Ahhh ahhhhhh... Ben neler yazdım buralara. Yapmayın, etmeyin diye... Dünyaca ünlü ünlüler bile yıllar önce yaptırdıgı bu dolguyu çıkartmak temizlemek için ugraşıyor. Türkiyedeki birçok sosyal medya ünlüsü gördüm. Kaç dizi ameliyat oldu, neler çekti, neler yaşadı... Sürekli yazıldı, çizildi uzak durun diye.. Bende güzellikle anlatmaya çalıştım, yapmayın etmeyin diye. Öyle böyle üstüme gelinmedi. Ya kondurmak istemediler, ya niyetleri başkaydı bilemiyorum. Hiç kimsenin sorun yaşamasını istemem, azıcık bir bilgim varsa onuda yazıp bilgilendirmek isterim. Çok zor süreçler bunlar. Arkadaşlar, her yazılana inanmayın.. Doktorun asistanı olabilir, bu maddeyi normalmiş gibi gösterip doktor öneren olur, memnunum yazar, aslında belkide hiç olmamıştır bu operasyonu ama sizi yönlendirir. No olur azıcık araştırın.. Gerçekten uzman doktorlarla gidin, sorun soruşturun. Gidip te kadın dogum doktoruna, yada diş doktoruna bu dolguyu vücudunuza enjekte Ettirmeyin!!! Sonrası çok zor, sıkıntılı işte görüldüğü gibi...
Sizede çok geçmiş olsun, inajın çok üzüldüm. Böyle haberleri okumak beni gerçekten üzüyor. Ne hayallerle, maddi manevi zorluklarla yaptırdıgım ız ama böyle sıkıcı durumlarla karşılaşmak ne üzücü, ne zor.. Sebep olan, öneren, yapana ne demeli.. Allahım merhametten ayırmasın, agız dolusu kötü sözler birikiyor ama yazamıyorum işte...