• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Apartmanda komşularınızın yaptığı ve sizin sinir olduğunuz şeyler nelerdir?

Apartmanda komşularınızın yaptığı ve sizin sinir olduğunuz şeyler nelerdir?

• Ankete Katılan
    175
  • Anket Kapalı .
canım ya nasıl başarıyosun.banada anatırmısın?benim alt komsumda gece yarılarına kadar son ses müzik dinliyor.sanırsın ki disko.ben söylemekten utandım onlar utanmadılar ya ona sasıyorum.valla eve gıdesım gelmıyor:çok üzgünüm:

Ben çok sakinimdir..:1closedeyes:
Ablam ilgilenir o konuyla..
Aşağı inip uyarmak baktık fayda etmedi..
Şimdi ne zaman gitar çalmaya kalksa ablam yere bir iki gümletiyor aşağıakide anlayıp susuyor..:jeyyar:
Bu şekilde anlaşıyorlar ablamla maşallah:roflol:
Birde gece yarısı çalıyor,normal değil yani-tatlicadiarzu-

bende öyle yapıcam.demekki onların dilinden konusucaz baska caresi yok.

Yaptıkları her şeye sinir oluyorum özellikle en altta oturan komşuya bir insan bu kadar mı cahil olabilir anlamıyorum bazı şeylerin okumaylada ilgisi yok nice insanlar var ilkokul bitirmemiş ama kendini geliştirmiş zannedersinki ünv.bitirmiş tamamen görgü ve yetişmeyle ilgili kadın okadar terbiyesizki bütün kızartmaları kapının girişinde merdiven başında yapıyor bu kadar görgüsüz tabi bütün balık kızartma kokuları bizlerin evinin içinde sabah 7 de son sez müzikle temızlık yapılırmı ya el insaf diyorum insanların seviyesine inmedikçe onlar senin tepene çıkmaya devam ediyor böyle

Yaptıkları her şeye sinir oluyorum özellikle en altta oturan komşuya bir insan bu kadar mı cahil olabilir anlamıyorum bazı şeylerin okumaylada ilgisi yok nice insanlar var ilkokul bitirmemiş ama kendini geliştirmiş zannedersinki ünv.bitirmiş tamamen görgü ve yetişmeyle ilgili kadın okadar terbiyesizki bütün kızartmaları kapının girişinde merdiven başında yapıyor bu kadar görgüsüz tabi bütün balık kızartma kokuları bizlerin evinin içinde sabah 7 de son sez müzikle temızlık yapılırmı ya el insaf diyorum insanların seviyesine inmedikçe onlar senin tepene çıkmaya devam ediyor böyle

Eğitimle ilgili çok doğru söylüyorsun . Bide bende bi yan komşu var Allah kimsenin başına böyle birisini vermesin. Yaptıkları felaket hele biri var ki...... Kadın daire kapılarının bulunduğu yere(bizim apartman da her katta 4 daire var hol biraz büyüktür) çamaşırlık koyup çamaşırlarını asıyordu hatta donuna kadar. Onu ordan kaldırtıncaya kadar neler çektim bilemezsiniz.-tatlicadiarzu-

:1shok:
inanamıyorum valla daha neler

don asanada şok oldum :1shok: :1shok: :1shok:

Merak ediyorum acaba ben komşularımdan çok memnunum diyen var mı ????-tatlicadiarzu-:jeyyar:

zaten 3kuruş olan aidat parasını geciktirmelerine yönetim her kime geçerse digerlerinin para vermemek için tenezzül etmelerine ifrait oluyorum

Evet o aidat ödememe konusu da apartmanda baslı basına bir olaydır. Sanki insanlardan olmayan bir şeyin parasını istiyormusun gibi davranıyorlar. Apartman da yasıyorsan aidat parasını da ödemek zorundasın ama bazılarının kafası nedense bu konuyo basmıyor.
Onlara angarya bir para gibi geliyor.:oklava:

