Yaptırdınızmı ıkı yıl olmus yazalı ama sonuc nasıl hıc bır sıkıntı yasamamışsınızdır umarımÇarşamba 9 da bende yaptıracağım o güne kadar seni takip ediyor olacağım bana gelişmeleri yazarsan çok mutlu olurum. Çok güzel olmuş darısı başıma :)
hiç de elime yapaylık, silikon hissi vesaire gelmiyor...Arkadaşlar çok uzun zamandır girmiyordum yine yazanlar ve mesaj atanlar olmuş, konuyu açtığım zamandan tam 2 sene geçmiş :) ara ara girip bilgi vereceğimi söylemiştim sözümde durayım. Öncelikle bu yöntemi tercih ettiğim için beni linç edenler olmuştu felaketle karşılaşacağımı birkaç sene sonra çok pişman olacağımı söylemişlerdi tüm içtenliğimle söylüyorum ki hiç pişman değilimçok şükür hiçbir yan etkisini yaşamadım resimler silinmiş malesef telefonumda yok ilk yaptırdığımda gerçekten efsaneydi şuan spor yapıyorum ve çok kilo alıp verdim tabiki küçüldü ama destekli südyenle dekoltemi görenler silikon mu diyorlar hayır doğal dediğim zaman çok güzelmiş diyorlar. çünkü biz kadınlar herkese herşeyi söylemek istemeyiz :) buraya sadece gerçekten merak edip yaptırmak isteyenler icin yazıyorum hatta geçen gün özgür hocanın yanına botoksa gittim aquafillinglee dolabındaydı içim gitti tekrar yaptırmak istiyorum dolarla oldugu icin fiyat arttı ve ağır spor yaptıgım icin kendimi frenliyorum vücudum tam otursun belki düşünürüm.
Nacizane fikrim kalçaya yaptırmamanız kalçanızı squatla büyütün cünkü bu eriyen bir madde ve kalcaga cok ürün gidecek sonra da eriyecek ki üzerine oturuyorsun bence kalça asla tercih edilmemeli.
Bu uygulama ne beklediğinize göre karar vermeniz gereken bir uygulama göğüslerime dokunuyorum hicbir kitle yok cok dogal sıktıgınız zaman asla yapay bir silikonu sıkmayla aynı degil söylemediginiz sürece kimse bir uygulama oldugunu bilmez ve herkesin dibi düşer.
Ama zamanla küçülecek bunu bilin. Yan etkilerle karşılaşanlar olmuş özgür bey de bircok sorunlu hastayla ilgilenmis bir doktor ben sanslıyımdır belki. Aklınıza yatanı secin. İyi aksamlar.
Merhabalar meme dolgusunu bende düşünüyorum gördüğüm kadarıyla sizin 2 yıl olmuş yaptıralı hala memnun musunuz ? Apse yaptığına ve kötü sonuçlar doğurduğuna dair bir sürü şey okudum korktum. Bilgilendirirseniz çok sevinirimUmarım o yüzden birkaç gün sonra daha doğru bilgilee verebilirim. Marka zaten aquafillig diğerleri sahte ürünler ya da yan sanayi. Doktor bilgilerini sadece gerçekten yaptırmak isteyenlerle özelden sorulunca paylaşıcam. Ellerimle yukarı kaldırmıyorum südyen yok yanlardan tutuyorum sadece mecburen südyenke kulkanıcağınız icin göreceğiniz görüntü o olacak zaten
Merhaba göğüs dolgusundan memnun kaldınız mı geçtiğimiz bu süreç içinde?Umarım o yüzden birkaç gün sonra daha doğru bilgilee verebilirim. Marka zaten aquafillig diğerleri sahte ürünler ya da yan sanayi. Doktor bilgilerini sadece gerçekten yaptırmak isteyenlerle özelden sorulunca paylaşıcam. Ellerimle yukarı kaldırmıyorum südyen yok yanlardan tutuyorum sadece mecburen südyenke kulkanıcağınız icin göreceğiniz görüntü o olacak zaten
Merhaba hanım efendi. Ben de Aquafilling istiyorum. Özgür Leylek’e gittiğinizi söylediniz. Hala memnun musunuz? Enfeksiyon oluştu mu? Ben kalmama yaptırmak istiyorum.Foto atabilirmisiniz
merhaba kime yaptırdınız özelden yazdım size bakalabilirmisiniz..tesekkurDört yıl önce yaptırmıştım sol daha küçüktü bu yıl sola bir paket daha eklettim ben cok memnunum kızlar herkes doğal sanıyor asla anlasılmıyor ultrason çektirdim bir sorunda gözükmüyor ben mutluyum bu yılkiyle beraber toplam dört paket dolguma 15bin lira ödedim öncekiyle beraber toplam
yeni ismi los deline..yani çakmasını kullananlar oldugu gibi süt kanallarına vb uygulayanlar varmış.sorunların bunlardan kaynaklı oldugunu soylediler.Aquafilling ile ilgili hem nette hem de forumda hiç güzel şeyler okumadım. Her hangi bir problem olduğunda temizlenmesi imkansızmış, dokuya nüfus ediyormuş ve dokuyla birlikte alınıyormuş. Yani bunu temizlemek için memenizin alınması anlamına geliyor. Yaptırmadan önce çok iyi araştırın derim.
Arkadaşlar merhaba ben aquafilling yaptırmadan önce aylarca araştırdım en cok da bu sitedeki yorumları okudum dün yaptırdım ve merak edenlerle süreci paylaşmak istiyorum bi yardımım dokunsun diye. Öncelikle resim atayım kimse atmıyor cünkü ben cok aramıstım. Daha sonra soran olursa uzunca anlatırım.
Resim atar mısın canım çok geçmiş olsunArkadaşlar merhaba ben aquafilling yaptırmadan önce aylarca araştırdım en cok da bu sitedeki yorumları okudum dün yaptırdım ve merak edenlerle süreci paylaşmak istiyorum bi yardımım dokunsun diye. Öncelikle resim atayım kimse atmıyor cünkü ben cok aramıstım. Daha sonra soran olursa uzunca anlatırım.
Nedir ismi varmı paylasırmısın ltfŞimdi aquafilling değilde içeriği %90 su olan başka bir maddeyle yapıyorlarmış Benide ameliyatsız olması cezbediyor