• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Apartmanda komşularınızın yaptığı ve sizin sinir olduğunuz şeyler nelerdir?

Apartmanda komşularınızın yaptığı ve sizin sinir olduğunuz şeyler nelerdir?

• Ankete Katılan
    175
  • Anket Kapalı .
bir de camın açık olup olmadığına bakmadan birşeyler sirkeleyenlere uyuz oluyorum
ben nerdeyse camdan düşücem aşağıya sarkıp milletin camına bakmaktan
insanların hiç umrunda değil

iiki bende öyle sorun yok yasak apartmanda
acayip sinir oluyorum kesin kötü olurdum komşumla

iiki bende öyle sorun yok yasak apartmanda
acayip sinir oluyorum kesin kötü olurdum komşumla

Söz de bizim apartmanımızda da yasak ama anlayana hala arada silkeleme manyakları çıkıyor.Hele bir tane var ,Allah kimsenin basına öyle komşu vermesin.Kadın apartmanın içine bile silkeleniyor.:oklava::oklava::oklava:

Üst kat komşumuz yüksek sesle müzik dinlemeye bayılır.Birgün "sayenizde sürekli müzik dinliyoruz hemde elektrik harcamadan.Saolun..."dedim.. Güldüler ve işte kıymetimizi bilin dediler..:1shok:

Ben daha ne yapayımm

besledikleri hayvan gürültü ve pisliklerinden bıktım.

çok yüksek sesle tv izlenip müzik cılması ve patır patır cocuk sesleri...kafayı yemek üzereyim :(((

evde kedi besliyoruz diye takındıkları tutumdan nefret ediyorum...

Apartmanda komşularınızın yaptığı ve sizin sinir olduğunuz şeyler nelerdir?
Apartman hayatında birlikte yaşadığımız komşularımızın bazı davranışları bizi çileden çıkarır sizde lütfen bunları bizimle paylaşın......

hangı bırını sayacagımı bılemedım anketının hepsını ısaretledım vallahı canım yaaa
oncelerı ustten halı sallandırılır aksama kadar havalandırırdı bırı benım balkonlara kadar sarkar evde karanlıkta otururdum cok sukur yasaklandı kurtulduk sımdı apartman camından sılkelenıyor oda cocukların odasına bakıyor apartman boslugu 30 daıre her bırını takıp edemıyorsun tabı camı acınca olanca toz odaya doluyor camı acamıyorum korkuya
kapı onlerınde bısıkletler oyuncaklar terlıkler dolaplarmı ararsınız ıcı patates sogan dolu ay anlatamam yanı
bılmıyorsanız yasamayın su apartmanda dıyorum ıcımden ama sadece kendım soyluyor kendım dınlıyorum
calısan bayanı anlarım ama ev hanımı olup hafta sonu saat 9 olmadan evı supuren manyagımda var onu hıııccccc anlamıyorum zatende
ooffffff offfffffff derdımı destın valla
bende napıyorum kımseyle muhatapp olmuyorum cok sınırımı bozarlarsa anında ya kapısına yada sıte yonetımıne sıkayet edıyorum
cekemıyor ınsan sureklı aynı dengesızlıklerı

kapı önüne çıkarılan ayakkabılar ve zamansız bırakılan çöpler
sonra yüksek sesle tv izlemek,müzik dinlemek,
balkondan birşeyler atmak...

TEPEMDEN HALI KİLİM PASPAS SİLKELEMELERİ:oklava: sabahın köründe paldır küldür merdivenlerden inmeleri:kızgın: bahçeye sigara izmariti atmaları:olmaz:

Evlerinden çıkarken özellikle (sabah erken ve gece gec saatlerde) gürültü yapanlara gıcık oluyorum.Biraz yavaş olun yaaa.....:oklava:

ben 17 katli binanin 4cu katinda oturuyorum.haliyle yukaridakilarin pisliyi benim balkonumdaydi.inanin her gun balkon supurup siliyordum.yukaridan cekirdek citliyorlardi,utanmaz utanmaz asagiya atiyorlardi.bir gun sabahtan aksama balkonda nobet tuttum ve yakaladim zanliyi :) ust komsummus...agzinin payini verdim.ama inkar etti,ben atmiyorum,yukaridan geliyor,benim de balkonum pisleniyor diye...ama o gun bu gundur 1 tane cekirdek de dusmuyor balkonuma...

bi de asansore biniyorlar....mesela adam 7ci katta oturuyor,inerken 8-9-15-16-yi isaretliyor...inanin yaa...asansor kendi kendine cikip iniyor.

