cevap vermeyin bence gereksiz laf kalabalığla burayı işgal ediyorlar.Ben aquafilling merek edip açtım okuyorum silikon merak etsem onu okurum.Valla sizde benim umrumda değilsiniz o nedenle ben sadece kendi konumda yorum yapıyorum ama siz mutlu memelerinizle saldırıcak yer arıyorsunuz ben size karşı böyle saldırgan olsam gelir her yere silikon da zararlı diye birsürü handikap yaşamış insanların sorunlarından bahsederim ama yapmıyorum. Vücudumuza yaptırdığımız dudak dolgusu ve botoks dahil hicbir sey çok sağlıklı değil hepsinin küçük büyük zararı var. Sen iyi bir doktorda kaliteli bir silikon taktırıp sorun yaşamayabilirsin başkası yaşayabilir. Aynı şekilde biri aqua yaptırıp kanser hücresini tetikleyebilir onun bedeni o reaksiyonu gösterir bir başkası yaşamayabilir ben genelleme yapmadan yorum yapıyorum siz inatla sadece zararlı ve kötü olmasından bahsediyorsunuz. Sağlığı savunacaksak hicbir yabancı maddeyi vücuda almamamız lazım hanfendi. Düşmanca yorumları bırakalım artık ilerde bu ürün geliştirilip daha cok tercih edilir veya zararları fazla oldugundan piyasadan kaldırılır ben kendi adıma konuşuyorum siz bütün tıp alemi adına konuşuyorsunuz umarım hepimiz yaptırdıgımız uygulamalardan pişman olmaz mutlu mesut kullanırız ben bunu temenni ederim herkes için felaket tellalığı yapmaktansa
Bu dolgu maddesi nedir acaba? Hiç duymadım; bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler...Şimdi aquafilling değilde içeriği %90 su olan başka bir maddeyle yapıyorlarmış Benide ameliyatsız olması cezbediyor
Merhaba bende yaptırmayı düşünüyorum yazdıklarınızı okudum fakat resim bulamadım şuan ne durumdasın acaba yazarsan çok sevinirimTeşekkür ederim sağolunn bende her aşamayı paylaşıcam yarın açarım belki bandajımı
1 ayı geçti sanırım gayet memnunum zaten 10 gün sonra dubaiye gidip denize girdim enfeksiyon vs hicbir sıkıntım yok kötü yorum yapıp kötü şeyler duymayı bekleyenler icin üzgünüm meme dokum vardı evet hic olmasa silikon yaptırırdım zaten ve suan madde icerde dogallastı dokununca kendi mememden hicbir farkı yok. Ben memnunum iyi kötü tüm yorumlara teşekkürler kimseyle laf dalaşına giremicem zaten yoğunum çok sık giremiyorum zaman geçtiği için bir kez daha yazmak istedim.
Şimdi bu yazınızıda okuduktan sonra dahanönce ortaya attığınız neden bu aquafıllıng düşmanlıgınız ,demeniz geldi. :))))
Asıl silikon düşmanı var ortada o da sizsiniz . Bakın,yazdığım yorumu bile o kadar kötü düşünerek yorumluyor ve düşmanlık besleyerek ince eleyip sık dokuyup hep kötü yere çevirerek yorum yapıyorsunuzki... :))
Arkadaş,ben mutluyum. Burada protez yaptıran birçok kişide mutlu. Ama sizde düşük mutsuz bir enerji var ve bunu açıkça ortada belirtiyorsunuz. Bizi izle,his kaybı ile kötülemeye çalışmayın. Yok öyle birşey.:))
Size kim bunları demişse sallamış,belki Aqua yapan doktor demiştir ürünü uygulamak ve göklere çıkarmak içim ama yok yok yani :))
Okuyun forumu. Gidin en başarılı,ismi duyulmuş doktorlara protezimi tavsiye edecek,Aqua yı mı?
Tutupta bir jinekologa bu işlemi asla yaptırmam. Açık net! Bu benim fikrim,oda sizin fikriniz.Burası herkese açık bir forum. Sadece Aqua yaptıracaklar veya düşünenler yazacak diye bir kural yok. Bende fikrimi yazarım başka bir arkadaşta.
Hadi canım,sen keyfini çıkart
Biz senelerdir kaybolan görünmeyen izler ve yüksek hisli göğüsler ile mutlu mesut keyfini çıkartıyoruz zaten.
