Aquafilling Yaptıranlar, Yaptırdım Resimli

elifcns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
41
44
35
Arkadaşlar merhaba ben aquafilling yaptırmadan önce aylarca araştırdım en cok da bu sitedeki yorumları okudum dün yaptırdım ve merak edenlerle süreci paylaşmak istiyorum bi yardımım dokunsun diye. Öncelikle resim atayım kimse atmıyor cünkü ben cok aramıstım. Daha sonra soran olursa uzunca anlatırım.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun,umarım zamanla hiçbir sorun yaşamazsınız
Ne kadar enjekte edildi,ne marka kullanıldı? Doktorunuz kim? Ücret bilgisi? Beden olarak ne kadar değişti,yada cm olarak?
Birde ellerinizle göğüslerinizi yukarı ittirmeden öncesi gibi bir foto atarmısınız? Değişimi daha net görmemiz için

Umarım o yüzden birkaç gün sonra daha doğru bilgilee verebilirim. Marka zaten aquafillig diğerleri sahte ürünler ya da yan sanayi. Doktor bilgilerini sadece gerçekten yaptırmak isteyenlerle özelden sorulunca paylaşıcam. Ellerimle yukarı kaldırmıyorum südyen yok yanlardan tutuyorum sadece mecburen südyenke kulkanıcağınız icin göreceğiniz görüntü o olacak zaten

Bandajları cıkardıgım yarası kapandıgı zaman daha detaylı anlatıcam önce ben göreyim kimseyi yanlış yönlendirmeyim

Bandajları cıkardıgım yarası kapandıgı zaman daha detaylı anlatıcam önce ben göreyim kimseyi yanlış yönlendirmeyim
Doktor ismi paylaşmanız reklama girmez,sonuçta yaptırdığınız bir şeyi paylaşıyorsunuz. Birçok doktor bu uygulamaya karşı,çünkü bazen vücut reaksiyon veriyor ve geri dönüşü zor ve zahmetli bir süreç oluyor. Yan sanayi ürünlerden bahsetmiyorum,bahsedilen orijinal ürün olmasına rağmen. Ama sorun yaşamayanlar da var,bu yüzden umarım sorun yaşamazsınız dedim
Birde büyüme ne kadar oldu merak ettim. Tabi şu an ödemler vardır,daha değişecektir muhakkak ama sizi tatmin edecek gibi görünüyor Kalıcılıgıda uzun olur inşallah,sonuçta zahmeti ve maliyeti olan bir ameliyat..
Neden protez yaptırmadınız merak ettim?

Kaç cc kadar enjekte edildi çok merak ettim, gerçi ben protez taktırdım geçmiş olsun bana:)) ama merak ettim yine de çünkü sizin de dokunuz çok azmış ve bizim gibilerde özellikle çok işe yaramayacağını söylüyorlardı. iyileştikten sonra tekrar bir bilgi geçerseniz gerçekten çok sevinirim, sürecinizi takip etmek isterim

Tabikii bandajlarımı iki güne çıkarıp bir resim daha atıcam sonra tüm detayları uzun uzun anlatıcam. Toplamda 3 kutu birer bucuk her göğüse :)

E elifcns her kutu kaç cc oluyor peki biliyor musun?
Her kutu 100 cc canım yani her memeye 150 cc konmuş oluyor normalde çok şişip sonra inmesinin nedeni narkozu bazı doktorların aşırı vermesi bu gördüğümüz ebat cok değişmeyecekmiş çünkü benim doktorum daha az daha yogun uyguluyor narkoz miktarını tabi birkac gün icinde daha net anlarım suan ister istemez bir ödem vardır. Ama en kücük memeye 200 cc koyarsanız bile mutsuz olma şansınız yok cünkü gayet güzel gösteriyor ürün kendini kücük göğüslerde :)

ben zaten küçük göğüs sevdiğim için şu an aşırı aşırı merak ettim:)) çok hafif küçülebilir belki. 200 cc nin nasıl durduğunu da görmüş olurum benim araştırdığım kadarıyla bazı doktorların tavsiye etmediği bir yöntem, ben de sıcak bakmadım ama bu konuda hiç bilgi yok forumda, en azından bi sonuç bile görmemiz iyi olacak

Daha sonra uzun anlatıcam ama şöyle söyleyim protezden daha cok kar ediyor estetik cerrahlar bu ürün hem pahalı hemde cok el emegi istiyor en ufak hata bi dengesizlige neden olabiliyor ya da dogru noktaya verilmeyip üründen verim alınamamasına o nedenle dogru doktor cok önemli biliyorsunuz bi estetiysen artkk günde 3 silikon ameliyatına giriyor ve yarı yarıua kar edyor o nedenle de ticari olarak pek tercih etmiyorlar benim doktorum bu işin eğitimini veren kişi aslında jinekolog ama bu işi en iyi bilenlerden biri. birde herkese uygun degl acıkcası sarkık göğüslüyseniz ve cok büyük göğüs istiyorsanız silikon daha mantıklı ama ben dogallık istedigim icin bunu yaptırdım. evet hep birlikte görcez bakalm paylasıcam sürekli

Çarşamba 9 da bende yaptıracağım o güne kadar seni takip ediyor olacağım bana gelişmeleri yazarsan çok mutlu olurum. Çok güzel olmuş darısı başıma :)

Çarşamba 9 da bende yaptıracağım o güne kadar seni takip ediyor olacağım bana gelişmeleri yazarsan çok mutlu olurum. Çok güzel olmuş darısı başıma :)

İnşallah iyi geçer doktorun kim olacak canım ben bugün aksam bandajları cıkarıcam ona göre tekrar yazarım

Komik mi ? Silikon patkar bu değil cünkü bu jel patlayamaz gülmek istiyosan git baska birşeyle dalga geç insanların sağlığıyla ilgili konularda değil
Yoo niyetim dalga geçmek değildi niye geçiyim ? Sonuçta günün birinde bende yaptırıcam...ama silikondan dayanıksız diye biliyorum ben

Bu jel arkadaşım patlama riski silikonda var allah kimsenin basına vermesin aquafillingde enfeksiyon jelin dağılması ya da kistleşme gibi riskler var malesef bu 5 yıl icinde eriyen bir madde sadece dayanıksızlıgı ondan ama herşeyin riski var umalım yaşamayız ne deyim
Yoo niyetim dalga geçmek değildi niye geçiyim ? Sonuçta günün birinde bende yaptırıcam...ama silikondan dayanıksız diye biliyorum ben

Evet bandajlarımı çıkardm bu kadarcık bir iğne deliği var o da birkaç gün icinde gecicek tamamen şimdi uzunca anlatıyorum

Eklentiler

• IMG_0047.JPG
    29,2 KB · Görüntüleme: 10.560
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…