Aqualilly'nin Evi

çay setini yeni gördüm çok beğendim, nerden aldın aquacım? bi de kitaplığı karşı duvara geçirsen daha iyi olur sanırım, girişi kapatmış, o duvar daha derin... gerçi kalorifer peteği engel oluyor sanırım... belki ilerde peteğin yerini değiştirtebilirsiniz, ben de salondakini değiştirtmeyi düşünüyorum ama bakalım... bu haftasonu terasımıza yalıtım yapılıp yeni fayans döşenecek, ben de ondan sonra evin diğer fotoğraflarını da koyarım sanırım:)

çay setini yeni gördüm çok beğendim, nerden aldın aquacım? bi de kitaplığı karşı duvara geçirsen daha iyi olur sanırım, girişi kapatmış, o duvar daha derin... gerçi kalorifer peteği engel oluyor sanırım... belki ilerde peteğin yerini değiştirtebilirsiniz, ben de salondakini değiştirtmeyi düşünüyorum ama bakalım... bu haftasonu terasımıza yalıtım yapılıp yeni fayans döşenecek, ben de ondan sonra evin diğer fotoğraflarını da koyarım sanırım:)

doğru söylüyosun amadediğin gibi petek orda olunca diğer tarafa koymak zorunda kaldık :/ ev de biz oturmadan yenilendi o yüzden kısa vadede peteğin yerini değiştirmem zor gibi görünüyor. dediğin gibi ilerde olabilir tabi :)

çay seti eşimin halasının ev hediyesi, ingiltere'den almış.

senin fotoğrafları da bekliyorum canım en kısa zamanda :))

Baştan sona,pek çok ayrıntısıyla tam bir "English Home" evi olmuş..

Çok hoş,çok şık,Güle güle yaşayın..

ben bu tarza bayılırım ama bu tarzı bana göre bu topikte en kötü kombine edenlerdensin..allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşllah..aldığın ürünler mükemmel onda endıse yok tepe home ve engllısh home nıhayetınde ama kombınde sıkıntı var bence..ve de fazlaca dolu...symre ve mine country tarzında her zaman favorim...kusura bakma düşüncelerimi belirtmek istedim..güle güle oturun

Son düzenleme:
ben bu tarza bayılırım ama bu tarzı bana göre bu topikte en kötü kombine edenlerdensin..allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşllah..aldığın ürünler mükemmel onda endıse yok tepe home ve engllısh home nıhayetınde ama kombınde sıkıntı var bence..ve de fazlaca dolu...symre ve mine country tarzında her zaman favorim...kusura bakma düşüncelerimi belirtmek istedim..güle güle oturun

teşekkürler :) bizim mine ve symrne'nin evleriyle tarzımız yakın gibi görünse de oldukça farklı aslında. teşekkürler tekrar :)

Ben bır tepe mımarı olarak yazıyorum

Gedız koltuk alttan acılıyor muhakkak cekerker ıkı tarafı bırden dengelı cekın.
Kumasıda leke tutmYan hav yonu yuksek kumaslarımızdan eger sılıceksenı once leke yerını sonra dger yerlerınıde sılınız
Mobılya masanız vs tasırkende muhakkak bırınden yardım alın agırlık dengelerını bozmayın en cok sattıgımız urunlerdır gercı bunlar gule gule kullanının
Zaten acık renk degerlendırdınız ıcın mekan genıs tutmusunuz

Ben bır tepe mımarı olarak yazıyorum

Gedız koltuk alttan acılıyor muhakkak cekerker ıkı tarafı bırden dengelı cekın.
Kumasıda leke tutmYan hav yonu yuksek kumaslarımızdan eger sılıceksenı once leke yerını sonra dger yerlerınıde sılınız
Mobılya masanız vs tasırkende muhakkak bırınden yardım alın agırlık dengelerını bozmayın en cok sattıgımız urunlerdır gercı bunlar gule gule kullanının
Zaten acık renk degerlendırdınız ıcın mekan genıs tutmusunuz

teşekkür ederim ama gediz'in kumaşıyla ilgili sıkıntılıyım bir kaç kez silme girişimim oldu ama istediğim gibi temizleyemedim bi türlü. kapalıyken içte kalan kısımla kullandığımız kısım arasında ton değil renk farkı var artık :KK70: havalar biraz ısınsın da bakalımşirketten eleman çağırıp makinayla sildirmeyi düşünüyorum.

tekrar teşekkürler yorumunuz için :))

kızlar ben tabaklar ve tepsiyi asayım diyorum ama nereye onda kararsız kaldım. bir içmimar arkadaşım var sağolsun eşyaları yerleştirirken de yardım etmişti. ona aynanın yerine asıcam dediğimde kesinlikle o duvarı ayna dışında başka bir şeyle kullanmamı söyledi. hatta mutfağa veya hole as diyor. salon kalabalık çünkü epey ki haklı da. aynanın olduğu duvarı yine beğendiğim bir ayna olursa onu alıp kullanmamamı odayı genişlettiği için mutlaka o duvarda ayna olmasını söyledi.

