Aqualilly'nin Evi

$378443_387266951352959_145659630_n.jpg $378479_387249061354748_2118441682_n.jpg

tabaklar için holdeki boş duvara böle bişi olabilir küçük özel raflar
aynanın kenarları da fena olmamış

Son düzenleme:
bunu da beğendim ama açık olunca mikrop toplamaz mı acaba banyoda

$486026_414485431964444_1115985374_n (1).jpg $545514_409200895801577_1360139557_n.jpg

ve tabiiiii bu da çok güzel

evinizin tarzını çok beğendim güle güle oturun inşallah bende bu tarzı yansıtmaya çalışıyorum inşallah tamamlayınca eklicem resimleri :nazar:

Wouu cok hoş! Değişik tasarımlarına özellikle bayıldım!
Baba evindeki odamı bu tarzdaydi:KK43: şimdiki evimi cok sade yaptım :KK16:
Bu arada odaların geniş geniş ne guzel! Hayırlı uğurlu olsun canım :nazar:

teşekkür ederim :)) insan değişiklik istiyor tabii ki eminim şimdiki evin de çok hoştur. ben de ilerleyen zamanda evimi yenilersem koyu renk ağırlıklı daha ağır bir salon düşünüyorum kır evi değil de dağ evi gibi bu sefer :))

evim geniş evet eşyalarım rahat sığdı çok şükür. teşekkürler tekrardan :)

Tarzın benimkine pek benzememekle birlikte çok harika.. Gerçekten zevkli seçimler. Madam c. ve engl.home vitrininden çıkmış bir ev sanki :) Allah Mutlu mesut günler nasip etsin..

teşekkür ederim :) hepimiz evlerimizde çok mutlu sağlıklı huzurlu olalım inşallah. sevgiler :)

Eki Görüntüle 611850 Eki Görüntüle 611851

tabaklar için holdeki boş duvara böle bişi olabilir küçük özel raflar
aynanın kenarları da fena olmamış

aynalı olana benzer bir yerleşime karar vermiştim ben de :) bunlar da çok hoşmuş gerçekten. teşekkürler :)

evinizin tarzını çok beğendim güle güle oturun inşallah bende bu tarzı yansıtmaya çalışıyorum inşallah tamamlayınca eklicem resimleri :nazar:

çok teşekkürler eminim sizinki de çok güzel oluyordur. bekliyorum fotoğrafları sevgiler :)

aquacım ya topiğine yorum yaptım mı bilmiyorum ama çook güzel bir evin var inş 5 ay boyunca aşk dolu günleriniz geçmiştir ve bu bir ömür boyu sürer :KK16::KK16: bişi sorucam halılarına hiç dikkat etmemiştim çok güzeller hangi marka acaba ben angoranın istanbul dersindeki $1303a.jpg bu modelle bayılıyorum ve senin halınıda buna benzettim yanlışsam düzelt cnm seninkilerde çok güzel:KK16:

aquacım ya topiğine yorum yaptım mı bilmiyorum ama çook güzel bir evin var inş 5 ay boyunca aşk dolu günleriniz geçmiştir ve bu bir ömür boyu sürer :KK16::KK16: bişi sorucam halılarına hiç dikkat etmemiştim çok güzeller hangi marka acaba ben angoranın istanbul dersindeki Eki Görüntüle 617030 bu modelle bayılıyorum ve senin halınıda buna benzettim yanlışsam düzelt cnm seninkilerde çok güzel:KK16:

angora istanbul benimkiler de senin yüklediğin fotodan tam anlayamadım ama benimkine benziyor evet :)

salonumdaki böyle göbeksiz, ara ve yatak odasındakiler göbekli modeli angora istanbul'un :)

ben de senin çeyizini çok beğeniyorum canım eminim evin de çok güzel olacaktır :) inşallah siz de çok mutlu olun biz 2012 gelinlleri gibi :nazar:

