- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- Konu Sahibi mylittlesunshine
bu tarz evler çok hoş duruyor çok beğendimm
teşekkür ederim :))
Güle güle oturun çok güzel. Özellikle bazı parçalara bayıldım.
teşekkürler, özellikle ilgilendiğiniz bir şey olursa mesaj atın ya da burdan yazın, mutlaka yardımcı olurum :))
son zamanlarda burada klasik tarz ev döşemelerini sık görür oldum.millet eski tarz mobilyalara yöneliyor tekrar.sebebi nedir acaba?
bilmem benim için zevk meselesi, son zamandan bağımsız olarak yıllardır bir gün evlenirsem böyle bir ev istemiştim şükür ki oldu. birilerinden gördüm de özendim diyemeyeceğim açıkçası çünkü ben çeyize başladığımda bu tarz ev kimsede olmadığı gibi eşya bulmak bile çok zordu.
Country tarzını bizim apartman dairelerine uygulamak beceri istiyor. Bizim dairelerin ambiyansından dolayı. Siz çok iyi uygulamışsınız, gerçekten çok beğendim. Güle güle oturun, her gününüz bir öncekinden daha mutlu ve huzurlu olsun :)
çok teşekkürler güzel dilekleriniz için :)) ev bizim olunca bazı şeyleri istediğimiz gibi yapabilme şansımız oldu lakin ben uzaktaydım bütçe de çok fazla değildi o yüzden banyo içime sindi diyemem. uzaktan fazla müdahale edemedim zira. mutfakta da ustadan kaynaklı bazı sorunlar yaşadık ama mutfak kulplarını değiştireceğim en kısa zamanda daha çok içime sinecektir mutfağım böylelikle :)