- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
-
- Konu Sahibi mylittlesunshine
gelinliğiniz şookkkk şekerrrr v çok güzel ama gelinlik secerken her ihtimali düşünmek lazım şahsen bn gelinliğimi secerken herşeyi düşündüm aile yapısı düğün mekanı bi de genel zevke hitap etmesi filan diyodum .... dum dum dum.... duma duma dummmamaaaaa ilk beyendiğim rüüyaaaaalarımı süsleyen o süper gelinliğimi buldum provamdan sonra inş paylaşacağım fotomu ama pudra renk traspaaran fiyonklu yaaaa cok sekerrr... bi de benim gelinlik de fransız dantel ve fiyonk üst modeli pronovias anfora tarzında ama alt kısımı buna benziyooreee yiiiiippuuu
Eki Görüntüle 332849 bugün limango'da şu ayakkabıyı beğendim de 50 lira diye cesaret edip de alamadımçok topuklu ve rugan rahatsız etme ihtimali çok yüksek. bu tip bi ayakkabı alıcam ama kuşakla uyumlu ekleyeyim de bakanlara fikir olsun :))
çok sağol canım. ben de aynen senin gibi düşündüm ve denemeden almadımÇok hoş ve hesaplıymıs ama denemeden almak sorun yaratabılır cnm. Mutluluklar dilerim.
şu ana kadar gördüğüm gelinliklerin içindeki en güzllerinden biri hattaha sana nişan kıyafeti yapabilirim demiştim ya hakaret olur bende düğün için hayal ediyorum şimdilik benimde hayalimi süslüyor senin yaptıracağını sabırsızla bekliyorum canım burdaki fikirler hepimize referans olur bellanının saç modeli çok güzel örgü ve taç ayrıntısı beni benden almıştı muhakak bu gelinliğede o saç yakışır ve çok şık olur canım