gerçekten çok güzel huzurlu.holün ne kadar geniş ferah çay setıne bıttım bıde konsol için olana çok gzüeller her şeyı nerden aldıgını yazmıssın çok iyide yapmıssın valla tam şunu sorayım dıyorum bakıyorum yazılı:)
perdelerdeki tokmaklarına bayıldım onları nerden aldın canım aaaa bıde yatak odana bayıldımm o nerden ve ne kadara aldın canım.hersey çok güzelll Allah mutluluklsa oturmayı nasip etsinnnn

gerçekten çok güzel huzurlu.holün ne kadar geniş ferah çay setıne bıttım bıde konsol için olana çok gzüeller her şeyı nerden aldıgını yazmıssın çok iyide yapmıssın valla tam şunu sorayım dıyorum bakıyorum yazılı:)
perdelerdeki tokmaklarına bayıldım onları nerden aldın canım aaaa bıde yatak odana bayıldımm o nerden ve ne kadara aldın canım.hersey çok güzelll Allah mutluluklsa oturmayı nasip etsinnnn

teşekkür ederim :)

ben de forumda fotoğrafalra bakarken bir çok şeyi merak ediyordum konu sahibi nerden almış ne kadara almış diye o yüzden ben yazayım dedim merak edenler öğrenmiş olur diye :)

perdelerin rensolar english home güllü ve kalpli olarak iki çeşit. ikisi de english home. yatak odam adana'da mobilyacılar sitesinden. tanıdık olduğu için bana 5 bin civarına mal oldu taşıma ücreti dahil masif ağaç tamamen. bu tip yatak odası takımları genellikle 8 civarı benim sorduğum yerlerde öyleydi yani :)

angora istanbul benimkiler de senin yüklediğin fotodan tam anlayamadım ama benimkine benziyor evet :)

salonumdaki böyle göbeksiz, ara ve yatak odasındakiler göbekli modeli angora istanbul'un :)

ben de senin çeyizini çok beğeniyorum canım eminim evin de çok güzel olacaktır :) inşallah siz de çok mutlu olun biz 2012 gelinlleri gibi :nazar:

amin cnm inş allahım evime yerleştiğim günleride gösterir inş :KK16: peki nekadar aldınız cnm halılarınızı

amin cnm inş allahım evime yerleştiğim günleride gösterir inş :KK16: peki nekadar aldınız cnm halılarınızı

hatırlamıyorum canım inan ki o dönem o kadar alışveriş yapıyodum ki ufak tefek şeylerin fiyatları inan hiç aklımda kalmamış.

görürsün canım neden görmeyesin o kadar çabuk geçiyor ki günler önemli olan o evlerde ağız tadıyla oturmak hepimiz çok mutlu olalım inşallah :KK16::KK16:

hatırlamıyorum canım inan ki o dönem o kadar alışveriş yapıyodum ki ufak tefek şeylerin fiyatları inan hiç aklımda kalmamış.

görürsün canım neden görmeyesin o kadar çabuk geçiyor ki günler önemli olan o evlerde ağız tadıyla oturmak hepimiz çok mutlu olalım inşallah :KK16::KK16:

amin cnm inş çook mutlu olalım:KK16:

amin cnm inş çook mutlu olalım:KK16:

amin amin :))

Pembe ve tonlarına bayılıyorum hele o çiçekli perdeler beni benden aldı güle güle otur canım.:nazar:

çok teşekkürler :)

bu aralar country moda olmaya başladı bizim tarza uyumlu parçalar bulmak kolaylaştı galiba mobilya olsun aksesuar ve ev gereçleri olsun şöyle bir alıcı gözle baktım da aylar sonra bugün mağazalara geçtiğimiz yıllara oranla daha fazla eşya gözüme çarptı :) bu da yeni evlenecek countryciler için büyük şans olsa gerek :)

Tek kelimeyle eviniz harika bak bak doyamadim cok guzel bi tarzinoz var ivir zivirla doldurmamissiniz evinizo het kosesini zevkle dosemissiniz huzur icinde oturun insallah :)

X