• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Apartmanda komşularınızın yaptığı ve sizin sinir olduğunuz şeyler nelerdir?

Apartmanda komşularınızın yaptığı ve sizin sinir olduğunuz şeyler nelerdir?

• Ankete Katılan
    175
  • Anket Kapalı .
Hangi birini sıralıyayım,
olur olmadık saatlerde evde ne haldesin,misafirin mi var hasta mısın umursamadan gelmesi,balkon kapım açık olduğu halde haldur huldur halı kilim silkelemesi,merdivenleri her daim pisletmesi,bizi 7/24 açık market sanıp sigaradan limona herşeyi istemesi,bankamatik muammelesi yaparak haftada bir para istemesi,kapıları gümbür gümbür çarpmaları,hepsi kocaman kocaman insanlar olmalarına rağmen her dakika bağrışıp evde bir o yana bir bu yana koşturmaları:mymeka::mymeka:
müstakil evin gözünü seveyim,nerden geldim bu eve:delphin:

ay valla bizim buralar varoş muhiti diye geçiyor ama dün yengemdeydik seçkin bi muhit ama biri üst kattan şaldır şuldur su akan çamaşır astı. öbürü gecenin 4 ünde naralar atıyormuş. ay dedim bizde komşular daha aile gibi allah bozmasın...

Balkon ve pencerelerden halı,temizlik bezi vs silkelenmesi
Gürültü kavga ve susmayan çocuk sesi

bu ikisinden de nefret ediyorum neffret :oklava:

balkondan pencereden bişeylerin silkelenmesi ve su dökülmesinden nefret ediyorum uyarmam rağmen yapıyolarya işte o zamn fıttırıyorum ya

Ne kadar bu sene iyi yağmurlar yağsa da hala suyun çok değerli olduğu bir zamandayız.Ama hala balkonun dan hortum uzatıp halılarını yıkıyan komuşulara sahibim malesef.Acaba insanlar ne zaman sadece kendilerini düşünmekten vazgecip duyarlı olmaya baslayacaklar.Ayrıca apartman bahcesinde de müstakil evde yaşıyormuş gibi davranıp halı yıkamakta ayrı bir görgüsüzlük konusu tabi!!!!!!!!!!!!!!!! :oklava::oklava::oklava:

En üstte biz oturuyoruz alt kattaki komşudan nefret ediyorum müziğin sesini sonuna kadar açıyorum sesini çıkartamıyo kavga ettik bu yüzden yukarı tak tak vuruyodu bi ara :D :D dayanamadım yukardan sus lan diye bağırmıştım duymuş bidaha sesi çıkmadı :D Burda bizden çok şikayetcilerdir eminim hayvan gibi akrabalarım var apartman kültürünü bilmiyolar yukarı gelirken öküz gibi sesler çıkarıyolar babam aynı öyle bi bağırıyo ki bi yerini yırtacak gibi keşke atsalar bizi burdan :roflol: :roflol:Off sinir oluyorum buraya

Stealthz sen onlara uyuz oluyorum diyorsun ama yanlış yapan sensin oradaki insanlar yaşlı olabilir genç bile olsalar hasta olabilirler kendin duyabileceğim qibi ac hem bas bas müzik açıyorum diyorsn hem sus diye baqırıyorsn bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :S:S

En üstte biz oturuyoruz alt kattaki komşudan nefret ediyorum müziğin sesini sonuna kadar açıyorum sesini çıkartamıyo kavga ettik bu yüzden yukarı tak tak vuruyodu bi ara :D :D dayanamadım yukardan sus lan diye bağırmıştım duymuş bidaha sesi çıkmadı :D Burda bizden çok şikayetcilerdir eminim hayvan gibi akrabalarım var apartman kültürünü bilmiyolar yukarı gelirken öküz gibi sesler çıkarıyolar babam aynı öyle bi bağırıyo ki bi yerini yırtacak gibi keşke atsalar bizi burdan :roflol: :roflol:Off sinir oluyorum buraya

bencede atılmayı hakediyorsunuz.
İnsan lmak meziyetmiş gerçekten.
Bizde de var senin gibi sorunku bir komşu ama ben alt komşunuz gibi susmuyorum
hakkımı savunurum.
Eğittim yola geldi sonunda ama sen iflah olurmusun bilmem:delphin:

yüksek sesle bögüre bögüre konuşmalarına
ve altta insan yaşadığını unutarak çok aşırı gürültü yapmalarına
defalarca uyardımm
biz yapmıyoruzki diyorlar pişkin pişkin
bana öbür alemden sesler geliyo galiba

bencede atılmayı hakediyorsunuz.
İnsan lmak meziyetmiş gerçekten.
Bizde de var senin gibi sorunku bir komşu ama ben alt komşunuz gibi susmuyorum
hakkımı savunurum.
Eğittim yola geldi sonunda ama sen iflah olurmusun bilmem:delphin:

