Aquafilling Yaptıranlar, Yaptırdım Resimli

Aman tanrım ... hocalar reddettiginde sanki bu vakalar sadece literatürde görülmüş gibi algılamıştım. Meğerse aramızda ne cok insan varmış bu komplikasyonları yaşayan. Cok geçmişler olsun herkese. Ufff

Öncelikle merhaba.sizi tedirgin etmek istemem ama göğüsünüzdeki o morluk çok kötüye işaret.ben 2016da aquafilling dolgu yaptırdım aynı sizin gibi 3kutu.ve bir göğüsümde aynı oyle morluk vardı.tabi çok mutluydum hiç göğüsü olmaya biri için bi anda göğüsü olması hemde hiç iz olmaması büyük bi şans sanıyordum.ama öyle olmadı.inanın bana bu üyeliği sırf her kesi aquafillingden uzaklaştırmak için açtım.başıma gelenlere inanamazsınız.ağustosta doğum yaptım çocuğumu 1ay emzirdim ve bir gün uyandım morluk olan göğüsüm kıp kırmızı şişmiş.doktora gitti genel cerrahiye mastit sandilar morluk olan yerden delik açtılar boşaltmaya çalıştılar ama olmadı.sonra ben dolgu oldugunu soyledim zaten onu aöyleyince genel cerrah benim işim deyil dedi.çok eziyyet çektim geceleri sabahlaradek ağrıdan ağlayarak uyanıyordum.sonunda bir estetik doktor acıdı halime o üstlendi ameliyyatı.ikl ameliyyatımda dolğuyu aldı.1ay sonra tekrar göğusum şişti ve dikiş yerim patladı içinde yeşilimsi akıntılar gelmeye bawladı.acil 2ci ameliyyatıma girdim bu sefer tüm göğüsümü aldılar.ve kanser hastaları gibi oldum.o kadar kötü bi tecrübe oldüki bana.tüm hayatım alt üst oldu üstelik yeni doğm yapmışım çocuğumla ilgilenememek en kötüsü zaten.2ci ameliyyatımdan 4ay gecti ve salı günü diğer göğüsümüden aldırıb protez taktı doktorum.şuan o kadar mutluyumki o dolgudan kurtulduğum için.lütfen yapmayın 1dolgu benim neredeyse 1senemi hastanelerde ameliyyatlarda geçirmeme mail oldu.hepsinin resimleride var istersenir yüklerimde.ama emin olun ben bunu yazmak için üye oldum ve başka kimsenin canının yanmasını istemiyorum.

Normalde kimseye cevap vermiyorum ama yaşadıklarınıza üzüldüm çok geçmiş olsun. Bendeki ufak morluk çarpma nedeniyle oluşan birşeydi dediğim gibi 2 sene geçti hicbir problem yasamadım. Bu tarz uygulamaları yaptırdıgınız yerler cok önemli dudak dolgusu da öyle bircok insan cok kötü seyler yasıyor cünkü maliyeti 10 bin olan birşeyi gidip bin liraya yaptırmaya çalışanlar var. Yani doktorunuzu cok iyi secip ne kullandıgını gözünüzle görmelisiniz. Ben doktorumu söylemistim ve ona giden kisilerden kötü bir geri bildirim olmamıs. Herkesin vücudu da aynı değil malesef uygulamadan önce tetkikler yapılıyor başından beri de söylüyorum iyice araştırıp düşünlüp karar verilmeli ve doğru doktorlar seçilmeli. Birde sizin doğum yapmıs olmanız emzirmeniz bunlar cok hassas durumlar silikonda bile dogumdan sonra takılması tavsiye edilir. Hamilelik ve emzirme apayrı bir konu istisnai bir durum silikonu olan arkadaslarımın cıkarıp cocuk emzirdikten sonra tekrar taktırdıgını biliyorum. Okuyanlar icin sizin yazınız cok kıymetli kısa vadede çocuk düşünenler yaşayabileceği komplikasyonları da düsünmeli her uygulama icin gecerli bu hamile ya da emzirecek birine botoks bile tavsiye etmiyorlar.
Konuyu takip edip her yorumumda beni sabote etmeye çalışan birkaç hesap var ben bu konuyu gerçekten yaptırmak isteyenlere fikir olsun diye actım hala da iyi niyetimle süreci paylasıyorum bir kere girio iyi ya da kötü birşey yazıp kaybolmadım. Öyleleri zaten hic inandırıcı değiller. Sizin de yaşadıklarınızı yazmıs olmanız okuyanlara olabilecek kötü durumun örneği. Eğer ilerde bir sorun yaşarsam onu da gelir yazarım. Ama benim icin süreç gerçekten sorunsuz geçti şanslıyım bu konuda.

