- 22 Ocak 2010
- 1.253
- 371
Doktor ismini bulabildiniz mi bende çıkrrmak iatiyorumMerhaba, aquafilling ile ilgili yazınızı okudum. Ben de 5 sene önce Dr. Oygar Aytekin’e yaptırdım. İki göğüsümde de dolgu var ve çok sıkıntı yaşıyorum. Kendisine gittim aspire edersem enfeksiyon olur dedi ama çok ağrım oluyor. Özellikle Biontec aşısı olduktan sonra sıkıntım arttı. Dolgusu olanlarda hassasiyet yapıyormuş bilmiyordum. Sizin ameliyatınızı yapıp dolgunuzu çıkaran doktorun ismini verebilir misiniz acaba?
Bir yol bulabildiniz miMerhaba, bende de enfeksiyon var. Dolguyu çıkarttırmak istiyorum artık ne şekilde oluyorsa...Size hangi doktor yardımcı oldu yazabilir misiniz, mesajda atabilirsiniz özelden
Doktorunuz kimEnfeksiyon devam ediyorsa aldırmak istiyorsan kendi doktorumla görüştürebilirim. Geçen sene beni Aquafilling enfeksiyonundan o kurtardı. Hiç kimse bir şey yapamadı. İstersen özelden yaz.
Maalesef enfeksiyon tekrar etti. Tam anlamıyla kurtulmak mümkün değil.Doktorunuz kim
Los delin ve Aquafilling aynı maddedir. Sadece firma adı değişik. Sakın yaptırmayın. Bunu yapan dr lar etik değil. Sonra her tarafın iltihap olacak. Sürekli senden para çekecekler. Şu anda Los delin yaptığını söyleyen Aquafilling kötüleyen kişide daha önce Aquafilling yapıyordu. İnternette araştırın. İkiside hidro jel. İkiside ömür boyu kalıyor ikiside bakteri üretiyor. Sorun yaşayanlar yasal hakkınızı arayın. Arayın ki insanların sağlığı ile oynamasın.Hanımlar aquafilling değil ama los deline diye bir su bazlı jel çıkmış. Aquafilling dolgusu zararlı olduğu için Türkiyede kullanılmıyor dendi bana. Los deline yaptıran var mı? Göğüs ve kalça büyütmek istiyorum, ameliyatsız tabi.
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için, çok pratik bir yöntem olarak görünüyordu ama bu koşullarda yaptırmam söz konusu olamaz tabi. Spor yapacağız mecburLos delin ve Aquafilling aynı maddedir. Sadece firma adı değişik. Sakın yaptırmayın. Bunu yapan dr lar etik değil. Sonra her tarafın iltihap olacak. Sürekli senden para çekecekler. Şu anda Los delin yaptığını söyleyen Aquafilling kötüleyen kişide daha önce Aquafilling yapıyordu. İnternette araştırın. İkiside hidro jel. İkiside ömür boyu kalıyor ikiside bakteri üretiyor. Sorun yaşayanlar yasal hakkınızı arayın. Arayın ki insanların sağlığı ile oynamasın.
Merhaba gizmo ben de geçen yıl yaptırdım hala enfeksiyon yapıyor kurtulamıyorum 1 yıldır antibiyotik kullanıyorum lütfen bilgisi olan çözüm bulan ya da şuraya gidersen çözüm olur ya da vücut atar mı lütfen yardımmmmmBacak için belki yürüyüşler biraz çabuk erimesine yardımcı olabilir yada tam tersi hiçbir bilgim yok
Merhaba benim de alt bacaklarımda bileğe doğru olan kısımda var sürekli antibiyotik kullanıyorum şiştiğinde yürütmüyor 1 yıl oldu iltihap oluşması için antibiyotik almadan beklemek mi lazım çünkü crp denen kan değerini sürekli yükseltiyor o yüzden antibiyotik veriyor Dr almadan beklesem iltihap yapıp patlama ihtimali var mı lütfen yardımmmmmBenim vücudumda yok. Zaten vücuttan alınması imkansız. Aynı türev dolgudan nazolabialde vardı. Enfeksiyondan sorun yaşadım. Bir kısmı zaten iltihapla aktı. Alınması mümkün değil. Küçük bir kısmı alındı. Dokuda alınıyor maalesef. Ama hiç bir zaman hepsi alınamaz. Hele meme ve popoda alınması imkansız. Ancak meme tamamen kazınır. Popoda o imkânda çok zor.
