• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Apartmanda komşularınızın yaptığı ve sizin sinir olduğunuz şeyler nelerdir?

Apartmanda komşularınızın yaptığı ve sizin sinir olduğunuz şeyler nelerdir?

• Ankete Katılan
    175
  • Anket Kapalı .
bizim sitede halı silkeleme falan yasak ama dinlemiyolar.kaç kere uyardım yok..alt komşu eve hergün başka bi kadın atıyo sabaha kadar o biçim sesler..üst komşum ben nezaman kapıyı açsam oda yukardan açıp nereye gidiyon diye soruyo..bi başkası eşimin hafta sonları evde olduğunu bildiği halde her hafta sonu sabah 8 de zile basıyo ve ben davet etmeden içeri dalıyo.aynı kadın eve gelip oda oda çocuğunu gezdiriyo.açmıyom öoğu zaman ama büfeye giderken yada balkonda yakalayıp sana gelecem diyo.bişey diyemiyosun.bi tanesi hergün elinde bi bardak bişeyler istiyo.mektuplarım ve faturalarım elime hep açık geliyo...offf saymakla bitmezki.insanda sabır bırakmıyolar.taşınacam zaten buradan ama kışa kadar kalmam lazım..

suratsızlıklarına sinir oluyorum helede beni gorupte gormemezlikleri yok mu aaah aaaaaah :mymeka:

ev alma komşu al demişler çok doğru ...üst katımda yaşlı bir karı koca var...televizyon hep yüksek sesli dinlenir...sabah 6 gibi haberleri açarlar..gece 5-6 defa kalkarlar wc için şıp şıp terlik ve su sesi...gündüzleri ilahi cd leri dinlerler sanarsınız mevlid okunuyor apartmanda...haftada bir defa evlerine temizlikçileri gelir çeker hortumu pancur yıkar çamaşır üzerine halı çırpar...uyardığınızda bu insanlar işlerini yapamıyorlar ben yapıyorum benim geldiğim günlerde katlanıver hem sende temizlik yapıver gibi ters ters konuşur...gelelim alt komşuma ...yirmi yıl kadar kamu sektöründe çalışıp emekli olmuş ..daha sonra bir yirmi yılda özel sektörde çalışmış ve şimdi emeklilik günlerini etrafını rahatsız etmekle meşgul birisi...çalışma yaşamındaki yöneticiliğini apartmandaki hanımlar üzerinde de uygulamaya çalışıyor...eşim eve geliyor diyelim akşamları...kapısını açar bu arada zemin dairede oturuyor ve geleni gideni takip ediyor..neyse eşime selam verir filan sonra ee missingequation bugün gezmeye gitti ..yok işten erken geldi...yok arkadaşlarıyla geldi ..yok çocuklar ağlıyordu...bisürü sayar...bikaç defa duydum konuşurken yani bişey de diyemedim...sonra eşimi uyardım lütfen muhatap olma filan diye...çünkü artık her ne kadar annem yaşında bir hanım olsada haddini bildirecektim eşim engelledi defalarca...gelelim karşı komşuma ...yoğun çalışan ve yalnız yaşayan kırklı yaşlarda bir hanım...gürültü duyar kapıyı çalar gecenin herhangi bir vakti farketmez...çıkarız sorar ilgileniriz yardımcı olmaya çalışırız...hastalanır karnı başı ağrır yine kapıyı çalar ...eşim dinler gerekli ilaçları önerir hatta evde varsa veririz...buraya kadar tamam ...normal günlerde sadece gülümser hafiften ve kaçar gibi gider...kapıda karşılaşmışsak ki kapılar karşı karşıya iyi akşamlar filan demeden yine hemen kapıyı kapatır...bunları filan hep hoşgörüyle karşıladık yoğun çalışmasına stresli oluşuna bağladık neyse günlerden bir gün hastaneye gitmem gerekiyordu ve bizim küçük çocuklarımız var...gece saat 10.30 civarı...vee hastanede işimiz bir saat sürecek ...ziline bastık..evde olmasına rağmen kapıyı açmadı...çocukların başında bir saat bekliyebilirmisiniz diyecektik...ertesi günü söylediğimde ise uyuduğunu ve uyuduğunda uyanamadığını söyledi...lafı çok uzattım bende arkadaşlar demekki yüreğim komşulardan yana pek bi yanıkmış...apartmanda oturan diğer 13 aileyle ilgili bi şikayetim yok çok şükür..allah herkese iyi komşular kısmet etsin...buyrunnnnnnnnn

başımdan birşey silkelenmesi,
gecenin köründe patır patır koşulması,
yüksek sesle tv seyredilmesi.
say say bitmezki bunalrın hiç biri.
bak gene aklıma geldi sinir oldum ya.

Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

:oklava: :oklava: :oklava: :oklava:

ya bizim apartmandakilerden çok memnunum arasıra gürültü falan olur ama o kadarda idare etmek lazım ama çok gariptir bizim yan apartman off :kızgın: camları hiç açamıyorum perde falan zaten hiç ne zamn açsam içerinin dikizlenmesine sinir oluyorum hemde dikizleyen kadın ya bir müzik sesi açıyorlarr aman allahım hemen camları kapatıyorum gündüz falan olsa yine idare edecem ama akşam ondan sonra bangır bangır müzikk bir kavga ediyorlar her hafta rutin kavgaları var zaten uykumdan uyanıyorum onların kavgalarına ya hepsini anladım da ben yan apt. bu kadar rahatsız oluyorum yaa o apt. insanlar hiç mi sesini çıkartmaz yawww :kızgın:

benbede aynı dert yıllardır çekerim komşu hatırı diye olmadı bağırdım şimdi okadar kalmadı arada bir görünmek lazım yaşadığın yeri bilmek lazım iylikten anlamıyorlar:oklava:kaydirigubbakcemile3

Silkeleme ve gürültü...
Yukardaki komşumsu pantolon silkelemişti bi seferinde...Zaten evlerinde kavga gürültü eksik olmuyor.

yüksek sesli tv izliyorlar yandakiler deli oluyorum bunun yüznden kavga bile etttk :oklava:

evlennce müstakil ev istiyorm inş. allah nasp eder

tepemde halı silkelenmesi beni deli ediyoooooooooooooorrrrrrrrr.
Bir de gürültü

deli oluyorum............ğürüültüyeeekötükedihüso

gurultuuuu deli ediyor beni

aşağıdan yanlışlıkla bizim zile basmaları

bi ara altımızdakiler adet edinmişlerdi şimdide ara ara oluyo

hepsi hepsii hepsiiii :oklava:

üst komşum sürekli mobilyalarının yerini değiştiriyor galibakafamçokkarıştısürekli takırtılar geliyo fisfisfis
birde merdivenden inip çıkarken oluşan gürültü çok sinir bozucu:kızgın:özellikle çocuklar çok ses yapıyolar buna benimkilerde dahil maalesef:kedi:

sitede birbirleri ile yüksek sesle konuşmalarından ve hafta sonu beni uyandırmalarına sinir oluyorum. Ayrıca sabahtan akşama kadar dedikodu yapmalarına ... :oklava:

alt komşunun oğlunun avazı çıktığı kadar aaaannnnnnnneeeeeeeeeee diye bağırması ve annesinin bu kadar bağırmaya rağmen cevap vermemesi:oklava:ne vurdumduymaz insanlar yahuu

bizim üstteki komşu teyzenin astımı varmış diye evdeki bütün halıları kaldırmış ve kendisi bildiğimiz çeyizlik topuklu terlikle geziyor evin içinde sürekli. benim alt katım bile bıkmış ama kadın inatla devam ediyor. bide sabah erken kalkar tıkır tıkırrr ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:bbo:

en sınır oldugum şeyyy bıgun aşagıdan zile basıyorlar acıyoruzzz daha dogrusu eşim acmış kadın kusura bakmayın rahatsız ettım anahtarım yoktu demıyorda yuzune bkmadan tıngır mıngır merdıvenlerden cıkarak evine gıdıyor eşim halıyle kadına bişey dememış ben cok sınır oldum arkasından soylendım duysun dıyeee cocukları calar anaları calar zılı sinir olurum yaaaa bıde slm vermezler gercı onların selam vermesı cokda onemlı degıl ama dagda yasadıgımı hıssedıyorum bıranda bende selam verene verıyorum selamımı

Back