Aquafilling Yaptıranlar, Yaptırdım Resimli

Aquafilling protez ameliyatlariyllaa hemen hemen ayni fiyat olmasına rağmen 3-5 yilda eriyip gidiyor..ommurlleri 3ila 5 yil arasi..birde vücuda yayıldığı içinde zararlı ...çoğu doktor tavsiye etmiyor

yine ameliyat olasam tek tercihim silikon olur. bır kılıfın içinde ve içindeki madde direk derime nüfus etmediği için bana daha sağlıklı gelıyor. tabıkı tercıh meselesi saygı duymak lazım

Ne guzel:) tercih meselesi saygi duyulmali

Bu yöntemle meme büyütme operasyonu olmak istiyordum ama dinlediği. Bir kaç operatörün söylediklerinden sonra vazgeçer oldum, özelliklede kanser Hakkı'nda. Şaşırdım kaldım vallahi, sizin memnun olmanıza sevindim iyi günlerde kullanın

Merhaba

Merhaba ben de bugunlerde düşünmeye başladım çok detaylı. Acaba son durumdan biraz haberdar edebilir misiniz? Memnun musunuz şekil nasıl sağlığınız ne durumda? Rica etsem aydınlatabilir misiniz?
Ben de akif mehmetoglunu duydum ve kontrole gittim. Bir sıkıntı olmadan yapabileceğini işlemin 40 dk sürdüğünü belirtti. Siz bu doktoru duymuş muydunuz?
Teşekkürler verdiğiniz tüm bilgiler için.

Merhaba hangi dr ismini verir misiniz?

Vücuda enjekte edilen hyaluronic asit gibi insan vücuduna en dost madde olsa ki bu bile (madde) anlarım.. fakat bu oldukça riskli bi yöntem yine de yaptıran kişi çok iyi sonuç almış tavsiye ediyor bizde silikonlarımızı tavsiye ediyoruz 1 sene sonrasını görmek mümkün olursa daha gerçekçi yorumlar isteriz kendisinden

E elifcns su an ivin durumun nedir yaptiraki 1 yil kadar olmus hala onerirmisin.ben cok istiyorum ama yaptiran ve öneren birilerini ariyorum.ama bulamıyorum

Merhaba ,
Suan ki durumunuzla ilgili bilgi alabilir miyim ? Memnun musunuz ? Değişiklikler neler?

Şuanki durumunuz nedir ?

Selamlar.Benim merak ettiğim Aquafilling dolgu yöntemi ile bacak dolgusu.Açıkcası çok da ihtiyacım yok ama olsa da fena olmaz diye bir kaç haftadır netten araştırıyorum doktorları.Sakıncası yoksa bana da özelden doktorunuzun ismini atar mısınız? Hala memnun musunuz durumdan? Umarım görüp cevap verirsiniz yeni üye oldum çok kullanmayı bilmiyorum da :)

Merhaba size bi kaç sorum olcak bu konuyla ilgili özelden görüşebilir myiiz sizle?

Aquafilling dolgunun yüz için olanı Türkiye ye geldi. Aquafilling faceline . Bu dolgudan yaptıran var mı ?

ben de görebilir miyim aynı terddutler içindeyim çunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…