- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- Konu Sahibi mylittlesunshine
kitaplığına resmen bayıldım ikea sanırım bende bunun 4 gözlü olanını alcam ist. ilk gittimde çünkü kitapları koycak ye artık resmen kalmadı:) ayrıca evde duruşunuda görmüş oldum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kitaplığına resmen bayıldım ikea sanırım bende bunun 4 gözlü olanını alcam ist. ilk gittimde çünkü kitapları koycak ye artık resmen kalmadı:) ayrıca evde duruşunuda görmüş oldum :)
ikea canım evet :)
bebek mi bekliyosun bu arada ? sanırım yaz gelinlerinden ilk bebek senden gelecek hayırlısıyla :))
evet canım aslında bu kadar erken beklemiodum yane zamanı vardı bana göre ama oldu nasibi vasmış yumurcağın:)
evet canım aslında bu kadar erken beklemiodum yane zamanı vardı bana göre ama oldu nasibi vasmış yumurcağın:)
kitaplığına bayıldım resmen, ilk resimleri eklediğinde okuma köşesi yapacağını belirtmiştin ve ozaman dedim ki bu kadarcık yere nasıl yapacakki bunu :)yok yok olmaz demiştim ama şaştım kaldım şimdi görünce, canım valla süper olmuş ellerine sağlık, kafaya koyduğunu yapıyorsun vesselam :) korkulur senden :) şaka canım bu tarzı en sevmeyen bendim heralde burda, ama beni bile ısındırdın ya daha ne diyim azizim :)
kitaplığın çok güzel tek kelimeyle, evim geniş olsa böyle bi kitaplık hep hayalim, bu arada okuduğun kitaplar gözümden kaçmadı, diriliş şu çılgın türkler falan maşallah kültür bereketi var evde belli :) birde dil sınavlarına mı hazırlanıyorsun , kolay gelsin canım allah yardımcı olsun...detaylara takılıyorum sanki :)
hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :))
kitaplığa mutlak surete ihtiyacım vardı canım ya, bu kadar kitap kolilerde bekliyordu nasıl bir kitaplık istediğimden emin değildim ona da ikea gezimde emin oldum aldık geldik kitaplığımızı :))
benim ev çok abartı değil gibi geliyor bana evet country tarz ama lukens ayaklar eskitmeler falan kullanmadık hiç. öyle bir english country bir provence değil yani :)) daha modern daha sade belki ondan sevmişsindir kimbilir :)
kpdsye girmiştim geçen sene hiç çalışmadan 60 aldım dil tazminatı veriyolar aldığın puana göre onçin bu sene çalışayım da tazminat alayım diyorum bakalım oturabilirsem başına kitapların :))
Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin inşallah
darısı başıma :)
inşallah kazanırsın canım, ama sana tavsiyem evle uğraşmayı bırakman lazım ki ders çalışmaya zamanın olsun :))
zaten gelin gibi güzel bi evin oldu, yeter bacım :) derslerine çalış artıkın
çok güzel insanın içini açan bir evin var güle güle oturun
Allah huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin
ben salonumdaki vitrinleri almasa mıydım diye düşünmeye başladım
şimdi çoğu kişi sadece konsol alıyor
sence yanlış mı düşünüyorum
Ütü ile TV birbirine bakıyor :)
canımmmm,
benim büyük banyodaki aynayı magosa isimli kullanıcı da almak istiyor ama benim aldığım mağaza Antalya'da kendi çapında küçük bir mağaza..
sen de artık İstanbullu sayılırsın, uygun fiyatlara bu tip ayna bulacağı bir yer var mı..yani sizlerden biri var ve yardımcı olursa çok sevinirim..
hepimize iyi haftalar olsun!
öptüm!
öyle bi ayna görsem ben de alıcam salon için, detaylı arama yapmadım ama büyük mağazalarda olmadığını söyleyebilirim.
zara home, tepe home, mudo, praktiker, koçtaş hiçbirinde yok. ufak dükkanlar için de şu an bir fikrim yok bayramdan sonra çukurcuma yapıcam bi oralara da bakar haber veririm :))
öpüyorum çok!
sağolasın canımm!
bu arada cillibom da araştırmış biraz, sanırım bu marka gittigidiyorda da varmış..
oralara da göz at istersen
öpüyorum!