Ben insanları rahatsız etmeyi gerçekten sevmiyorum önceki komşumuz müzik sesinden rahatsız olduğu için ses sistemimi kaldırıp kulaklık kullanmaya başladım ama bu gelen kadın gerçekten hakediyo çok ağır hakaret etmişti anneme temizlik yaparken ki annem onun tepesine balkonuna bişey çırpmadı adamına göre muamele başka türlü baş edilmez böylesiyle kendiside tv sesini açıp oturuyo ben yukardan dinliyorum yani benim gıcığım o kadına diğer akrabalarım içinse yapacak bişeyim yok

@pamuqcukprenses
altımızda oturan kadının yanında yaşlı olsa öğrenci olsa bebek olsa yapmazdım ama tek başına

halı silkmeleri gittiğim geldiğim yeri sormaları herşeye karışmaları

çok şükür evim bahçeli tek katlı böyle bir sıkıntım yok :smiley-cool:
ama apartmanda yaşamasını bilmeyen birsürü komşu bozuntularım oldu onlarda orada yaşasınlar dursunlar karınları aç evlerini süslerler,gacır gucur gürültü yaparlar veletleri camın önünde bağırır duvara top vuru birşey deyince ev bizim ev der :kızgın:

Komşuluk denen bişi kalmadı ki.Alt komşum gecenin 2sine kadar son ses müzik,içkiler falan alem yaptı resmen.Camlarının hepsinide açmş gelen geçen bizim apartmana bakıyo resmen rezillik.Dayanamadım polisi aradım neyseki geldiler uyarıldılar ama hala abuklukları bitmiyo sabahın körü hanfendi kendini sanatçı zannediyo bağıra bağıra şarkı söylüo son ses müzik açıo illalah ettik yaa kaç kere kavga ettim arsız anlamıyor.Ayrıyaten kimsenin ses çıkarmaması buna beni deli ediyo herkes korkuyo nedense ondan.Yan komşum ayakkabılığını bizim kapıya kadar itiyo her giriş çıkışında.Bu apartman beni sinir hastası etti vallahi. :oklava:

temizlikten bahsedip hic bakmadan pencere balkon yıkayıp tüm pisligini akıtan üst komsular
pencere acıkken halı carsaf benzeri seyler silkeleyenler
olur olmaz saatlerde oturmaya ğelenler ve kendine hic bakmadan herkesi cekistirenler of nefret ediyorum apartman hayatından ama ömür boyuda apartmanda oturacağız heralde

pencere veya aspiratör açılmadğındn apartmanda oluşan yemek kokusu :/

gürültü... en kızdığım şeyy gürültü...

bizim katta 3 haneyiz kapılarımız çok yakın ortalıkta çok ayakkabı terlik varsa sinir olurum....

ve kapımızda katımızdaki iki büyük çöp kutusu günde iki kere boşalır habirede dolar:)

balkonda çamaşır olur yinede silkelerler sinir olurum
hiç mi düşünmezler:)

şimdii burada ben çok yaralıyım
saat 11 evde misafirimiz var zil çaldı çat kapı bir çocuk
babam yolladı sessiz olur musunuz eşim ya sabır çekti ses çıkarmadı
ben o kadar üzüldüm ki misafirlerimiz bu olaydan sonra 10 dakka oturup gittiler
bir kaç kez de kayınvalidemler varken aşağıdan vurdular
eltimin küçük çocukları var koşuşturdular diye
çocukları ayağından bağlayamam ki
şimdi kendisinin bebeği oldu sabaha karşı uyanıyorum sesinden
ama bebektir ağlar
napalım şimdi
bir de ben çalışıyorum
40 yılda bir misafirimiz gelir
bi de biz zaten sürekli annemdeyiz
insanları anlamakta zorluk çekiyorum
eşim bir kez daha böyle birşey olursa çok kötü olacak dedi mafoldumben

bir de camın açık olup olmadığına bakmadan birşeyler sirkeleyenlere uyuz oluyorum
ben nerdeyse camdan düşücem aşağıya sarkıp milletin camına bakmaktan
insanların hiç umrunda değil

karşı komşumun ayakkabılarına sinir oluyorum utanmasa benim kapımın önüne koyucak deli oluyorummm :oklava:

Back