Aqua yaptıranlar sakın emzirme sin, hamile kalmasın diye birşey mi var yahu 😊 Ne alaka, dünyada gögsünde protez olupta emziren milyonlarca kadın var. Hiçbirşey olmuyor.
Ha hamilelikten önce çıkartanlar var evet, ama oda gögsü hamilelikte daha büyüdüğü için fazla deforme olmasın diye çıkarıyorlar,. Yoksa bir komplikasyon olur diye degil!
Aqua da varsa böyle bir tehlike o zaman çok daha fazla düşünün yaptırmadan önce bence!
Forumda tazecik doğumunu yapan emziren bayan yazsın bakalım bir sorunu olmuşmu 😉 asminreina asminreina 💖

arzum77 arzum77 canım evet 2 aydır emziriyorum. 2010 da yaptırdım silikonlarımı ve hiç bi sıkıntı yasamadım. Suan emziriyorum hatta yine bi sııkıntı yok. Aquafilling kimyasalla yapılırsa hücrelere zarar verip emzirmeyi etkileyebilir ama yağ enjeksiyonunda o sıkıntı yok ama oda istenilen volümü vermiyor.

Bana doktorumda demişti. Kimyasalla yapılanlar sıkıntılı oluyor, silikon gibi bir kılıfıb içinde olmadıgından meme bölgesindeki hücreleri öldürüp kanser yapma riski var sen istesende yapmam demişti.
Emzirmeye gelorsekte benım memealtı kesisi ve süt kanallarına zarar verilmedi. Bekar oldugumdan ve emzirebileyım dıye bu yontemı uyguladı. İz belli belirsiz ama arzum77 arzum77 gibi emzirmeyi tamamladıysanız cocuklar buyukse memeucundan yaptırın o hiç iz bırakmıyor.

Normalde kimseye cevap vermiyorum ama yaşadıklarınıza üzüldüm çok geçmiş olsun. Bendeki ufak morluk çarpma nedeniyle oluşan birşeydi dediğim gibi 2 sene geçti hicbir problem yasamadım. Bu tarz uygulamaları yaptırdıgınız yerler cok önemli dudak dolgusu da öyle bircok insan cok kötü seyler yasıyor cünkü maliyeti 10 bin olan birşeyi gidip bin liraya yaptırmaya çalışanlar var. Yani doktorunuzu cok iyi secip ne kullandıgını gözünüzle görmelisiniz. Ben doktorumu söylemistim ve ona giden kisilerden kötü bir geri bildirim olmamıs. Herkesin vücudu da aynı değil malesef uygulamadan önce tetkikler yapılıyor başından beri de söylüyorum iyice araştırıp düşünlüp karar verilmeli ve doğru doktorlar seçilmeli. Birde sizin doğum yapmıs olmanız emzirmeniz bunlar cok hassas durumlar silikonda bile dogumdan sonra takılması tavsiye edilir. Hamilelik ve emzirme apayrı bir konu istisnai bir durum silikonu olan arkadaslarımın cıkarıp cocuk emzirdikten sonra tekrar taktırdıgını biliyorum. Okuyanlar icin sizin yazınız cok kıymetli kısa vadede çocuk düşünenler yaşayabileceği komplikasyonları da düsünmeli her uygulama icin gecerli bu hamile ya da emzirecek birine botoks bile tavsiye etmiyorlar.
Konuyu takip edip her yorumumda beni sabote etmeye çalışan birkaç hesap var ben bu konuyu gerçekten yaptırmak isteyenlere fikir olsun diye actım hala da iyi niyetimle süreci paylasıyorum bir kere girio iyi ya da kötü birşey yazıp kaybolmadım. Öyleleri zaten hic inandırıcı değiller. Sizin de yaşadıklarınızı yazmıs olmanız okuyanlara olabilecek kötü durumun örneği. Eğer ilerde bir sorun yaşarsam onu da gelir yazarım. Ama benim icin süreç gerçekten sorunsuz geçti şanslıyım bu konuda.
Çok şükür inşAllah sizin için sonuna kadar bi sorun olmaz çok isterim gerçekten.kimse benim yaşadıklarımı yaşamasın çünki bu acıya her kes dayanamaz.ama aquafilling yaptıranlar doğuramaz emziremez diye bi kural yok bana yapan doktorda bunu ileri sürdü zaten üste çıkmak için ama hiç bi doktor onun dediğini desteklemedi.yani sizin daha 2sene olmuş benimde 3senem olmuştu her wey iyiydi ama bi gün vucut bi yerden çıkarıyor kaldıramıyor artık.çocuğunuz varmı yokmu bilmiyorum ama bi gün sizinde çocuğunuz olacak ve onu hiç bi türlü çıkarmak mümkün diyil tüm göğüs duvarlarına yapışmış ve yayılan bi madde.ben sizi sabote etmek için yazmıyorum gerçekten başıma gelenleri yazıyorum ve kimseye tavsiye etmiyorum.hatta doktorumda aquafillingin turkiyede yasak koyulması için işlemler başlatdı.çok sevinirim kimse artık yaptırmasa.sizin içinde umarım iyi bi surec olur sorunsuz atlatırsınız🙏