Her nüksettiğinde antibiyotik alıyor musunuz acabaMaalesef enfeksiyon tekrar etti. Tam anlamıyla kurtulmak mümkün değil.
Bildiğiniz dolandırıldım Ankara da Ahmet medeni diye bir Dr insanların hayatlarıyla oynuyorlar resmen içinde ki kalıcı dolgu bile olmayabilir çünkü bileklere doğru yayıldı ama 1 yıldır kurtulamıyorum dahiliye Dr u vücut kabul etmiyorsa bir şekilde atar diyor ısrarla biraz o umut veriyor ama hala şiş kızarık acıyor şikayet ettim kapatmış muayenehanesiniKim yaptı Aquafilling dolguyu? Antibiyotik işe yaramıyor bu dolguda. O dolgunun büyük bir kısmı alınmadan iltihap geçmez.
Olmaz öyle şey. Ne kadar cahil bir dr. Vücut asla atmaz.Dahiliye bu işe bakmaz.Bildiğiniz dolandırıldım Ankara da Ahmet medeni diye bir Dr insanların hayatlarıyla oynuyorlar resmen içinde ki kalıcı dolgu bile olmayabilir çünkü bileklere doğru yayıldı ama 1 yıldır kurtulamıyorum dahiliye Dr u vücut kabul etmiyorsa bir şekilde atar diyor ısrarla biraz o umut veriyor ama hala şiş kızarık acıyor şikayet ettim kapatmış muayenehanesini
Dün tekrar bir op. Dr ile görüştüm sonunda liposuction ile temizleyeceğini söyledi artık onu yaptırmayı düşünüyorumOlmaz öyle şey. Ne kadar cahil bir dr. Vücut asla atmaz.Dahiliye bu işe bakmaz.
Merhaba ben de kurbanım ama aquafilling mi bilmiyorum nereye enjekte ettirdiniz sıkıntınız nedir ben alt bacak yaptırdım 1 yıldır antibiyotik kullanıyorum hayatım alt üst oldu çok kötüyümMerhaba,
Bende aquafilling kurbaniyim hemde cok kötü!
hayatim maf oldu. Ayni problemi yasiyan kisiler benimle irtibata gecebilir mi lütfen.
Merhaba siz çözüm bulabildiniz mi acabaMerhaba. Antibiotik tedavisi çozüm deyil. Acil dolguyu çikartin aciiil. Benim tavsiyem yaptirdiginz doktora diil başka iyi bi cerrah professora muraciat edin.Nekadar çok kalsa vucudunuzda o kadar daha çok eziyyet etmiş olacaksiniz kendinize. Inşalah çabuk iyileşirsiniz.
Merhaba,öncelikle çok geçmiş olsun,malesef cerrahi müdahale dışında hiçbir yöntem olmadıgını gittigim doktorlar söyledi.Enfeksiyon riski çok yüksek,temizlemeye yanaşmayan çok doktor var bende enfeksiyon yok sadece topaklanma var baya bi kısmı eridi zamanla onunda eriycegini düşünüyorumMerhaba gizmo ben de geçen yıl yaptırdım hala enfeksiyon yapıyor kurtulamıyorum 1 yıldır antibiyotik kullanıyorum lütfen bilgisi olan çözüm bulan ya da şuraya gidersen çözüm olur ya da vücut atar mı lütfen yardımmmmm
Lütfen biraz daha detaylı anlatabilir misin ilk zamanlar daha mı çok enfeksiyon yapıyordu artık mı yapmıyor çok ihtiyacım var detaya ben de mi beklemliyim 1 yıl oldu çünkü özelden konuşabilir miyiz lütfenMerhaba,öncelikle çok geçmiş olsun,malesef cerrahi müdahale dışında hiçbir yöntem olmadıgını gittigim doktorlar söyledi.Enfeksiyon riski çok yüksek,temizlemeye yanaşmayan çok doktor var bende enfeksiyon yok sadece topaklanma var baya bi kısmı eridi zamanla onunda eriycegini düşünüyorum
Özelden yazabilirsiniz tabi bende hiç enfeksiyon olmadı sadece topaklanma ve renk degişikligi vardı,yapıldıktan 3 sene sonra olduLütfen biraz daha detaylı anlatabilir misin ilk zamanlar daha mı çok enfeksiyon yapıyordu artık mı yapmıyor çok ihtiyacım var detaya ben de mi beklemliyim 1 yıl oldu çünkü özelden konuşabilir miyiz lütfen