- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine

saçıma tam nasıl bi şey bulamadım da

bunlar da diğer istediğim model saçlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok zevklisinn çok begendim detyalrı bile ğüsel
Canım senin bu duvak işin bir muallakta ya, ne geldi aklıma bak; şimdi düğünlerde çeşitlilik ve gelinin rahat edebilmesi açısından bir süre takıldıktan sonra rahatlıkla çıkartılabilen duvaklar da oluyor... Gelin istediği zaman uzun duvağı çıkartıp, kısa duvağı ya da başka bir aksesuarı takabiliyor. Ki ben de düşünüyorum bunu. Nikah anında filan bu tür bir duvak kullansan da, daha sonrasında duvağı çıtçıtlarıyla çıkartıp çiçeği taksan nasıl olur diye düşündüm... :26: Hem sırt detayın da gözden kaçmamış, gözükmüş olur...Bu da naçizane bir fikir tabi, söylemesem olmazdı.
Gerçi sonradan farkettim minenesin fikrini, bu da güzel bir fikir... :) Düşünebilirsin bence.
minenes buarada diğer topicte cevabından sonra yazmıştım fakat görmemiş olabilirsin, buraya da yazayım
"Cevap için çok teşekkür ederim minenes, genel olarak nasıl bir model istediğimi biliyorum fakat modeli tamamıyla kafamda oturtmuş değilim. Yakın zamanda size danışacağım şeyler olacak, biraz başınızı ağrıtacağım gibi görünüyor... "![]()
yazını yeni gördüm tatlım paylaştığın gelinlik çok hoş ama bir iki değişiklik yapılabilir tabi herkesin dediği gibi kumaş çok önemi inşallah her şeyi tatlı tatlı içine sindiği gibi yaparsın bende duvak önerisinde bulunayım bide bir arkadaşın bahsettiği gibi seyyar duvak çok mantıklı geldi banada rahat olman açısından saç modellerinden de yanlara doğru örgülü bir model var çok şık Eki Görüntüle 320754 Eki Görüntüle 320755 o duvaktaki parçalar senin modelindeki parçalar gibi olabilir tabi bu kadar uzun duvak olmaz sanırım
Dediklerinden bana şöyle bir ilham geldi. Gördüğüm gelinliklerden en sevdiklerimden biri, Bella'nınki. Onun da sırtında çok güzel bir detay vardı ama duvak kullanmıştı. Sen bu modeldeki gibi seyrek tülle bir duvak kullanırsın. Hatta duvak tokan gelinlikteki çiçeklerden olur, duvağın sırtında değil ama yere doğru çiçekler başlar, yere yaklaştıkça çoğalacak biçimde. ps ile birşeyler yapmaya çalıştım, pek başarılı olmadı ama demek istediğimi anlatabilir. bu arada Bella'nın saçı ve makyajı da tam sana göre:
ayyyy heveslendim şimdi, gelsen de burada istanbulda mı diktirsek yaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gelinliğini çok beğendim canım. Orjinal ve şık ayyrıca romantik bir seçim. Çok doğru bir seçim yapmışsın inşallah içinde çok güzel olursun.