şimdi 3 seçenek sundu bana ilkini çok önermese de kapının yanındaki boş duvar bakınız:

$a.jpg

holdeki boş duvar

$b.jpg

ya da mutfak duvarlarından biri

$c.jpg

$d.jpg

asacağım tabaklar

attachment.php

attachment.php

attachment.php

ve bu tepsi

$tepsi (2).jpg

evet kızlar durum budur, ben hol diyorum ama akıl akıldan üstündür pişman olmak da istemiyorum çivi çakılacak zaten duvara içime sinmezse de dönüşü yok yani. sizlerin fikirlerine hep önem verdim ne diyorsunuz bu tabaklar için?

Öncelikle eviniz de güle güle oturun.Bence de hol,diger odalar da evet karisikliga neden olabilir.Ayrica bir sorum olacakti.Tabaklarin arkasin da asilacak yerleri var mi?Ben de Green Gate tabaklarimi asmak istiyorum ama asilmak icin yerleri yok.

eviniz çok güzel beyaz zaten her daim kullanılması gereken bir renk...Allah huzur içinde oturmayı nasip etsinn inşallah..
bende 2013 nisanda evlenicem kendi evim olucak inşallah.. çoğu şeyi bitirdim fakat perdelerimi bulamadım..perdelerinizi nerden aldınız çk begendim rustik kullanıcam bende kullanışlı oluyormu ? güneşlik kullanmıcam ben fon perdeyi akşam kapatıcm belki dha sonra stor alırım.. rustik fiyatları hakkında bilginiz var mı ? english home da çok pahalıydı yardımlarınızı bekliyorumm..şimdiden teşekkürler.

Öncelikle eviniz de güle güle oturun.Bence de hol,diger odalar da evet karisikliga neden olabilir.Ayrica bir sorum olacakti.Tabaklarin arkasin da asilacak yerleri var mi?Ben de Green Gate tabaklarimi asmak istiyorum ama asilmak icin yerleri yok.

hol değil mi? bana da öyle gibi geliyor :)

benimkilerde de yok onlar ayrıca satılıyor, eminönü'de vardır diye düşünüyorum oraya bakıcam haftasonu. başka nerde olabilir hiç bir fikrim yok. keşke benim de greengate tabaklarım olsa :KK43:

sizinkileri de merak ettim doğrusu :)

eviniz çok güzel beyaz zaten her daim kullanılması gereken bir renk...Allah huzur içinde oturmayı nasip etsinn inşallah..
bende 2013 nisanda evlenicem kendi evim olucak inşallah.. çoğu şeyi bitirdim fakat perdelerimi bulamadım..perdelerinizi nerden aldınız çk begendim rustik kullanıcam bende kullanışlı oluyormu ? güneşlik kullanmıcam ben fon perdeyi akşam kapatıcm belki dha sonra stor alırım.. rustik fiyatları hakkında bilginiz var mı ? english home da çok pahalıydı yardımlarınızı bekliyorumm..şimdiden teşekkürler.

teşekkür ederim, perdelerim her yerden var. bunlar eminönü tül taç, fon premium

attachment.php

bu odada fonlar ikea, tül hazır english home'dan 45 miydi neydi pakette satılıyor

attachment.php

salonda kanatlar english home hazır perde onların da tanesi 45 miydi neydi, fon taç eminönünden

attachment.php

rustik gayet kullanşlı hiç bir farkı yok kornijden. rustikler alttaki raylarına göre fiyatları değişiyor, çift raylılar tek raylılara göre daha pahalı. english home'dan yaptırmayın rustikleri nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum da bunu yapan yerler var metresi 20-25 lira civarı perdecilerde 40 lira falan diye biliyorum.

ankarada bu yer size isterseniz yapıp gönderiyor

rustik-RUSTK AHSAP TASARIMI- Rustik Korni - Teras Kapama - Ahap Dubleks Merdiven - Ahap Boru - Boru Ahap Kaplama

biz istanbul'Da unkapanında yaptırmıştık toptancıdan.

Canım selam,

Tepsi belki mutfak masasının üzerindeki tablonun yakınlarına olabilir
Ama tabaklar kesinlikle hol..

