- 17 Haziran 2010
- 3.264
- 21
-
- Konu Sahibi mylittlesunshine
Mutfaga zebra yaptirdim bugun resimlerini cektim toplu olan yerlerin yarin nette sorun olmazsa ekleyecegim bakalim bana neler onereceksiniz
canımmmm yeni görüyorum kütüphaneyi, harika olmuş
çok sevdim, çok dağınıklık toplayacak, inan bana!
öpüyorummm
konuyu ilk açtığınızzdan bu yana yazamasamda dikkatle takip ediyorum sizi. eviniz çok sıcak ve çok hoş ama bundann öte her detay için bu kadar emek harcamanız gerçeekten taktire şayan ne diyim muhteşemsiniz valla huzurla oturun inş.
ev cidden çok huzurlu...
senin beğenmene ayrı bir sevindim desem :))
kitaplığın karşısındaki köşe nasıl olmuş?
sadece duvarların dekorasyonu kaldı artık onu da yavaş yavaş yapmak istiyoruz. baya bir fotoğraf biriktirdik, biriktirmeye de devam ediyoruz. bugün samatya ve yeşilköy'de şahane fotolar çektik, bakalım onlardan seçip bastırmaya başlarız yakında.
canımmm, utandırma beni
son zamanlarda çok yoğundu, blog, gelen/giden misafirler derken ihmal ettim buraları ama artık devamlı uğramaya çalışacağım..
antre harika olmuş, köşe de süper olmuş, bence artık hiçbirşey doldurma buraya, harika görünüyor burası! sadece kütüphanenin karşısına istersen poster/fotoğraf/tablo ekleyebilirsin, başka birşey kalmamış, çok beğendim, çok güzel olmuş!
hatta kütüphanenin yanındaki gazeteliği salonda sürekli kullandığınız kanape/koltuk yanına konuşlandırabilirsin
çok sevdim canım benim, çok huzurlu bir yuva oldu burası, elektiriği o kadar güzel ki...
Allah huzur içinde oturmak nasip etsin, güzel günleriniz olsun bu evde..
sağol canım hepinizin sayesinde oldu. hepinize çok teşekkür ederim :)canım kütüphanen çok güzel olmuş inan benimde hep hayalimdir.geniş antren olduğu için çok şanslısın .evin çok aydınlık ve huzur verici bir ev oldu.dinlendirici havası var .tekrar güle güle otur.
ben de haftaiçi pek uğrayamıyorum okul çok yoğun eve gelince de yorgunuk falan haftasonları girmeye çalışıyorum fırsat buldukça.
artık uzuuuuun bi süre eşya almak istemiyorum. yatak odamın perdesiyle duvarlar kaldı, perde bu hafta içi geliyor duvarlar için de acele etmicem bakalım. değişiklik oldukça eklerim yine fotoları.
sizin de emeğiniz geçti, sağolun hepiniz elinizden geleni yaptınız :) hakkınızı helal edin, benim de çok içime sindi evim. dilerim herkesin içine sinen bi evi olsun :)
canım ya evinin son halini yeni gördüm malum düğün telaşı ilk baştan beri çok beğeniyordum zaten aldıklarını ama çok huzur kokan bir evin var şirin bir ev maaşallah diyelimde nazar değmesin evine gelmek nasip olmadı ama seni tanıdığıma çok memnun oldum bende çok dar zamanda aldım eşyalarımı umarım beğenirsin yeni eklicem bende
Ne kadar $irin bir evin var,Masallah.Ingiliz stiline bende oldum olasi bayilirim.Güle güle oturun.
güle güle oturun canım eviniz çok güzel olmuş
evinizi çok beğendim,çok sevdiğim bir tarz. zaten berjerlerimiz aynı, benimki farklı bir desen ama. yemek odası da benim çok beğendiğim bir takım, özellikle vitr,nin küçük olması zarif duruyor. ama ben sonra başka bir yemek odası aldım, vitrin de kalabalık olur diye almadım. heves ettim ben de fırsat bulunca eklerim. yatak odanızı nerden aldığınızı yazmamışsınız özel yapım mı? kitaplık çok hoş olmuş bu arada, evde tek beğenmediğim şey perdeler oldu, dantel perdeyi ben de çok severim ama sinmemiş sanki eve.
Çok romantik
canım evin çok hoş ve zarif çok beğendim. yalnız zeminin bembeya ve parlıyor ne malzeme acaba ?????** merak ettim
Evinin antresi süper olmuş bayıldım aquacımsanada bu yakışır canım güle güle oku kitaplarını emi