Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri apex breast guava kullanan var mı?

ya eşim tenin kokuyor dedi.böyle midesi bulanmış gibi davrandı.Çok üzüldüm büyüyecekler diye kokumla kendimden nefret ettirmeyeyim dedim.bir saatten fazla keselene keselene banyo yaptım resmen derimi yüzdüm yani..Ne yapsam yenidem başlasam anlar mı ki?:KK53:

canım belkide kullanmanı istemediği için böle bi tepki vermiş olabilir diye düşünüyorum ben :KK17:

ya eşim tenin kokuyor dedi.böyle midesi bulanmış gibi davrandı.Çok üzüldüm büyüyecekler diye kokumla kendimden nefret ettirmeyeyim dedim.bir saatten fazla keselene keselene banyo yaptım resmen derimi yüzdüm yani..Ne yapsam yenidem başlasam anlar mı ki?:KK53:
icindeki cemenden olabilir mi?cemenin kokusu vucut salgilarina,tene falan gecer.

ya hem büyük olsa sevinecek hem kıskanacak onun durumu da karışık biraz:) Büyüse benim biraz güvenim yerine gelecek ondan mı nedir istemiyor içmemi.napıcam şaşırdım.Bir kere daha denicem içmiyorum dicem belki inanır psikolojiktir.Hem de onu dememiş olurum.Banyodan sonra kıyafetlerimi kokladım.Ben rahatsız bir koku hissetmedim.Ama ağzımın içi kötü oluyor onu biliyorum.o sanırım beni kıskanıyor:):KK9::KK9::KK9:

Yeniden bi başla ona söylemeden eğer yine kokundan farkederse bırak canım ya .Benim bugün 11.günüm ve gerçekten büyüme var çok mutluyum :)

gerçekten mi ya :S ne kadar büyüme oldu hapları genelde tavsiye etmiyolar bu süreçte bi sıkıntın oldu mu

Yeniden bi başla ona söylemeden eğer yine kokundan farkederse bırak canım ya .Benim bugün 11.günüm ve gerçekten büyüme var çok mutluyum :)

Ya varya bende büyüyeceğine inansam dinlemicem koku falan.Dün akşam bugün sabah kullandım.Eşim 2 gün yok.Rahat rahat kullandım.İşe geldim ya dedim ki burdaki erkeklerde duyarda rezil olurum diye banyo yapmadan çıkmadım evden.İlaçtan sonrada hep karanfil çiğnedim ta ki sabah kahvaltısını yapana kadar.Sen buyuyor dedin ya bana ne bende büyütücem :KK52::KK52::KK52:

mrb.bende çemen otu aldım fakat başlayamadım çok fazla kokuyor ne yapacağımıda şaşırdım bu bahsettiğiniz apex breast guava zararı varmıdır yeterince bilgi sahibimisiniz,biliyorsunuz son zamanlar göğüs kanseri hızla arttı doktorlar netten yapılan bu tür satışları pek önermiyor sağlıklı bulmuyorlar.Göğüslerimizi büyütücez derken sağlığımızdan olmayalım aman dikkatli olun ne olur.:44:

selam kızlar merak üzerine konuyu açmıştım sağolun desteğiniz için.Ben de alıcam ama birilerinin fayda gördüğünü bilmek emin olmamı sağlar.eşm biraz parasından birazda kıskançlıktan çok razı değil ama kullanınca işe yararsa o görcek en büyük faydasını:KK17::KK17:hehe
koku olayını sıkıntı yapmayan karı koca kayınvalidemlerde 2 gün çemen yedik geldik bi ay ne tuvalet kaldı kokmadık ne banyo hehe:S çok rezildi ama aynısını kocanızda tüketse yani en azından çemen tarzı bişeyi kendi kokusundan farketmez.Benim bu ara 8 güğn adetim gceikti normalde adetle göğüslerim dolgunlaşmazdı ama şimdi eskiisne nazaran daha güzel ama geçici tabiki:KK14:

2.haftaya giriyorum ben dolgunlaşma var ve sütyenimin arkasını genişletiyorum artık eski ölçüsülere uygun taktığımda nefes alamayacak gibi oluyorum ama baktığımda çok fazla fark yok dolgun ve daha yuvarlak oldu ...Tabi kullanmaya devam ediyorum bakalım kutu bitince ne olacak :KK66: Hepimizin Monica Belluci gibi göğüslere sahip olmamız dileğiyle :)

