biraz dinlen,o bıkma hali geçsin,diğer eksikleri de o zaman tamamlarsın:KK66:
Çok güzel olmuş.En önemlisi Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin.
Not:benim blog için isim düşün:)

Öpüyorum
Sevgiler

hakikaten ne çok yoruldum, ne çok yorulduk :) blog ismi hmm hiç yaratıcı değilimdir ama düşüncem :)

umarım hepimiz evlerimizde sağlık, mutluluk huzurla yaşarız, öpüyorum ben de.

aqualillycim evin çok güzel olmuş tam sana göre dediğin kadar varmış zevkine yüreğine emeğine sağlık canım allah huzurla oturmayı nasip etsin herşeyin ayrı bir güzel ayrı bir kıymetli allah ağzınızın tadını bozmasın söyleyebileceğim tek kelime harikaaaaaaaaaa olmuş mis mis :21::21:

teşekkürler, burdaki bir çok arkadaş ev dekorasyonunda olsun eşya seçiminde olsun oldukça yardım ettiler, bu süreçte yanımda oldular, takip ettiler, fikir verdiler. symrne başta olmak üzere hepinize tek tek teşekkür ederim :) bu süreçte insan hiç değilse iki laf edip derdini anlatacak bir destek oluyor, hepiniz o desteği sağladınız kansucum sen de öyle ve geztapo ve liva diğer adı aklıma gelmeyen arkadaşlar hepiniz :)

dilerim her şey sizin de gönlünüze göre olur, teşekkürler her şey için.

Çok güzel olmuş gerçekten mutfağına bayıldım :) güle güle oturun :)

mutfağımı ben de çok seviyorum, teşekkürler :)

gercekten cok sade harika tarz bir ev:nazar:

:)) teşekkürler

X