Herkese merhabalar .Bende 2018 haziran ayinda 400 cc aquafilling yaptirdim.Gogsum vardi ama biraz sarkik ve kucuk oldugu dusunuyordum.iyilesme sureci kisa oldugunu dusundugum icin ve duzenli spor yapan biri oldugum silikon tercih etmedim...İlk baslarsa gercekten silikonlu gibi inanilmaz dik ve guzel oldular sonuca inanamamistim.Doktorum yillik %10 bi kayip olacak dedi.Ama sonuc husran neredeyse 1 yil oldu ve eski haline döndü diyebilirim..Kullanilan markanin orjinalliginden eminin bu arada..Yani silikon kadar tutar odedigime mi yanayim,1 yilda eriyio gitmesine mi. bilmiyorum..Ama kesinlikle tavsiye etmiyorum..Hatta doktoruma dava acmayi dusunuyorum cunku bu kadar kayip olmayacağıni bana ustune basa basa söylemişti..Artik silikon ameliyatkarinda da kisa surede iyilesme oluyo ve aquafilling ile ayni para..Dusunen arkadaslara tavsiyem kesinlikle solikon tercih etsinler..

Neden silikon degil aquafilling tercih ettim cünkü biraz büyüsün ve doğal dursun istedim ama en önemli nedeni dikiş izi asla istemiyor olmamdı. Çok araştırdım antalya da yaşıyorum burda iyi yapan birini bulamadım aquafilling firmasıyla görüştüm Op. Dr Özgür Leylek eğitimcimiz ona sorun dediler. Bende direk özgür beyin yapmasını istedim uygulamayı. Kendisi diğer doktorlara eğitim ve sertifika veriyor işi en iyi bilenlerden biri. Zaten ilk görüşmemizde ikna oldum bir gün sonra gittim yaptırdım aynı gün döndüm. Anesteziyi diğer doktorlar gibi cok yüksek vermediği icin göğüslerimiz başta şişip sonra inmiyor şuan ilk yaptırdıgım gün gibi hic degismedi ödem bile olmadı diyebilirim. Uygulama 1,5 saat falan sürüyor lokal anestezi uygulama sırasında hafif acı duydum ama cıktıgımda gidip avm gezdim biraz öyle söyleyim. Bana 3 kutu uygulandı her kutu 100 cc ama keske 4 kutu uygulatsaymışım burda okuduklarım yüzünden korktum enfeksiyon olur mu görüntü nasıl olcak falan diye ama cok şükür birşey yok. Şöyle söyleyim çok büyük göğüs istiyosanız sarkıksa gidin silikon yaptırın dogal olsun iz kalmasın görmek istiyorum ameliyatsız bitsin cabucak iyileşeyim diyorsanız aquafilling. Ama mutlaka iyi bir hekime yaptırın o kadar da basit bi işlem degil. Legal malzeme kullanan sertifikalı doktor olsun ucuza kaçmayın yoksa geri dönüşü olmaz. Sorularınız varsa sorabilirsiniz doktora ulasmak isterseniz özelden verebilirim numara adres bilgilerini.
Foto atabilirmisiniz

Arkadaşlar merhaba ben aquafilling yaptırmadan önce aylarca araştırdım en cok da bu sitedeki yorumları okudum dün yaptırdım ve merak edenlerle süreci paylaşmak istiyorum bi yardımım dokunsun diye. Öncelikle resim atayım kimse atmıyor cünkü ben cok aramıstım. Daha sonra soran olursa uzunca anlatırım.
Merhaba, doktorunuz kimdi?

