• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik diktirmek mi kiralamak mı daha mantıklı sizce?!!

Benim zamanımda yoktu bu Dolay olayı. Olsa kesinlikle öyle yapardım. Eşim çok karşı ama olsun. Ondan gizli alır mağazadan aldım derdim, zaten pek bir farkı yok. 🤣
Ben gelinliği de oradan alırdım hatta çok beğendiğim modeller vardı. Ama eşim, aileler kabul etmedi. Üzerinde gör, belki olmaz, denemen gerek falan diyerek ikna ettiler beni 😏

Kesinlikle kiralayın. Boşuna yer işgal ediyor evde. Hatta bence Dolap’tan da satın alabilirsiniz. Arkadaşlarım Vakko, Oleg C. marka sezondaki gelinlikleri o şekilde çok uyguna aldı. Bir kere giyiliyor sonuçta, eskime ihtimali bile yok. Çok mantıklı vallahi.
Evet dolap falan onlara bende bakıyorum ama ne diyor ailem biliyor musun diyor ki sen insanların eskileriyle anca yaparsın düğününü zaten vs o yüzden ne diyorsam karşı çıkıyor annem yok en iyisi olsun yok yeni olsun bilmem ne bilmiyorum ne yapacağım

bence hic almamak daha güzel 🤣 yazik günah populer kültürün dedigini yapmak diye balayi parasini bir elbisede yemeye gerek yok:)
o yuzden gelinlik yerine beyaz elbise giyecegim 😂
ama ille de alayim deseydim kesinlikle satin alirdim. kiralamayla satin alma arasinda yuzde 10 bile fark yok cogu yerde. en azindan alir kuru temizlemeye verir dolapta letgoda ikinci el satardım:)
kabarik olmayan da cok gelinlik var. vintage model diye aratirsaniz onlar genelde kabarik olmuyorlar.
Yengenc yine tam düşündüğüm gibi çok mantıklı bir yorum yapmışsın ❤️

Back
X