son günlerde yorumlarına bayılıyorum!içimi okuyup yazıyorsun sanki!çünkü aynı durumdayız,taşındım ve ev ark.ıma diyorum ki evden dünya kadar eşya çıkarıyoruz bu arada,kız olmazsa napıcam nasıl gelicem yıkılırım diyorum..Allah yardımcımız olsun..
ve gerçekten bu durum beni bulmasa şaşardım!
kpss.nin haber verilmeden değiştiği,şu inanılmaz soruların sorulduğu 2008 kpss var ya bana denk gelmişti,abartısız söylüyorum eğitim sorularını çözerken 50.soruya kadar hiç tanıdık soru görmedim,hep yuvarlak içine aldım,sabahki oturumu da yetiştiremedik,mat. en sona bırakmıştım,sadece 12 tane mi ne çözebilmiştim..görsen sinir krizi geçrdim sınavdan sonra,ne umutlarım vardı diye..ama şükür atandım.
tercih zamanı sayfa gitti,önüme bi yazı çıktı:Nüfus müdürlüğünde kaydınız yoktur diye!düşünsene nüfusta kaydım yok,devletim beni vatandaşlıktan atmış da sanki tercih yapamıyorum!ömrümün en zor gecesiydi,sabah çözüldü,tercih süresi mecburen biraz daha uzatıldı da bitirebildim..
şimdi de tayinler!beni de bulmasa şaşardım hani:))
al işte harika bi yorum daha! üzerine hiçbirşey yazmicam:))
bu arada gelinliğin süpper ötesi olmuş,sanırım yazmıştım diğer konuya ama yine geldi içimden:)