[/QUOTE
Öncelikle merhaba.sizi tedirgin etmek istemem ama göğüsünüzdeki o morluk çok kötüye işaret.ben 2016da aquafilling dolgu yaptırdım aynı sizin gibi 3kutu.ve bir göğüsümde aynı oyle morluk vardı.tabi çok mutluydum hiç göğüsü olmaya biri için bi anda göğüsü olması hemde hiç iz olmaması büyük bi şans sanıyordum.ama öyle olmadı.inanın bana bu üyeliği sırf her kesi aquafillingden uzaklaştırmak için açtım.başıma gelenlere inanamazsınız.ağustosta doğum yaptım çocuğumu 1ay emzirdim ve bir gün uyandım morluk olan göğüsüm kıp kırmızı şişmiş.doktora gitti genel cerrahiye mastit sandilar morluk olan yerden delik açtılar boşaltmaya çalıştılar ama olmadı.sonra ben dolgu oldugunu soyledim zaten onu aöyleyince genel cerrah benim işim deyil dedi.çok eziyyet çektim geceleri sabahlaradek ağrıdan ağlayarak uyanıyordum.sonunda bir estetik doktor acıdı halime o üstlendi ameliyyatı.ikl ameliyyatımda dolğuyu aldı.1ay sonra tekrar göğusum şişti ve dikiş yerim patladı içinde yeşilimsi akıntılar gelmeye bawladı.acil 2ci ameliyyatıma girdim bu sefer tüm göğüsümü aldılar.ve kanser hastaları gibi oldum.o kadar kötü bi tecrübe oldüki bana.tüm hayatım alt üst oldu üstelik yeni doğm yapmışım çocuğumla ilgilenememek en kötüsü zaten.2ci ameliyyatımdan 4ay gecti ve salı günü diğer göğüsümüden aldırıb protez taktı doktorum.şuan o kadar mutluyumki o dolgudan kurtulduğum için.lütfen yapmayın 1dolgu benim neredeyse 1senemi hastanelerde ameliyyatlarda geçirmeme mail oldu.hepsinin resimleride var istersenir yüklerimde.ama emin olun ben bunu yazmak için üye oldum ve başka kimsenin canının yanmasını istemiyorum.Bu arada bunu buldum mesajlarda bir üyeye göndermisim ilk zamanların resmi bikini de destek yok çook güzelmişşimdi destekliyle yine böyle duruyor ama kendimi zor tutuyorum :) resim isteyenler icin paylasmak istedim.
Şimdi aquafilling değilde içeriği %90 su olan başka bir maddeyle yapıyorlarmış Benide ameliyatsız olması cezbediyor
Eğer yaptırmadıysanız kesinlikle yaptırmayın.ben iki göğüsümden oldum aquafilling yüzündenMerhaba kızlar bende kalçama aquafilling yaptırmakla protez taktırmak arasında çok kararsızım. Aquafilling için 15.000 tl fiyat aldım. Ama şikayetçi olan çok insan var bu sebeple Şüphelerim var. Siz ne tavsiye edersiniz? Tecrübe paylaşabilecek olan varsa sevinirim..
Çok çok geçmiş olsun. Benim doktorum aquadaki yaşanan tüm komplikasyonları anlatmıştı uzun uzun. Ben yapmam,komplikasyonlar olabilir, çok çok zorlu süreçler. Antidepresan ilaçları ile ayakta durmaya çalışan hastalar geliyor bizi bundan kurtarın diye. Bunlar gerçek hastalar, korkutmak için söylenmiyor yazılmıyor. Neyse o söyleniyor. Yoksa verirsin parayo yaptırırsın tabi. Öyle kolay kolay temizlenen birşey de degil. Vücuda yayılıyor, protezde sorun yaşasanda çıkartırsın kurtulursun ama aqua öyle degil işte!Öncelikle merhaba.sizi tedirgin etmek istemem ama göğüsünüzdeki o morluk çok kötüye işaret.ben 2016da aquafilling dolgu yaptırdım aynı sizin gibi 3kutu.ve bir göğüsümde aynı oyle morluk vardı.tabi çok mutluydum hiç göğüsü olmaya biri için bi anda göğüsü olması hemde hiç iz olmaması büyük bi şans sanıyordum.ama öyle olmadı.inanın bana bu üyeliği sırf her kesi aquafillingden uzaklaştırmak için açtım.başıma gelenlere inanamazsınız.ağustosta doğum yaptım çocuğumu 1ay emzirdim ve bir gün uyandım morluk olan göğüsüm kıp kırmızı şişmiş.doktora gitti genel cerrahiye mastit sandilar morluk olan yerden delik açtılar boşaltmaya çalıştılar ama olmadı.sonra ben dolgu oldugunu soyledim zaten onu aöyleyince genel cerrah benim işim deyil dedi.çok eziyyet çektim geceleri sabahlaradek ağrıdan ağlayarak uyanıyordum.sonunda bir estetik doktor acıdı halime o üstlendi ameliyyatı.ikl ameliyyatımda dolğuyu aldı.1ay sonra tekrar göğusum şişti ve dikiş yerim patladı içinde yeşilimsi akıntılar gelmeye bawladı.acil 2ci ameliyyatıma girdim bu sefer tüm göğüsümü aldılar.ve kanser hastaları gibi oldum.o kadar kötü bi tecrübe oldüki bana.tüm hayatım alt üst oldu üstelik yeni doğm yapmışım çocuğumla ilgilenememek en kötüsü zaten.2ci ameliyyatımdan 4ay gecti ve salı günü diğer göğüsümüden aldırıb protez taktı doktorum.şuan o kadar mutluyumki o dolgudan kurtulduğum için.lütfen yapmayın 1dolgu benim neredeyse 1senemi hastanelerde ameliyyatlarda geçirmeme mail oldu.hepsinin resimleride var istersenir yüklerimde.ama emin olun ben bunu yazmak için üye oldum ve başka kimsenin canının yanmasını istemiyorum.
