- 26 Ekim 2013
- 51
- 4
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelden yazarsanız ordan yazayımCok sevindim sorun yaşamadığınıza benim popo bolgesi cok zor oldu gercekten. Sakıncası yoksa doktorunuzu öğrenebilir miyim?
Doktorunuz kim acabaMerhaba ben dolgu cıkarıldıktan iki hafta sonra protez taktırdım mememe.Hicbir sorun yaşamadım.Doktorumu bulmak iki sene sürdü ama.
Resimli nasıl görebiliriz bide memnun musunuzArkadaşlar merhaba ben aquafilling yaptırmadan önce aylarca araştırdım en cok da bu sitedeki yorumları okudum dün yaptırdım ve merak edenlerle süreci paylaşmak istiyorum bi yardımım dokunsun diye. Öncelikle resim atayım kimse atmıyor cünkü ben cok aramıstım. Daha sonra soran olursa uzunca anlatırım.
Niye cikarttirdiniz acaba bende dolgu düşünüyorum bir arkadaşım yaptırmıştı sonuç çok güzeldi bi sknti da yaşamadı ama siz ne sorunu yasadini,Merhaba ben popoyo aquafilling yaptirmistim cikartirdim siz naptiniz acaba cikartirdiniz mi
Elif hanım merhaba, Aquafilling uygulaması ile alakalı araştırma yaparken en mantıklı en açıklayıcı en samimi sizin yorumlarınız çıktı. 2017 de yazmışsınız. Şimdi aradan 6 yıl geçmiş. Umarım bu mesaj size ulaşır. Ben de düşünüyorum da. Uygulama sonrası handikap yaşadınız mı ? Ve şuan tamamı eridi mi ? Bilgi paylaşırsanız çok sevinirim.Ne zamandır girmiyorum silikon yaptıran arkadaşlar yine linç etmişler hiç muhatap olamıcam işim gücüm var giremiyorum konuyu da silemiyorum sadece merak edenlere cevabım hala beğenerek kullanıyorum hicbir problem yaşamadım çok şükür benden sonra silikon yaptıran arkadaşım da oldu iyice gözlemledim sürecini şimdi yine olsa yine aqua yaptırırım bu benim tercihim size de tercihlerinizle mutluluklae lütfen kötü korkunç yorumlarınızı kendi açtığınız konulara yapın sorun yaşamam icin dört göZle bekleyenler var ne yazık. Bir daha girmicem dr özgür leylek demiştim kendisi medikal cerrahi alanında uzman. Baska doktorlar da var gider görüşürsünüz. Çok sağlıklı çok büyük çok kalıcı memeler icin silikon tercih edersiniz sanki zorluyorum insanları. Bir avukat olarak alışkın olmama rağmen burdaki insanlara laf yetiştirmek resmen yordu beni bu tarz konularda tek bir doğru yoktur herkesin tipine isteğine vücudnun elverişine göre değişir doğrular botox da dünyanın en zehirli maddesidir bir bakıma araştırırsanız ama neyse siz haklısınız herkese bol silikonlu mutlu günler.
Ben size bu dolgu konusunda bilgi vereyim. Aquafilling dolgu ölene kadar erimez ermiyor. Ben yüzüme 20 yıl önce yaptırmıştım. Erimedi. Ben aldırmak isteyince enfeksiyon kaptım. Bu dolgu ve türevleri bakteri kapar. Erir diyen doktor yalan der. Asla erimez. Ama illaki enfeksiyon olacak diye de bir şey yok. Ama sana önerim memeye asla yaptırma. Meme kanseri çok yaygın. Tavsiye etmem.Elif hanım merhaba, Aquafilling uygulaması ile alakalı araştırma yaparken en mantıklı en açıklayıcı en samimi sizin yorumlarınız çıktı. 2017 de yazmışsınız. Şimdi aradan 6 yıl geçmiş. Umarım bu mesaj size ulaşır. Ben de düşünüyorum da. Uygulama sonrası handikap yaşadınız mı ? Ve şuan tamamı eridi mi ? Bilgi paylaşırsanız çok sevinirim.