Minecim merhaba,

Benim eski evimin salonundaki tabaklar da kancasızdı, ben onları nazımın geçtiği bir çerçeveciye götürdüm, tabakların arkasına kanca yapıştırmıştı..belki yapı marketlerden yapışacak kısmı düz levhalı birşey bulabilirsen iyi bir Japon yapıştırıcı ile belki kendin bile halledebilirsin..ama yine de yapıştırıcı konusunda bir bilene danışmakta fayda var..
sevgiler

Minecim merhaba,

Benim eski evimin salonundaki tabaklar da kancasızdı, ben onları nazımın geçtiği bir çerçeveciye götürdüm, tabakların arkasına kanca yapıştırmıştı..belki yapı marketlerden yapışacak kısmı düz levhalı birşey bulabilirsen iyi bir Japon yapıştırıcı ile belki kendin bile halledebilirsin..ama yine de yapıştırıcı konusunda bir bilene danışmakta fayda var..
sevgiler

Merhaba Symrne

Yapi marketlerden bakayim ben de,belki silikonla yapistirabilirim,emin olamiyorum ama.Hani tutmaz falan diye.Orta sehpa hikayemi de yazayim bu arada:KK43:Resmen asik olmustum seninkini görünce.Ama sonuc hüsran oldu.Renk olarak hic alakasi olmayan renkde geldi.Netteki fotografla tamamen alakasiz.Üstelik iscilik cok kötüydü.Fiyatin da indirim yapilsaydi gene boyar falan istedigim hale getirirdik,ama cok az bir indirim yapilinca istemedim.Neyse benim hala umudum var.Türkiye de olsam hemen yaptirirdim,ama burada öyle cok pahali ki marangoz isleri.Ilgin icin tekrar cok tesekkür ederim:KK16:

Canım selam,

Tepsi belki mutfak masasının üzerindeki tablonun yakınlarına olabilir
Ama tabaklar kesinlikle hol..
merhaba ayşecim,

ayırayım tabaklarla tepsiyi? tepsi tek başına o tablonun oralarda nasıl durur acaba eşim gelsin de bir deneme yapalım :) sağol canım :)

Minecim merhaba,

sevgiler

benimkiler de kancasız silikonla yapıştırmayı düşünüyorum ama o kancaları deidğim gibi önce eminönü'ye bakacağım olmazsa koçtaş'ta praktiker'de vardır belki oralara da bakarım.

Aqualilly,en güzel Green Gate ler sizin olur insallah:KK16:En son aldigimin fotografini koymaya calisacagim,digerleri paketlenip kaldirilmisti.

Eki Görüntüle 596021

çok güzelmiş :KK16: green gate ürünlerinin hepsi birbirinden güzel zaten ♥ güle güle kullanın inşallah.

Merhaba Symrne

Yapi marketlerden bakayim ben de,belki silikonla yapistirabilirim,emin olamiyorum ama.Hani tutmaz falan diye.Orta sehpa hikayemi de yazayim bu arada:KK43:Resmen asik olmustum seninkini görünce.Ama sonuc hüsran oldu.Renk olarak hic alakasi olmayan renkde geldi.Netteki fotografla tamamen alakasiz.Üstelik iscilik cok kötüydü.Fiyatin da indirim yapilsaydi gene boyar falan istedigim hale getirirdik,ama cok az bir indirim yapilinca istemedim.Neyse benim hala umudum var.Türkiye de olsam hemen yaptirirdim,ama burada öyle cok pahali ki marangoz isleri.Ilgin icin tekrar cok tesekkür ederim:KK16:

Bence silikonla yapıştırmadan önce mutlaka bir bilene sor, ben de iyi değilimdir bu işlerde, o yüzden çerçeveciye götürmüştüm..silikon tutmaz da düşer kırılırsa üzülürsün..

Sehpaya çok üzüldüm...iyi bir mobilyacı/marangoz bulmak gerçekten şans...ben de aynı sorunu yemek masamda ve TV sehpasında yaşıyorum, hiç istediğim gibi olmadı..şimdi "nasıl olsa oğlum büyüyor, o zaman kanapelerle beraber değiştiririm" diyerek avutuyorum kendimi...ama gönlüm kesinlikle ceviz ve masiften yana, bakalım o zamana kadar fikrim değişmezse sanırım bu tipte birşeyler alacağım..

Aaaa ben seni İstanbul'da yaşıyorsun sanıyordum, "istersen orada araştıralım iyi bir marangoz" diyecektim:/ evet yurtdışında çok ucuz değil bu tip zanaat isteyen hizmetler...aslında Fransa'da çok güzel bit pazarları var, harika mobilyalar var, ben transport parası çok tutmasa getireceğim ama eğer Avrupa'da isen belki fiyatlar daha uygundur ya da bulunduğun yerde bit pazarlarında güzel şeyler bulabilirsin..

Aquacım evin ne kadar şirin olmuş... Başlığı hep görüyordum ama sana ait olduğunu daha yeni fark ettim.

Sanırım şu ana dek forumda gördüğüm en şirin ev seninki :KK16: Huzur verici ve yaşanmışlık dolu.

Yaşam alanına, yatak odana, antrene ayrı ayrı bittim... Ayrıca tv sehpasını boyamak da çok akıllıca olmuş :KK8:

Güzel evinde mutlu bir hayat diliyorum sana ve tabii ki odalarında koşacak şirin mi şirin ufaklıklar :emir_bebek::nazar:

Son düzenleme:
X