- 19 Nisan 2012
- 526
- 53
-
- Konu Sahibi mylittlesunshine
tatlım hayırlı ugurlu olsun öncelikle harika olmuşsun maşallah :))) gelinliğin içine sinmesine çok sevndim,gercekten diken ii yapmış sana da pek yakışmış,Allah bi ömür mutlu mesut etsin canım :)) adana daki düğünün tam olarak tarihi ne tatlım?
teşekkür ederim canım güzel sözlerin ve dileklerin için :)) 24 ağustos cuma bekleriz
aa benm düğün de 20 ağustosta inş.tatlım tarihlerimiz çok yakın :)) davetine çok sevndim,çok naziksin tatlım bizde bekleriz inşallah,düğün adana polisevnde :))
aaa AŞK OLSUN BENDEN DE HİÇ BAHSETMEMİŞ YAĞMUR ÇAMUR DEMEDİM GELDİM NİKAHINA KIZ AMA ÇOK ŞEKER OLMUŞTUN maaşallah bu arada küçük dedikodu sana nikahtan damat beyin bazı tanıdıkları ikinizin nasıl tanıştığını çok merak ediyorlardı bilgim olsaydı aydınlatacaktım ama çok komikti duyman lazımdı bende kulak misafiri oldum takı sırasında ilk geldiğimde de doğru nikah mı değil mi öğrenmek için damat beyin komşusuyla da tanışmış oldum tekrar hayırlı uğurlu olsun canım allah mesut etsin
bizimki de öğretmenevi bahçesinde süleyman demirel'deki. polisevi bize çok yakın bu arada bakarsın geliveririm :))
bi ben gelemedim nikahına ya, hala içime oturuyoneyse düğünde acısını çıkarıcam
serüvenini baştan sona okudum.
hayırlı uğurlu olsun
Hayirli olsun bir omur mutluluklar dilerim gelinligin anlattigin kadariyla zevkli olmus
Canım benim hayırlı uğurlu olsun.. Harika görünüyorsun. Rabbim daim etsin inşallah.. Ama benim hiç bir hazırlığım yok ya.. Tayinleri bekliyoruz. Olumsuz olma ihtimali de cabası
teşekkür ederim daha güzelleri sizlere olsun inşallah. tayin konusun da ben de çok dertliyim. istanbul'a isteyeceğim için bir yanda olacağını düşünüyorum lakin bakanımıza da güven olmaz bildiğin üzere napar eder bi şekilde olumsuz hale getirirse durumu naparım diye de düşünmüyor değilim.
bu yıl ki kadar stresli bir tayin dönemi yaşanmamıştır zannımca zaten bu durum beni bulmazsa şaşardım :)