AMİN :KK70: çok teşekkür ederim canım ara ara böyle yazarsan çok sevinirim çözüm arıyorum çıldırıcam çünkü tekrar sağol

2.haftaya giriyorum ben dolgunlaşma var ve sütyenimin arkasını genişletiyorum artık eski ölçüsülere uygun taktığımda nefes alamayacak gibi oluyorum ama baktığımda çok fazla fark yok dolgun ve daha yuvarlak oldu ...Tabi kullanmaya devam ediyorum bakalım kutu bitince ne olacak :KK66: Hepimizin Monica Belluci gibi göğüslere sahip olmamız dileğiyle :)

selam bende apex guava aldım 2 hafta oldu ama bi gelişme yok.sizde sabah kahvaltıdan bir saat önce ve akşam yemekten bir saat öncemi alıyosunuz.sitede öyle yazıyodu ben öyle almaya çalışıyorum.Birde kapsülle değilde içindeki tozu yoğurt gibi bişeyin içine karıştırarakmı içsem diyorum.kapsülün dışı çok sert geldi.

apex kullanmaya başlayalı 5.günüm hafıf hafıf bı kıpırdanma hıssedıyorum belkıde psikolojık bılmıyorum,belkı adetime yaklastım onun şişkınlıgıde olabılır,ama çekındıgım bısey var sabah kalkar kalkmaz ilk işim 2 bardak suyla bırlıkte hapı yuutmak oluyo mıdemde bı sıkıntı olur dıye cekınmedım değil :KK43: siz demı oyle yapıyosunuz sabah kalkar kalkmaz içiyosunuz

apex kullanmaya başlayalı 5.günüm hafıf hafıf bı kıpırdanma hıssedıyorum belkıde psikolojık bılmıyorum,belkı adetime yaklastım onun şişkınlıgıde olabılır,ama çekındıgım bısey var sabah kalkar kalkmaz ilk işim 2 bardak suyla bırlıkte hapı yuutmak oluyo mıdemde bı sıkıntı olur dıye cekınmedım değil :KK43: siz demı oyle yapıyosunuz sabah kalkar kalkmaz içiyosunuz

sabahları kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum ben akşam yemekten bi saat önce oluyor.Her seferinde yemekten bi saat öncesine denk getirmek zor çünkü.Sabahları hapı içince midem ağrımıyor değil açıkçası şu kutu bitse de rahat etsem ya :KK43:

Kocam çok kötü kokuyor kullanma demişti ya.Artık bu sözü sadece bu hapı kullanmamı istemediğinden söylediğini biliyorum.Ohh mis gibi kokuyor karım diyor saftiriğim:KK9:
Ama ben öğrnemesin diye hafta sonları kullanamıyorum ilacı.İlacımı işyerinde bırakıyorum.Hafta içi kullanıyorum..:KK9::KK9::KK9:

sabahları kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum ben akşam yemekten bi saat önce oluyor.Her seferinde yemekten bi saat öncesine denk getirmek zor çünkü.Sabahları hapı içince midem ağrımıyor değil açıkçası şu kutu bitse de rahat etsem ya :KK43:

bide benım tam sıgarayı bıraktıgım doneme denk geldı oyuzden aksamları mıdem pek bos olmuyo sureklı bıseyler yıyorum sabah ac karnı içebılıyorum da aksam ac karnı pek benk gelmıyo :) bakalım işlh faydasını gorurüzzzz

içeriğinde çemen yokmuş ki bu ürünün.. ben çemen hapı kullanıyorum ve sürekli kendimi kokluyorum ve hatta ablama sordum kokuyo muyum diye:) terlediğim zaman kendimin duyabileceği bi kokum oluyo evet ama karşındakinin duyması zor buna kanaat getiriğim için biraz rahatladım. koku dediğim de burnumu ressmen koltukaltıma dayayıp süper hava çekişiyle anca duyduğum bir koku:)
bu arada ben saw palmetto hapıyla kullanıyorum.

saw palmetto yu ilk defa duyuyorum nekı dıye sımdı arastırdım,vay anasını iki hap bırden kullanıp gögüsleri tasıyamaz hale gelirsen napcan kızzz :)

X