Aqualilly'nin Evi

Eviniz çok güzel olmuş Allah güle güle oturmak nasip etsin

teşekkür ederim allah herkese gönlüne göre bir ev nasip etsin inşallah :)

ama bunlar toile de jouy...
ben de istiyorummmmmm
çok güzeller..
güle güle kullan canımm

çok güzeller di mi?

bayıldım hepsine çok istiyordum toile de jouy seramik porselen bi şeyler çay setimle tabağım bir de büyük demliğim oldu hiç aklımda bile yokken. kaan'ın halası sağolsun :)

şahane polonya porseleni bone china çay fincanları var onlara da göz koydum bi dahaki sefer de onları alırım muhtemelen

Hayirli olsun canim

teşekkürler canım :)

çok güzel değil, harikalar
güle güle kullan canım, benim de bunların mavilerine sahip olmak var hayalimde..yemek takımıyla beraber..

aqualilyyyyyyyyy
kız duramadın yine dimi bişeyler almadan :) anam evinde oturacak yer kalmayacak yakında, kız yeter daha bitmedi mi :)
allah iyiliğini versin emi :) çok güzeller güle güle kullan,

çok güzel değil, harikalar
güle güle kullan canım, benim de bunların mavilerine sahip olmak var hayalimde..yemek takımıyla beraber..

türkiye'de ben hiç görmedim diyebilirim mutlaka vardır da araştırmak lazım öyle her yerde bulunabilecek şeyler değiller maalesef :/

sen bulursun ama ona hiç şüphem yok bekliyorum seninkileri de o zaman :))

aqualilyyyyyyyyy
kız duramadın yine dimi bişeyler almadan :) anam evinde oturacak yer kalmayacak yakında, kız yeter daha bitmedi mi :)
allah iyiliğini versin emi :) çok güzeller güle güle kullan,

kaan'ın halası hediye etti şekerim ben almadım bunları

teşekkür ettim

ahh ahh bu evler evimi country tarzı döşememe sebep olacak sanırım
geçen gün ikeaya gittim pazar gününden beri kataloğa bakıyorum
evin çok güzel...güzel evinde mutlu mutlu yaşlanmanı dilerim

ahh ahh bu evler evimi country tarzı döşememe sebep olacak sanırım
geçen gün ikeaya gittim pazar gününden beri kataloğa bakıyorum
evin çok güzel...güzel evinde mutlu mutlu yaşlanmanı dilerim

:)) teşekkür ederim. baya artmaya başladı forumda bu tarz. artık benim zamanımdaki kadar da zor değil eşya bulmak eğer bu tarzı istiyorsanız evinizi döşemekte zorlanacağınızı sanmam :))

son zamanlarda burada klasik tarz ev döşemelerini sık görür oldum.millet eski tarz mobilyalara yöneliyor tekrar.sebebi nedir acaba?

:)) teşekkür ederim. baya artmaya başladı forumda bu tarz. artık benim zamanımdaki kadar da zor değil eşya bulmak eğer bu tarzı istiyorsanız evinizi döşemekte zorlanacağınızı sanmam :))

Country tarzını bizim apartman dairelerine uygulamak beceri istiyor. Bizim dairelerin ambiyansından dolayı. Siz çok iyi uygulamışsınız, gerçekten çok beğendim. Güle güle oturun, her gününüz bir öncekinden daha mutlu ve huzurlu olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…