Çok üzgünüm çoookbizim bitişikte kediler var , ewe kokudan giremiyoruz .....uff

normalde pek bi derdimiz yoktu ama

ne zamanki üstümüze bir aile taşındı, kadın kadın değil şirretin teki mübarek
evlerinde küçük çocuk yok ama evde ne tıkırtı bitiyor ne çıtırtı bitiyor,sabah başlıyormuş bazen gece 12 kadar yatmıyorum üstte tıkır tıkır bi sesler o saatte ne yapıyorlarsa

blok yönetimince alınmış bir karar var halı kilim silkilenecekse en arka balkon kullanılacak diye ama bilen kim, sofra çırpılıyor neredeyse haftada halı silkeleniyor. annem süpürüyo kadın silkeliyo, annem bekliyo yarım saat silkeleyeceği varsa silkelesin diye bakıyo yok, süpürüyo ardından bi daha çırpılıyor :roflol: annem kriz geçiriyor bağırıyor yukarıya. geçenlerde annem cam siliyo normalde hiç olmaması gereken balkonun yan camından sofra çırpıyor. annem pencere dışında habire cam siliyor birden baktım bişeyler dökülüyo annemin üstüne :roflol: ne diye cama yaklaşıp kafamı kaldırdım sofranın ucu göründü hala da çırpılıyo anne dedim ooh üstünde mis gibi oldu annem kafayı bi kaldırdı sofra :roflol: bi bağırıyor yukarıya :roflol:

güldüğüme bakmayın harbi çok zor bizde böyle şikayetçiyiz işte

Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla bir çok kişi silkelenme işinden ve gürültüden şikayetçi.
offfff biz de bir örgütlenmemi ne kursak acaba bunlara karşı :roflol::roflol:
Şaka bir yana bunların kesin bir çözümü yok mu yaaaa:uhm::çok üzgünüm:

Aslında anket seçeneklerinin tümü şikayet konusumirmirmirmir apartmanda yaşamasını bilmeyenler ve etrafına saygısı olmayanlarla yaşamak zorundayız yasakkelime uyarıyorsun inadına yapıyor şutarafagittiduvara söylesen anlar ama bunlar anlamamakta ısrar ediyorlarÇok üzgünüm çoook balkon demirlerinden sallanan halılar çamaşırlar :1no2:İstanbulun göbeğinde sitede oturuyor ama etrafa saygıdan bihaber ne desem ki CADIARZUbayağı doluymuşum ben ya-tatlicadiarzu-

Bu tür insanlar böyle gelmiş böyle gider anlayışı ile yaşayıp duruyorlar.Yüz kere de ikaz etsen anlamıyorlar.Çünkü işlerine gelmiyor.Sanki evlerinde elektrik süpürgeleri yok o balkondan penceren sallandırmadıkça bu insanların eşyaları temizlenmiyor heralde.
Ama temizlik yaparken baskalarının evlerini eşyalarını pislettiklerinin farkına varmıyorlar mı acaba??yasakkelime Dedim ya işlerine gelmiyordur da ondan...............

valla bi çocukları va onun gürültüsü çok geliyor ee cocuk olur o kadar dimi...

hangi birini söyliyeyim hepsini işaretledim nerdeyse fisfisfis
sabahın köründe halı silkelemsi çok şükür üst katımda degilde sesim çıkmıyoyoksa yapacagımı bilirimkaydirigubbakcemile
yöneticinin ısrarla söylemsine ragmen kapının önününe bırakılan çöpler :kızgın:
ve bitmek bilmeyen kavga sesleri o kadını bi gün inip kocası yerine ben dövücemÇok üzgünüm çoook

Ben de bir yan komşu var .Allah kimsenin basına vermesin. Kadın da silkeleme bile öyle çeşitli ki evin kapısını açıyor dönüyor benim tarafa doğru elinde ne varsa o anda silkeliyor.
Söylediğin zaman da inkar ediyor.Kesinlikle hasta bu kadın kaydirigubbakcemile

Komşuluk ilişkilerini severim ama.Zırt pırt kapımın çalınması hoşuma gitmez. Özellikle eşim evdeyken sürekli bişey isteyen bir komşum var. Bu beni çok rahatsız ediyor doğrusu....

sabah saat yedı bucuk bı kalkıyorum elektırıklı suburge sesı ızınlı oldugum zamanlar takır takır ay sınır oluyorum cocuk hele patır patır otarafa patır patır bu tarafa bıde durmus dıyolarkı ya kusura bakmayın bızım cocuk var bu kadrda olmaz ne konustuklarını dıkkatlı dınle duyarsın o derece yanı

hepsı derdım ama gercekten ıyı komsulara sahıbım öle yuksek ses falan yok ama olur olmas saatlerde temızlık yapılmasına kıl oluyom:( ptesı temıslık gunu en ustten alta doğru herkes halı sırkeler tabı ısteyen bu zmnda pek yok ama ust kattakı komşum masallah sıgara içer külü ve gece bıle demez bıseyler sılkeler

Back