Aquafilling Yaptıranlar, Yaptırdım Resimli

Cok sevindim sorun yaşamadığınıza benim popo bolgesi cok zor oldu gercekten. Sakıncası yoksa doktorunuzu öğrenebilir miyim?

Arkadaşlar merhaba ben aquafilling yaptırmadan önce aylarca araştırdım en cok da bu sitedeki yorumları okudum dün yaptırdım ve merak edenlerle süreci paylaşmak istiyorum bi yardımım dokunsun diye. Öncelikle resim atayım kimse atmıyor cünkü ben cok aramıstım. Daha sonra soran olursa uzunca anlatırım.
Resimli nasıl görebiliriz bide memnun musunuz

Ne zamandır girmiyorum silikon yaptıran arkadaşlar yine linç etmişler hiç muhatap olamıcam işim gücüm var giremiyorum konuyu da silemiyorum sadece merak edenlere cevabım hala beğenerek kullanıyorum hicbir problem yaşamadım çok şükür benden sonra silikon yaptıran arkadaşım da oldu iyice gözlemledim sürecini şimdi yine olsa yine aqua yaptırırım bu benim tercihim size de tercihlerinizle mutluluklae lütfen kötü korkunç yorumlarınızı kendi açtığınız konulara yapın sorun yaşamam icin dört göZle bekleyenler var ne yazık. Bir daha girmicem dr özgür leylek demiştim kendisi medikal cerrahi alanında uzman. Baska doktorlar da var gider görüşürsünüz. Çok sağlıklı çok büyük çok kalıcı memeler icin silikon tercih edersiniz sanki zorluyorum insanları. Bir avukat olarak alışkın olmama rağmen burdaki insanlara laf yetiştirmek resmen yordu beni bu tarz konularda tek bir doğru yoktur herkesin tipine isteğine vücudnun elverişine göre değişir doğrular botox da dünyanın en zehirli maddesidir bir bakıma araştırırsanız ama neyse siz haklısınız herkese bol silikonlu mutlu günler.
Elif hanım merhaba, Aquafilling uygulaması ile alakalı araştırma yaparken en mantıklı en açıklayıcı en samimi sizin yorumlarınız çıktı. 2017 de yazmışsınız. Şimdi aradan 6 yıl geçmiş. Umarım bu mesaj size ulaşır. Ben de düşünüyorum da. Uygulama sonrası handikap yaşadınız mı ? Ve şuan tamamı eridi mi ? Bilgi paylaşırsanız çok sevinirim.

Elif hanım merhaba, Aquafilling uygulaması ile alakalı araştırma yaparken en mantıklı en açıklayıcı en samimi sizin yorumlarınız çıktı. 2017 de yazmışsınız. Şimdi aradan 6 yıl geçmiş. Umarım bu mesaj size ulaşır. Ben de düşünüyorum da. Uygulama sonrası handikap yaşadınız mı ? Ve şuan tamamı eridi mi ? Bilgi paylaşırsanız çok sevinirim.
Ben size bu dolgu konusunda bilgi vereyim. Aquafilling dolgu ölene kadar erimez ermiyor. Ben yüzüme 20 yıl önce yaptırmıştım. Erimedi. Ben aldırmak isteyince enfeksiyon kaptım. Bu dolgu ve türevleri bakteri kapar. Erir diyen doktor yalan der. Asla erimez. Ama illaki enfeksiyon olacak diye de bir şey yok. Ama sana önerim memeye asla yaptırma. Meme kanseri çok yaygın. Tavsiye etmem.

Ben size bu dolgu konusunda bilgi vereyim. Aquafilling dolgu ölene kadar erimez ermiyor. Ben yüzüme 20 yıl önce yaptırmıştım. Erimedi. Ben aldırmak isteyince enfeksiyon kaptım. Bu dolgu ve türevleri bakteri kapar. Erir diyen doktor yalan der. Asla erimez. Ama illaki enfeksiyon olacak diye de bir şey yok. Ama sana önerim memeye asla yaptırma. Meme kanseri çok yaygın. Tavsiye etmem.
Bilgi için çok teşekkürler. Erimemesi tuhaf. Normalde yüzümüze yaptırdığımız dolgu 1-2 yıla eriyor. Memede daha uzun kalıyor demek. Ve tabi riskli bir bölge. Sırf ameliyattan kaçındığım için dolgu düşünmüştüm ama olumlu yorum yapan neredeyse hiç yok. Yaptıran da çok az kişi var.

