Nekadar nerde yaptırdın kaç yıl etkisiArkadaşlar merhaba ben aquafilling yaptırmadan önce aylarca araştırdım en cok da bu sitedeki yorumları okudum dün yaptırdım ve merak edenlerle süreci paylaşmak istiyorum bi yardımım dokunsun diye. Öncelikle resim atayım kimse atmıyor cünkü ben cok aramıstım. Daha sonra soran olursa uzunca anlatırım.
Neden böyle riskli bir yöntemi düşünüyorsunuz? Neden protez değilde kalıcı olmayan ve risk yaratan birşey???Kilo vermekten dolayi goguslerim bi beden kuculduzaten ayrikti simdi iyice ayrikligi goze batio, aquafillig ile ayrikligi giderilebilir mi
Neden böyle riskli bir yöntemi düşünüyorsunuz? Neden protez değilde kalıcı olmayan ve risk yaratan birşey???
Arzum sen kac kere genel aneztesi aldin acaba ben 4 kere aldim iki kere burun ameliyati oldum iki kerede lipo kiForuma girip sürecinizi yazıyorsunuz ama arada laf sokuyorsunuz. İşte kötü şeyler duymayı bekleyenler için üzgünüm,laf dalaşına giremeyeceğim ... gibi şeyler yazarak aslında cevap hakkı veriyorsunuz bize. Önce onu bir bilin. Ayrıca her konu herkesin yorum yazacağı şekilde açık,ben yazarım başkası yazar. .... Herkes olumlu iyi şeyler yazacak birbirini pofpoflayacak değil sonuçta..
Ben Aqua dolguyu popo ameliyatımda araştırdım,PLASTİK CERRAHIMA sordum. Önermedi,asla yapmam dedi. Komplikasyonları var,komplikasyon yaşayıp bize gelen hastalar var,temizlenmesi bile çok zor,vücuda zararları olan bir dolgu dedi ve önermedi yapmadı. Hee önerseydi yaptırırdım neden yaptırmayayım. Nitekim yağ dolgusu en masum olanı. Hem vücutta istenmeyen bölgelerdeki yağlardan kurtuluyoruz hemde istediğimiz bölgeyi şekillendiriyoruz daha Ne olsun
Öyle biz Aqua ya düşmanız durumu yok. Ama doktorum önermezse yaptırmam bu kadar.
Sorun yaşayan kişilerin fotolarını bulmak hiçde zor değil. Gerek Forumda gerekse yabancı sitelerde bulunur bunlar. Herkesin aklı fikri var. Araştırsın.
İster protez yaptırsın ister Aqua dolgu. Ama bana soran olursa ben yaşadığım yaptırdığım süreçle ilgili bilgi veririm. Araştırma sonuçlarına göre öneride bulunurum.
Kimse burada kimsenin dediğine bakıp birşey yaptırmamalı zaten. Araştırmalı öyle karar vermeli.
İster estetik plastik cerrah dalında uzman olan bir cerraha teslim eder kendini,ister Jinekologa gidip dolgu yaptırır :)) Karar kendilerinin.
Hadi bye..
Estetik ameliyatları dılında sağlık olarak olduğum ameliyatlarda var benim. 4 kere narkoz almışsın korkma :)) Önemlş olan aralarındaki süre geçmiş olması,yakın zamanlarda üst üste narkoz almaman..Arzum sen kac kere genel aneztesi aldin acaba ben 4 kere aldim iki kere burun ameliyati oldum iki kerede lipo kio yuzden korkuyorum bir kere daha almam lazim üst bacak lipo ve popo yag dolgusu. Bana lokal ile yapan dr bulmadim bilmiyorum napcam
Altı ay ara ile hiçbirşey olmaz tatlım korkma. Zaten anestezi doktoru herşeyi sorup öğreniyor. Daha önce olduğun ameliyatlar,tarihleri... herşeyi..Ewet haklisin bende estetik amacli narkoz alinda kendimi kotu hissediyorum bakalim ramazandan sonra Dr ile konusacam 6 ay once narkoz aldim ben
Arkadaşlar aslında iyi okursanız kimse silikon düşmanı veya aqua düşmanı değil!! Onu bunu tartışacağınıza bence tecrübeleri tartışalım..konu sahibi ilk girişte zaten ben bunu tercih ettim demiş, meme dokunuz sarkık ise silikon yapın demiş, uzun süreçli ameliyat istemediğim için kolay bir yöntem diye kalıcı olmadığı bildiği halde bunu tercih etmiş... bakın ben 11 yıl önce 300cclik kas altına protez koydurdum ... avantajım şu kas altında olduğu için ele gelmiyor dokunduğunda bile anlamıyorsun ki bir ara kalp doktoruna gitmiştim elle muayne oldum ve dr. Anlamadı... izlere gelince artık hiç belli bile değil göğüs altındaydı kesilerim... dez avantajı ise ilk bir hafta ağrıdan kolumu bile oynatamadım,ödemler çoktu , evt zor bi süreçti 20 güne rahatlamıştım 1 /2 aya kadarda oturup şeklini bulmuştu... sol göğüs ucum hissizleşti 11 yıla rahmen çok az his geldi gibi ama ilk his yok, bunlara rahmen ömürlük olduğu için evt mutluyum , sonraki yıllarda hiçbir sorun yaşamadım, avantajları ve dezavantajları ile İnsanlar istediği yolu tercih etmekte özgürdürbiz burada silikon ya da agua tecrübelerimizi yazıcaz ki İnsanlar ona göre tercihlerini yapsınlar
Niçin sürekli avukat olduğunuzu vurguluyorsunuz kiNe zamandır girmiyorum silikon yaptıran arkadaşlar yine linç etmişler hiç muhatap olamıcam işim gücüm var giremiyorum konuyu da silemiyorum sadece merak edenlere cevabım hala beğenerek kullanıyorum hicbir problem yaşamadım çok şükür benden sonra silikon yaptıran arkadaşım da oldu iyice gözlemledim sürecini şimdi yine olsa yine aqua yaptırırım bu benim tercihim size de tercihlerinizle mutluluklae lütfen kötü korkunç yorumlarınızı kendi açtığınız konulara yapın sorun yaşamam icin dört göZle bekleyenler var ne yazık. Bir daha girmicem dr özgür leylek demiştim kendisi medikal cerrahi alanında uzman. Baska doktorlar da var gider görüşürsünüz. Çok sağlıklı çok büyük çok kalıcı memeler icin silikon tercih edersiniz sanki zorluyorum insanları. Bir avukat olarak alışkın olmama rağmen burdaki insanlara laf yetiştirmek resmen yordu beni bu tarz konularda tek bir doğru yoktur herkesin tipine isteğine vücudnun elverişine göre değişir doğrular botox da dünyanın en zehirli maddesidir bir bakıma araştırırsanız ama neyse siz haklısınız herkese bol silikonlu mutlu günler.
Beni de takip eder misin canım rica etsemTeşekkür ederim sağolunn bende her aşamayı paylaşıcam yarın açarım belki bandajımı
Arkadaşlar merhaba ben aquafilling yaptırmadan önce aylarca araştırdım en cok da bu sitedeki yorumları okudum dün yaptırdım ve merak edenlerle süreci paylaşmak istiyorum bi yardımım dokunsun diye. Öncelikle resim atayım kimse atmıyor cünkü ben cok aramıstım. Daha sonra soran olursa uzunca anlatırım.