Aquafilling Yaptıranlar, Yaptırdım Resimli

Çarşamba 9 da bende yaptıracağım o güne kadar seni takip ediyor olacağım bana gelişmeleri yazarsan çok mutlu olurum. Çok güzel olmuş darısı başıma :)
Yaptırdınızmı ıkı yıl olmus yazalı ama sonuc nasıl hıc bır sıkıntı yasamamışsınızdır umarım

hiç de elime yapaylık, silikon hissi vesaire gelmiyor...

Merhabalar meme dolgusunu bende düşünüyorum gördüğüm kadarıyla sizin 2 yıl olmuş yaptıralı hala memnun musunuz ? Apse yaptığına ve kötü sonuçlar doğurduğuna dair bir sürü şey okudum korktum. Bilgilendirirseniz çok sevinirim

Merhaba göğüs dolgusundan memnun kaldınız mı geçtiğimiz bu süreç içinde?

Merhaba çok geçmiş olsun. Bu konuyla ilgili yorumunuz üzerinden baya süre geçmiş ancak ben bu konuyu araştırdığım için sizinle konuşmak isterim özelden mesajlaşabilir miyiz Elif hanım.

Dört yıl önce yaptırmıştım sol daha küçüktü bu yıl sola bir paket daha eklettim ben cok memnunum kızlar herkes doğal sanıyor asla anlasılmıyor ultrason çektirdim bir sorunda gözükmüyor ben mutluyum bu yılkiyle beraber toplam dört paket dolguma 15bin lira ödedim öncekiyle beraber toplam

merhaba kime yaptırdınız özelden yazdım size bakalabilirmisiniz..tesekkur

Aquafilling ile ilgili hem nette hem de forumda hiç güzel şeyler okumadım. Her hangi bir problem olduğunda temizlenmesi imkansızmış, dokuya nüfus ediyormuş ve dokuyla birlikte alınıyormuş. Yani bunu temizlemek için memenizin alınması anlamına geliyor. Yaptırmadan önce çok iyi araştırın derim.

bende böyle şeyler çok okudum fiyat olarakta ameliyat ile aynı zaten ancak ameliyat korkum yoğun..ancak bunu yapan düzgün isimler bu uygulananların ne turlu ucuz bir dolgu oldugunu kısaca malzemeden calma ve yanlıs uygulama sut kanallarına vb yapanlar oldugunu soyledi.ve kendilerinden cok eminler acıkcası ..benimde kafam cok karısık : (

yeni ismi los deline..yani çakmasını kullananlar oldugu gibi süt kanallarına vb uygulayanlar varmış.sorunların bunlardan kaynaklı oldugunu soylediler.

Resim atar mısın canım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…