• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik diktirmek mi kiralamak mı daha mantıklı sizce?!!

Yılbaşından önce aldım kasım ayı gibi. 6 ay önce almış oldum. 😂 çok beğendim modeli, kampanyadaydı bir daha içime sinen bir şey bulamam diye korktum 🥹
hee tamam o zaman
ben de gecen seneden aldin - hala da dugun yapmadin bekliyorsun sandim, ilginc geldi:)
6 ay gayet uygun bir zaman. son aylarda onca organizasyonun kosusturmanin icinde bir de ona vakit ayirmaktan iyidir

hee tamam o zaman
ben de gecen seneden aldin - hala da dugun yapmadin bekliyorsun sandim, ilginc geldi:)
6 ay gayet uygun bir zaman. son aylarda onca organizasyonun kosusturmanin icinde bir de ona vakit ayirmaktan iyidir
Ya bi koşuşturmam yok bu arada şu an çok ilginç jsjdjjd
Organizasyonluk bir şey olmadı çok ilginç bir şekilde. Kınayı evde yapacağız öyle sırf oynama bahanesiyle. Düğün yerimiz fotoğrafçısı, sanatçısı, gelin arabası her şey içinde dahil anlaştık. Düğünüme çok az zaman var ama ben ev ile ilgilenmek dışında bir şey yapmıyorum garip geliyor jsjxjkd

ozel bir seyi yok bence hepsi ayni beyaz,abartili, kabarik kiyafetler :) bütün kadınlarin giydiği siradan bir şey. Ama tabii hevesin varsa al.
ama almadan önce kendince bir istediğin ve istemedigin seylerin listesini yaparsan arama asamasinda cok yardimci olur sana. bosa zaman kaybetmezsin.
şurada mesela yaka isimleri ve hangi bedene hangisi yakistigi yaziyor. kendine uygun istedigin birkacini ve asla istemediklerini not et
Eki Görüntüle 3569676
Eki Görüntüle 3569677 gittiginde mesela "v yaka ya da m kalp yaka olabilir. straplez kare asimetrik ve düz istemiyorum" dersin, bosuna zaman kaybetmezsin.
ayni sekilde internette coooook fazla boyle sekil - anlatim var
ayni seyi sirtin icin de bakarsin. sirtin nasil olsun- v şeklinde dekolte mi olsun, kapali mi olsun, ipleri korsesi görünsün mü vs.
ha bir de sekli nasil olsum. kabarik istemiyorsan kabarik olmayan tonla model var. yine bu sekilde grafiklerden modellerden baka baka bir fikrin olusur.
gezme zamani geldiğinde tum istediklerini soylersin - cabucak bulur bosuna zaman kaybetmezsin. ya da diktirirken "şeyy kem küm" demezsin gelinlikci kolayina gelen seyi yapmak icin seni manipule edemez de senin daha önceden sectigin ozelliklere göre bir gelinlik diker - icine sinme ihtimali artar :)
kolay gelsin simdiden. hiç sıkılma, keyif almaya calis. yanina sakin anneni kaynanani falan alma - sevdiğin arkadaslarinla ya da nisanlinla gez. almadan son bir istersen fikielrini sorarsın modelinin
Çok teşekkür ederim detaylı bir anlatım oldu bunları dikkate alarak daha da iyi araştıracağım ve istediğim gibi bir tanesini de bulacağım ❤️ İstanbulda bakacağım bu yüzden seçenek çok fazla diye düşünüyorum (bide ilk kez geleceğim oraya o yüzden daha da iyi araştırma yapmam gerekiyor :)) ondan sonra da hər şey daha iyi olacak inşallah

Ben gelinliğimi geçen sene 22.500 TL ye aldım. Kiralık 20.000 TL’di. 😂 Bence baya uyguna aldım bu arada. Diktirmek aşırı pahalı, aldığım modelin çok benzerini diktirmek istediğimde başka bir marka 50.000 TL den kapı açtı.
Düğün sonrası en kötü satarım yani. Aysira markasına bak mutlaka. İnternet sitesi mevcut. Her modelden gelinlik var ve kampanyalı gelinlikleri çok fazla. Mutlaka içine sinen bir şeyler bulursun.
Tamamdır teşekkür ederim 🫠

Ya bi koşuşturmam yok bu arada şu an çok ilginç jsjdjjd
Organizasyonluk bir şey olmadı çok ilginç bir şekilde. Kınayı evde yapacağız öyle sırf oynama bahanesiyle. Düğün yerimiz fotoğrafçısı, sanatçısı, gelin arabası her şey içinde dahil anlaştık. Düğünüme çok az zaman var ama ben ev ile ilgilenmek dışında bir şey yapmıyorum garip geliyor jsjxjkd
harika🥰
ben de ayni senin gibi sifir koşuşturmayla gecirmek istiyorum. evi dizdik bitti onun kosusturmasi yok. gelinlik zaten giymicem onun koşuşturması yok, fotografci vs yerine iki ulke fazla gezip tripodla foto cekeriz diye düşündüm o masraf da yok, soz nişan airbnb evinde aile arasinda - gelin arabası tandem bisikletin arkasina boyanmis teneke 😂😂
planlarim bu yönde. insallah sifir tantana - sifir kosusturma ve sifir dramayla sakin sakin evlenebilirim 🙏

harika🥰
ben de ayni senin gibi sifir koşuşturmayla gecirmek istiyorum. evi dizdik bitti onun kosusturmasi yok. gelinlik zaten giymicem onun koşuşturması yok, fotografci vs yerine iki ulke fazla gezip tripodla foto cekeriz diye düşündüm o masraf da yok, soz nişan airbnb evinde aile arasinda - gelin arabası tandem bisikletin arkasina boyanmis teneke 😂😂
planlarim bu yönde. insallah sifir tantana - sifir kosusturma ve sifir dramayla sakin sakin evlenebilirim 🙏
Allah mutlu mesut etsin inşallah 🎀 o kadar güzel anlatıyorsunuz ki size özendim açıkçası bende istiyordum böyle ama gerçekten her şey istediğim gibi olmuyor aileden dolayı :(

harika🥰
İnşallah gönlüne göre olur her şey canım benim. 🙏🏻❤️
Bizde yurtdışı istiyorduk balayı için ama vize almak çok zorlaştı diyorlar, cesaret edemedik başvuru paralarını yakmaya😅 sonra çocuk olmadan gitmeyi deneriz dedik.