Bilgi için çok teşekkürler. Erimemesi tuhaf. Normalde yüzümüze yaptırdığımız dolgu 1-2 yıla eriyor. Memede daha uzun kalıyor demek. Ve tabi riskli bir bölge. Sırf ameliyattan kaçındığım için dolgu düşünmüştüm ama olumlu yorum yapan neredeyse hiç yok. Yaptıran da çok az kişi var.Ben size bu dolgu konusunda bilgi vereyim. Aquafilling dolgu ölene kadar erimez ermiyor. Ben yüzüme 20 yıl önce yaptırmıştım. Erimedi. Ben aldırmak isteyince enfeksiyon kaptım. Bu dolgu ve türevleri bakteri kapar. Erir diyen doktor yalan der. Asla erimez. Ama illaki enfeksiyon olacak diye de bir şey yok. Ama sana önerim memeye asla yaptırma. Meme kanseri çok yaygın. Tavsiye etmem.
Canım bu dolgu poliacrilamid ve türevidir. Jel dolgu denilir. Su çeker hacmi öyle sağlar. Ama bakteri çekmesi çok kötü. Memeye popoya yapılması çok kötü. Özellikle meme çok önemli. Sakın düşünme oldu mu canım. Nazolabialde belki olur ama yine de çok iyi bir güvenilir cerrah olması lazım. Yine de kalıcıdan uzak dur derim. Bu dolgu asla erimez. Tecrübem var biliyorum. Ama dediğim gibi illaki enfeksiyon olacak diye bir şey yok. Ama risk çok fazla.Bilgi için çok teşekkürler. Erimemesi tuhaf. Normalde yüzümüze yaptırdığımız dolgu 1-2 yıla eriyor. Memede daha uzun kalıyor demek. Ve tabi riskli bir bölge. Sırf ameliyattan kaçındığım için dolgu düşünmüştüm ama olumlu yorum yapan neredeyse hiç yok. Yaptıran da çok az kişi var.
Merhaba nerde cıkarttırdınız enfeksiyon sertlik için öneriniz nedirMerhaba ben dolgu cıkarıldıktan iki hafta sonra protez taktırdım mememe.Hicbir sorun yaşamadım.Doktorumu bulmak iki sene sürdü ama.
Re. NerefeArkadaşlar merhaba ben aquafilling yaptırmadan önce aylarca araştırdım en cok da bu sitedeki yorumları okudum dün yaptırdım ve merak edenlerle süreci paylaşmak istiyorum bi yardımım dokunsun diye. Öncelikle resim atayım kimse atmıyor cünkü ben cok aramıstım. Daha sonra soran olursa uzunca anlatırım.
Merhaba dolgunuzu aldırabilinz mi hangi doktora gittinizBen size bu dolgu konusunda bilgi vereyim. Aquafilling dolgu ölene kadar erimez ermiyor. Ben yüzüme 20 yıl önce yaptırmıştım. Erimedi. Ben aldırmak isteyince enfeksiyon kaptım. Bu dolgu ve türevleri bakteri kapar. Erir diyen doktor yalan der. Asla erimez. Ama illaki enfeksiyon olacak diye de bir şey yok. Ama sana önerim memeye asla yaptırma. Meme kanseri çok yaygın. Tavsiye etmem.
ben 9 sene oldu mememe yaptıralı yan etkisini görmedim ama eriyeceğine memem bi tık daha büyüdü tama m görseli hoş duruyor ama içimde bir korku yok değil ultrason çektirdim şimdilik bişey yok gibiBilgi için çok teşekkürler. Erimemesi tuhaf. Normalde yüzümüze yaptırdığımız dolgu 1-2 yıla eriyor. Memede daha uzun kalıyor demek. Ve tabi riskli bir bölge. Sırf ameliyattan kaçındığım için dolgu düşünmüştüm ama olumlu yorum yapan neredeyse hiç yok. Yaptıran da çok az kişi var.
dolguyu çıkartabildiniz mi. Benim 6 sene oldu yaptıralı ve sol göğsüm 3 gündür çok ağrıyor. 2 aylık bebeğim var zor tutuyorum kucağımda enfeksiyon olmamıştır umarımMerhaba, ben de aynı dertten muzdaribim. Dolguyu çıkarttırmak istiyorum ama kimse yanaşmıyor. Sizinkini hangi dr çıkarttı yardımcı olabilir misiniz
Bunu sormanın bi golü yokmu( 3 gündür şiddetli ağzım var bugün ultrason çekildim. Enfeksiyon. U kaptı acaba . 2 aylık bebeğim var emziriyorum ameliyata girmeden çözümü yok mu?Aman tanrım ... hocalar reddettiginde sanki bu vakalar sadece literatürde görülmüş gibi algılamıştım. Meğerse aramızda ne cok insan varmış bu komplikasyonları yaşayan. Cok geçmişler olsun herkese. Ufff