benim de sinir olduğum nokta zarflarımı,faturalarımı alıp vermemeleri,çok gürültücüler,ben her eve girip çıkışımda kapı açmaları(ki delirtiyordu bu huyları)

bence apartmanda yaşama dersi verilmeli insanlara

komşularımı seviyorumm kepsi iyi vede görgülü anlayışlı insanlar :nazar:

ama üst komşum çok gürültülü gece demez gündüz demez gelen bi matkap sesi var ki beni delirtiyoo bu kadar çok ne deliyoo bilmem sandalyeleri gacırr gucurr diye çekmeleri oraya buraya bişeylerii sürüklemeleri patır patır yürümelerii son zamanlarda yeni türeddikleri bi gürültü çeşidi daha oldu çocuk alıyoo sepeti güm güm camlara vuruyoo dışardan yanii oraya buraya sallıyoo ne yapıcam bilmiyorummm :uhm:

ah kızlar neler war neler katil olacağım sonunda..yaleli'ninde dediği gibi faturalarım hiç bi zaman elime geçmiyor kesinlikle.şimdide kapı önünden ayakkabıları çalıyorlar ve kendi kapılarının önüne koyuyorlar. abartmıyorum 20 kere gidip kapılarından aldım ayakkabıları bağırdım çağırdım yok anlamıyorlar.apartman hayatı çok zor çokkk..insanlar çok anlayışsız.oysa komşuluk çok istemiştim ama maalesef mümkün olmuyor.. :gitme:

bizimki sergi gibi banyo havlularını ön balkonun demirlerine asar....çok çirkin bi görüntü ve camasır teli denen bişi var...

Balkondan aşağı çöp atarlar
Birde gecenin köründe gürültüleri hiç bitmez
Çocuklar apartman içinde at koşturur gibi koşarlar
Bağrış çağrış
Birde dairelerinde balkon yokmuş gibi apartmanın kapısının önünde oturup dedikodu yapmaları
Sırf o şahısları görmemek için arka kapıyı kullanıyoruz , zaten ön kapıyı kullansan önündeki kalabalıktan da geçemiyoruz..
Aşağıdakilerin top oynaması
Yukardaki komşumuzun çocuğunun koşuşturması , çırtlak sesini çıkarması
Gecenin bir köründe çay içmeleri , bağra çağra konuşmaları , çay karıştırma seslerini bile duyuyoruz..
Apartmana girerken kafanıza heran taş yada bidon gibi şeyler düşebilir . Bugüne kadar hep teyet geçti bakalım ne zaman kafamızı yaracaklar merakla beklemekteyiz..
Haftasonu herkes uyurken patır kütür temizlik yapılması
Kimi balkondan aşağı pis sularını döker
Kimi ip sarkıtır , pislik atarlar aşağı , çamaşır serdiğimize pişman ederler insanı
Zaten yaşadığımız semtte yol (asflat atılmadığı için ) olmadığı için çamurlu ayakkabılarını merdivenlerde silmeleri
Ne yerseler pisliklerini apartman içine atmaları
Ufff bu uzar gider..
Normal insanlar(?) yaşamıyor bizim apartmanda...

Bir kaç daha ekleme yapıyım
Bize gelen zarfları açıp içine bakarlar
Ablama gelen Öss sonuç belgesini açmışlar
Birde bize bankadan gelen zarfı açıp öyle getirmişlerdi bize
Tabi bunun için hala sinirimi atamadım
Tam ağzılarının payı verecekken annem durdurdu..
Neymiş kendisi güzellikle konuşacakmış , kimsenin kalbini kırmıyımmış şimdi..
Tabi unuttum gittim sonra
Ahh ahh annem o zaman izin verseydi , komşumuzu sopayla dövecektim o gün ki annem çok yalvardı..
Bakın yine aklıma geldi..

Son düzenleme:
pencereden hele de bizim penceremiz açıksa bir şey silkmesi hiç hoşuma gitmiyor. Bir de son zamanlarda apartmanın garajına misafirlerinin arabalarını çekmeleri artık sabrımızı taşırdı. Kendimize yer bulamıyoruz yanlış değil mi ama..

kendileri uzerimizden saygısısca surekli bişeyler cırparken hiç kontrol etmezlerken sorun yok !!!
ben bişey cırpacagım zaman ya aşagı once bakarım yada balkonun kenarından cırpmaya calısırım ... yada akşam balkonlardan esyalarını topladıklarında ... ama nedense heb sorun olur bu !!!
bi keresinde sabrım tastı artık hebsinin agzının payını verdim apartmanca bana potansiyel kinli bi kitle oluşmustu ama hak ettiler !
siz yapın dikkatsizce oh ne ala ben o kadar dikkatli olmama ragmen dedikodu yap alırsın payını oturursun oyle işde :1closedeyes:

bızım komsularda cok dedıkoducu kım geldı kım gıttı anlamalılar kapıcımız tam bır baş belası apartmanda herkesı bırbırıne dusurdu insanların yuzune gulup arkalarından ne beddualar edıyor bızım salak komşularımızda bunun farkında degıller yuze gulup ıyı deyınce aldanıyorlar apartmanda kapıcılar ayaklı gazeteler

ben bı sıtede oturuyorum ve her pazar karsı bloktan bı bayan saat 8 dedı mı baslıyor :kızgın: halı sılkelemeye.ve sabah sabah sınırle uyanıyorum.camın onunde bıraz soylenıyorum 10 dk duruyor en fazla sonra tekrardan aynı...kıme soyluyorsun kı.oysa halı vb. seyler sılkeleme gunumuz pazartesı.kadında calısmıyor calıssa hadı yıne neyse dıyıcem.ama hem pazar gunu hemde sabah 8 de bıraz fazla oluyor.offff amma sınırlenmısım kadına ıcımı doktum resmen. kafamçokkarıştı

Back