Fazlasıyla resmim var zaten. sütyensiz, çıplak, en doğal halleriyle. aydan aya koyuyorum ama tabi ki beni izlemeye alan, kadın olduğuna güvendiğim kişileri izlemeye alıyorum, böylece görüyoruz birbirimizin fotoğraflarını. Forumda kendim silemeyeceğim açık ortamda paylaşmak istemem. Doğru da değil zaten. Burda herkes albüm yapıp ' yalnızca takip ettiklerim' şeklinde albüm oluşturarak fotoğraf koyuyor, size de tavsiye ederim.
Herkesin önceliği beklentisi tabi ki çok çok farklı, ben tabi ki onca paraya zahmete kalıcı birşey isterim, bildiğim kadarıyla bu uygulama da silikonla yaklaşık aynı para zaten.
Birçok konuda o kadar takıntılı olan ben, iz konusu cidden zerre umrumda olmadı. Sonuçta estetik, bunu kimseden saklama gereği duymuyorum ki izini de dert edeyim. Sezeryan dikişi diye birşey de var umarım normal doğum yapmışsınızdır ya da yaparsınız ilerde bu kadar sevmediğinize göre:) izlerimin durumuna gelince herhalde hiç takmadığımdan daha 4. Ayımda MAŞALLAH:) nerdeyse kesi yok gibi ben bile hayretler içindeyim.
Kime oldunuz ameliyatınızı ve hala memnun musunuz acaba🙄

Foruma girip sürecinizi yazıyorsunuz ama arada laf sokuyorsunuz. İşte kötü şeyler duymayı bekleyenler için üzgünüm,laf dalaşına giremeyeceğim ... gibi şeyler yazarak aslında cevap hakkı veriyorsunuz bize. Önce onu bir bilin. Ayrıca her konu herkesin yorum yazacağı şekilde açık,ben yazarım başkası yazar. .... Herkes olumlu iyi şeyler yazacak birbirini pofpoflayacak değil sonuçta..
Ben Aqua dolguyu popo ameliyatımda araştırdım,PLASTİK CERRAHIMA sordum. Önermedi,asla yapmam dedi. Komplikasyonları var,komplikasyon yaşayıp bize gelen hastalar var,temizlenmesi bile çok zor,vücuda zararları olan bir dolgu dedi ve önermedi yapmadı. Hee önerseydi yaptırırdım neden yaptırmayayım. Nitekim yağ dolgusu en masum olanı. Hem vücutta istenmeyen bölgelerdeki yağlardan kurtuluyoruz hemde istediğimiz bölgeyi şekillendiriyoruz daha Ne olsun :KK66:
Öyle biz Aqua ya düşmanız durumu yok. Ama doktorum önermezse yaptırmam bu kadar.
Sorun yaşayan kişilerin fotolarını bulmak hiçde zor değil. Gerek Forumda gerekse yabancı sitelerde bulunur bunlar. Herkesin aklı fikri var. Araştırsın.
İster protez yaptırsın ister Aqua dolgu. Ama bana soran olursa ben yaşadığım yaptırdığım süreçle ilgili bilgi veririm. Araştırma sonuçlarına göre öneride bulunurum.
Kimse burada kimsenin dediğine bakıp birşey yaptırmamalı zaten. Araştırmalı öyle karar vermeli.
İster estetik plastik cerrah dalında uzman olan bir cerraha teslim eder kendini,ister Jinekologa gidip dolgu yaptırır :)) Karar kendilerinin.
Hadi bye..
Merhaba.meme amlyatinizi kime yatırmıştınız.durumdan hâlâ memnun musunuz. Bana da biraz yardımcı olabilir misiniz lutfen🙏

Arkadaşlar aslında iyi okursanız kimse silikon düşmanı veya aqua düşmanı değil!! Onu bunu tartışacağınıza bence tecrübeleri tartışalım..konu sahibi ilk girişte zaten ben bunu tercih ettim demiş, meme dokunuz sarkık ise silikon yapın demiş, uzun süreçli ameliyat istemediğim için kolay bir yöntem diye kalıcı olmadığı bildiği halde bunu tercih etmiş... bakın ben 11 yıl önce 300cclik kas altına protez koydurdum ... avantajım şu kas altında olduğu için ele gelmiyor dokunduğunda bile anlamıyorsun ki bir ara kalp doktoruna gitmiştim elle muayne oldum ve dr. Anlamadı... izlere gelince artık hiç belli bile değil göğüs altındaydı kesilerim... dez avantajı ise ilk bir hafta ağrıdan kolumu bile oynatamadım,ödemler çoktu , evt zor bi süreçti 20 güne rahatlamıştım 1 /2 aya kadarda oturup şeklini bulmuştu... sol göğüs ucum hissizleşti 11 yıla rahmen çok az his geldi gibi ama ilk his yok, bunlara rahmen ömürlük olduğu için evt mutluyum , sonraki yıllarda hiçbir sorun yaşamadım, avantajları ve dezavantajları ile İnsanlar istediği yolu tercih etmekte özgürdürbiz burada silikon ya da agua tecrübelerimizi yazıcaz ki İnsanlar ona göre tercihlerini yapsınlar
Merhaba doktorunuz kimdi hala memnunmusunuz

Merhaba memnun kaldınızmı dolgudan hangı dr ysptı bende basen yanı ıstıyorum saygılar

X