Aquafilling Yaptıranlar, Yaptırdım Resimli

Merhaba, ben de aynı dertten muzdaribim. Dolguyu çıkarttırmak istiyorum ama kimse yanaşmıyor. Sizinkini hangi dr çıkarttı yardımcı olabilir misiniz

Merhaba doktorunuz kimdi bendede aqua car cıkarttırmak istiyorum akın yücel cıkarıp protez takabilcegni söyledi başka kabul eden doktorda bulamadım

Eğer yaptırmadıysanız kesinlikle yaptırmayın.ben iki göğüsümden oldum aquafilling yüzünden
Doktorunuz kim acaba çıkaran

Merhaba, ben de dolgu yaptırmayı düşünüyorum. Memnun musunuz? Herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?

Merhaba, ben de dolgu yaptırmayı düşünüyorum. Memnun musunuz? Herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?
biraz daha detaylı araştırırsanız bu sitede bir kişinin yıllardır kurtulmak için neler yaptığını sağlığının bozulduğunu ve o dolgu maddesinin tüm vücuduna yayıldığını görürsünüz implantla meme büyütmeyi tavsiye ederim

Merhaba kalıcı dolgu yaptırmışsınız bi sorun yaşadınız mı bende yaptırmak istiyorum doktorunuz kimdi ve ne kadara yaptırmıştınız cevap verirseniz çok sevinirim

Merhaba üstünden çok zaman geçmiş ancak tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ? Bı zamana kadar hala etkisini gösteriyor mu? Ve hangi doktora yaptırdınız?

Doktorunuz çok gerçekçi konuşmuş. Hemşirelik okurken bu yöntemi araştırmam gerekmişti sunum için. Bizde yapılmış araştırma maalesef ki hiç yoktu. Çok fazla sayıda yabancı çalışmayı çevirip okumak durumunda kalmıştım. Saydıklarınız maalesef ki var olan gerçekler. Çalışmaların ortak sonucu, çok yeni bir yöntem olduğu ve üzerinde daha fazla araştırma yapılması gerektiği yönünde.

Geçmiş olsun öncelikle. Sanırım ben yeni üye olduğum için fotoğraf göremiyorum bu yüzden soruyorum, görüntünüzde çok büyük değişim oldu mu acaba? Ve ciddi bir ağrı şikayetiniz oldu mu?

Size ulasmam laZım lütfen

Merhaba, doktorunuz kimdi acaba?
Merhaba, doktor adinizi öğrenebilir miyim? Bende popoyo aquafilling yaptirmistim gecen sene cikartirdim fakat cikartma esnasında ciddi bir enfeksiyon kaptim, ölümden döndüm, 1 aydan fazla hastanede kaldim, tekrar ameliyat olmak zorunda kaldim popomdaki tum doku da alınmak zorunda kaldı malasef su an popomda hem ciddi sekil bozukluğu ve hem de izler var, o yuzden yag enjeksiyonu yada protez yaptirmak istiyorum, bazi doktorlar yapalim derken bazıları yapmak istemedi tekrar enfeksiyon riski var dediler, o yuzden cok korkuyorum tekrar birsey yaptirmaktan ama bu popoyla da ömrümün sonuna kadar yasamak istemiyorum, sizin süreciniz nasil gecti acaba? Dolgu cikartirdiktan ne kadar sonra protez takıldı?

Merhaba ben dolgu cıkarıldıktan iki hafta sonra protez taktırdım mememe.Hicbir sorun yaşamadım.Doktorumu bulmak iki sene sürdü ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…