Bilgi için çok teşekkürler. Erimemesi tuhaf. Normalde yüzümüze yaptırdığımız dolgu 1-2 yıla eriyor. Memede daha uzun kalıyor demek. Ve tabi riskli bir bölge. Sırf ameliyattan kaçındığım için dolgu düşünmüştüm ama olumlu yorum yapan neredeyse hiç yok. Yaptıran da çok az kişi var.
Canım bu dolgu poliacrilamid ve türevidir. Jel dolgu denilir. Su çeker hacmi öyle sağlar. Ama bakteri çekmesi çok kötü. Memeye popoya yapılması çok kötü. Özellikle meme çok önemli. Sakın düşünme oldu mu canım. Nazolabialde belki olur ama yine de çok iyi bir güvenilir cerrah olması lazım. Yine de kalıcıdan uzak dur derim. Bu dolgu asla erimez. Tecrübem var biliyorum. Ama dediğim gibi illaki enfeksiyon olacak diye bir şey yok. Ama risk çok fazla.

Arkadaşlar merhaba ben aquafilling yaptırmadan önce aylarca araştırdım en cok da bu sitedeki yorumları okudum dün yaptırdım ve merak edenlerle süreci paylaşmak istiyorum bi yardımım dokunsun diye. Öncelikle resim atayım kimse atmıyor cünkü ben cok aramıstım. Daha sonra soran olursa uzunca anlatırım.
Re. Nerefe

Merhaba dolgunuzu aldırabilinz mi hangi doktora gittiniz

ben 9 sene oldu mememe yaptıralı yan etkisini görmedim ama eriyeceğine memem bi tık daha büyüdü tama m görseli hoş duruyor ama içimde bir korku yok değil ultrason çektirdim şimdilik bişey yok gibi

Mrb
Merhaba, ben de aynı dertten muzdaribim. Dolguyu çıkarttırmak istiyorum ama kimse yanaşmıyor. Sizinkini hangi dr çıkarttı yardımcı olabilir misiniz
dolguyu çıkartabildiniz mi. Benim 6 sene oldu yaptıralı ve sol göğsüm 3 gündür çok ağrıyor. 2 aylık bebeğim var zor tutuyorum kucağımda enfeksiyon olmamıştır umarım :KK43:

Aman tanrım ... hocalar reddettiginde sanki bu vakalar sadece literatürde görülmüş gibi algılamıştım. Meğerse aramızda ne cok insan varmış bu komplikasyonları yaşayan. Cok geçmişler olsun herkese. Ufff
Bunu sormanın bi golü yokmu:KK43:( 3 gündür şiddetli ağzım var bugün ultrason çekildim. Enfeksiyon. U kaptı acaba . 2 aylık bebeğim var emziriyorum ameliyata girmeden çözümü yok mu? :KK43:

Mrb şuan sanırım aynı durumu bende yaşıyorum :KK43:(( 2018 de yaptırmıştım son 3 gündür ciddi ağrı var sol göğsümde ve 2 aylık bebeğim var emziriyorum. Acaba enfeksiyon mu kaptı :KK43: yatamıyorum bile zor yatıyorum sol yanıma. Doktorunuzu rica etsem söyleyebilir misiniz :/

Merhaba ben 2017‘de kalçama Aquafilling yaptırdım. Çok büyük komplikasyonlar ve ameliyatlar yaşadım. Ve halen çok sorun yaşıyorum. Kaç senedir Aquafilling çıkartacak doktor arıyorum. Ben yurt dışında yaşıyorum Avrupa’da bile çıkartacak bir doktor bulamadım. Bunun gerçek tedavisi açık bir ameliyat ile kesilmesi gerekiyor. Ve bu ameliyatı yapan en iyi doktorlar Kolumbiya ve Amerika’da. ancak çok büyük paralar istiyorlar. İnan ben çok araştırdım ve tek çare bu. Türkiye’de bazı doktorlar çıkartırız diyor ama yaptıkları method çok yanlış. Normal bir liposuction ile çıkara bileceğin düşünüyorlar AMA yanlış! Çünkü bir liposuction ile made daha çok dağılıyor ve sonra daha kötü infeksiyonlar oluyor.

X