Çok teşekkür ederim baştan sona yazdığınız yorumları tek tek okudum ve hepsinde çok haklısınız.ben bi çok doktor gezdim inanın coğu doktor üstlenmedi bile çok zor ameliyyatlar geçirdim ilk ameliyyatımda doktor tek tek dolğuyu temizlemiş kamera salarak içeriye ama çok küçük bi parça kalmasından dolayı enfeksiyon oldu ve tüm dikişlerim patladı.2gün oldu protez taktıralı kas altı ve şuan koşacak gibiyim.çünki daha kötü ağrılar yaşattı o dolğu bana.ve 2016da 2500dollar verip yaptırmıştım şuan 60bin tl verip çıkarttırdım.ve çıkartmakla kalmadı tüm 2göğüsüm alındı.ama yinede kurtulduğum için çok mutluyumÇok çok geçmiş olsun. Benim doktorum aquadaki yaşanan tüm komplikasyonları anlatmıştı uzun uzun. Ben yapmam,komplikasyonlar olabilir, çok çok zorlu süreçler. Antidepresan ilaçları ile ayakta durmaya çalışan hastalar geliyor bizi bundan kurtarın diye. Bunlar gerçek hastalar, korkutmak için söylenmiyor yazılmıyor. Neyse o söyleniyor. Yoksa verirsin parayo yaptırırsın tabi. Öyle kolay kolay temizlenen birşey de degil. Vücuda yayılıyor, protezde sorun yaşasanda çıkartırsın kurtulursun ama aqua öyle degil işte!
8 sene oldu, gögsüme protez takturdım.çok şükür ne hissediyorum nede sorun yaşadım. Eşimde mutlu bende. Hatta popoma bile taktırdım protez, çok rahatım hiç sorun olmadı. Allah kimseye sorun yaşatmasın. Büyük hayallerle ameliyqt oluyoruz. Hem maddi hem manevi...
Tekrar geçmiş olsun, bundan sonraki süreçte size sağlıklı sorunsuz süreçler dilerim ❤
Maalesef aqua dan sonra protez yaptırmakda çok riskli Enfeksiyon riski yüksek. Yani geri dönüşümü çok zor.Tamamrn temizlenmesi gerekiyor anlattığınız gibi.Çok teşekkür ederim baştan sona yazdığınız yorumları tek tek okudum ve hepsinde çok haklısınız.ben bi çok doktor gezdim inanın coğu doktor üstlenmedi bile çok zor ameliyyatlar geçirdim ilk ameliyyatımda doktor tek tek dolğuyu temizlemiş kamera salarak içeriye ama çok küçük bi parça kalmasından dolayı enfeksiyon oldu ve tüm dikişlerim patladı.2gün oldu protez taktıralı kas altı ve şuan koşacak gibiyim.çünki daha kötü ağrılar yaşattı o dolğu bana.ve 2016da 2500dollar verip yaptırmıştım şuan 60bin tl verip çıkarttırdım.ve çıkartmakla kalmadı tüm 2göğüsüm alındı.ama yinede kurtulduğum için çok mutluyum
Evet doğru protezde riskli aquadan sonra ama doktoruma güveniyorum.zaten sırf bir parca bile kalmaması için tüm göğüsüm alındı iyice kas altına falan dağılanlarıda rahat temizlesin diye.bide bu dolğu enjekte ediler yerde durmuyor.doktor koltuk altından bile dolgu çıkarttığını söyledi.ama çok şükür şuan iyiyim.umarım bu son ameliyyatım olurMaalesef aqua dan sonra protez yaptırmakda çok riskli Enfeksiyon riski yüksek. Yani geri dönüşümü çok zor.Tamamrn temizlenmesi gerekiyor anlattığınız gibi.
Olsun artık,geçmiş gitmiş diye düşünelim. Çok zor süreçler yaşamışsınız ama kurtuldunuz inşallah
İnşallah inşallah. Sürecinizi paylaştığınız içinde çok teşekkürler. İnsanlar yorumlarınıza çok fayda görecekler inşallahEvet doğru protezde riskli aquadan sonra ama doktoruma güveniyorum.zaten sırf bir parca bile kalmaması için tüm göğüsüm alındı iyice kas altına falan dağılanlarıda rahat temizlesin diye.bide bu dolğu enjekte ediler yerde durmuyor.doktor koltuk altından bile dolgu çıkarttığını söyledi.ama çok şükür şuan iyiyim.umarım bu son ameliyyatım olur