Merhabalar hayırlı bayramlar.. Ben bir şey sormak istiyorum bilemediğim için buraya yazdım.. Şuan bir çok yerde gelinlik modelleri hep kabarık ben hiç o modelleri sevmiyorum hoşuma gitmiyor onun yerine diktirmek istiyorum ama kararsız kaldım hangisi daha mantıklı çünkü kabarık olmayan gelinlik modelleri de var bazı yerlerde fiyat olarak henüz bakamadım siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında 👀 teşekkür ederim
Kiralamak için pek çok yere baktım sonra dedim diktireyim hem istediğim olsun hem üzerime yakışsın. Diktiriyorum. Kiralama 25ti makyaj dahil, 30a diktiriyorum makyaj da ekstra başka yerle anlaştım.

Kiralamak için pek çok yere baktım sonra dedim diktireyim hem istediğim olsun hem üzerime yakışsın. Diktiriyorum. Kiralama 25ti makyaj dahil, 30a diktiriyorum makyaj da ekstra başka yerle anlaştım.
Evet güzel bir karar almışsınız hayırlı olsun inşallah 🎀

İnşallah gönlüne göre olur her şey canım benim. 🙏🏻❤️
Bizde yurtdışı istiyorduk balayı için ama vize almak çok zorlaştı diyorlar, cesaret edemedik başvuru paralarını yakmaya😅 sonra çocuk olmadan gitmeyi deneriz dedik.
Yunan adaları bali mısır vizesiz bütçeye göre seç hatta en iyisi yunan adaları çok iyi yerler var

Merhabalar hayırlı bayramlar.. Ben bir şey sormak istiyorum bilemediğim için buraya yazdım.. Şuan bir çok yerde gelinlik modelleri hep kabarık ben hiç o modelleri sevmiyorum hoşuma gitmiyor onun yerine diktirmek istiyorum ama kararsız kaldım hangisi daha mantıklı çünkü kabarık olmayan gelinlik modelleri de var bazı yerlerde fiyat olarak henüz bakamadım siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında 👀 teşekkür ederim
Ben diktirdim evlenirken. Ayni mantik istedigim gb olsun hayalimdeki gb olsn niyetiyle. Suan o gelinligi bazaya kaldirdim ve yuzune bile bakmiyorum curuyor oldugu yerde. Aklim olsaydi kesinlikle kiralar ve sonra kurtulurdum o gelinlikten 😂 hem bosuna dunta para vermisim hem de atmaya yada vermeye kiyamadigim icin bosuna yer kapliyor.

Fark az olsa da fazla olsa da yeriniz yoksa kiralamanızı öneririm,
Ben 30 bin lira bandında bir gelinliği ikinci el 10 bin liraya almıştım,
şimdi dolap bekliyor ihtiyacı olan birine verilmek üzere.

yazik günah populer kültürün dedigini yapmak diye balayi parasini bir elbisede yemeye gerek yok:)
Gelinlik popüler kültür ögesi mi ki ya? Biçimiyle, formuyla modası yıldan yıla değişse de her zaman var olan bir gelenekti. Ve yüz yıl önce de ucuz bir elbise değildi. En kıymetli kumaşlardan yapılırdı. Balayı ondan daha popüler kültür. 😁 Tercih meselesi. Bana da şu an çok gereksiz geliyor. Tekrar evlensem dediğin gibi yapardım kesinlikle. Bazıları düğün fotoğrafını bastırır asar/koyar baş köşeye. Ben dönüp bakmıyorum bile albüme sdfsdf

Kesinlikle kiralayın. Boşuna yer işgal ediyor evde. Hatta bence Dolap’tan da satın alabilirsiniz. Arkadaşlarım Vakko, Oleg C. marka sezondaki gelinlikleri o şekilde çok uyguna aldı. Bir kere giyiliyor sonuçta, eskime ihtimali bile yok. Çok mantıklı vallahi.

Kesinlikle kiralayın. Boşuna yer işgal ediyor evde. Hatta bence Dolap’tan da satın alabilirsiniz. Arkadaşlarım Vakko, Oleg C. marka sezondaki gelinlikleri o şekilde çok uyguna aldı. Bir kere giyiliyor sonuçta, eskime ihtimali bile yok. Çok mantıklı vallahi.
Evet. Benim nikah ve düğün günüm farklı günlerdi, dolaptan aldım nikah kıyafetimi 300 liraya 🤣 10 dakika üzerimde duracaktı.

Evet. Benim nikah ve düğün günüm farklı günlerdi, dolaptan aldım nikah kıyafetimi 300 liraya 🤣 10 dakika üzerimde duracaktı.
Benim zamanımda yoktu bu Dolay olayı. Olsa kesinlikle öyle yapardım. Eşim çok karşı ama olsun. Ondan gizli alır mağazadan aldım derdim, zaten pek bir farkı yok. 🤣

Back
X