• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Apartmanda komşularınızın yaptığı ve sizin sinir olduğunuz şeyler nelerdir?

Apartmanda komşularınızın yaptığı ve sizin sinir olduğunuz şeyler nelerdir?

• Ankete Katılan
    175
  • Anket Kapalı .
sabah saat yedı bucuk bı kalkıyorum elektırıklı suburge sesı ızınlı oldugum zamanlar takır takır ay sınır oluyorum cocuk hele patır patır otarafa patır patır bu tarafa bıde durmus dıyolarkı ya kusura bakmayın bızım cocuk var bu kadrda olmaz ne konustuklarını dıkkatlı dınle duyarsın o derece yanı

Aynı sorunlar malesef bizde de mevcut .Çocuk oldumu gürültü yapmak zorunda sanki ,çocuğa öğretmezsen bişileri yapma çocuğum demezsen çocukta haliyle yapar.
Dediğin gibi duvarlar da masallah o kadar inceki bide insanlar ses tonlarına dikkat etmezse herşey duyuluyor haklısın.

çocuklar sabah okula merdivenlerden inerken pat küt hoplaya zıplaya iniyo. biz de cocuk olduk ya.. hem sevgili cocuklarının bisikletleri merdiven trabzanlarına baglanmıs. hemdee her katta en az 2 tane. bigun hepsinin lastiklerini indircem. benim ailem mi cok duyarlıydı bilmiyorum. ben hala kapıyı kapatırken gece gunduz tv izlerken ruh gibiyim ewde ki komsular rahatsız olmasın ama kimsenin umrunda değil..

o kadar yüksek sesle tv izliyorlar ki, izledikleri tüm dizileri biliyorum, bir de alt komşunun dinlediği müzikler yok mu ?? kro ötesi :(:( :@ tam yazılı çalışmaya başlıyorum, son ses açıyor.

Bizim üsttekiler valla bıktım onlardan hemde çok. Şu eve geldiğimden belli 3 senedir inanın nevi satılığa çıkardım. Kadının balkon penceremin üstünde sürekli halısı var. Bir silkeliyoo leşgibi toz dökülüyoo sanırsınız sokakda serili o halılar. Bazen mesela kuruyemiş filan dökülür halıya hoooopp aşağı silkeler patır putur kuruyemişler sokakda. İnsan bu derece görgüsüz olur. O kadarda gürültülülerki gece saat 2y miş 3 müş farketmez evde ordan oraya koşturur ve müzik dinlerler zate konuşmaları bile kavga gibi. Defalarca söyledik uyardık anlamadılar. Duvarlara vurduk tınlamadılar. bi keresinde inanın polis bile çağırdık. Yani çok bıktım çokkkk..
Alt kattada bekar oxdaları var hemen altımızda onlarda acayip ses yapıyolar gece yarıları evde bağırıp çağırıyolar. uysanız sürekli kavga ediyosunuz. sesler yüüznden yatak odamızın yerini bile değiştirdik. inanın çok bıktım ben bu evden. kötükedihüso

valla o kadar çok ki.. diğer olarak genelleme yaptım..

eski oturduğumuz yerde terbiyesizin birisi posta kutularına gelen zarfları açıp yırtıp atıyordu....

şimdi oturduğumuz binadaki kapı komşmuz yangın merdiven girişini kiler olarak kullanıyor..buna sinir oluyorum..

kapı önündeki terliklere...

vee yüksek sesle müzik dinleyenlere sinir oluyorum..

valla o kadar çok ki.. diğer olarak genelleme yaptım..

eski oturduğumuz yerde terbiyesizin birisi posta kutularına gelen zarfları açıp yırtıp atıyordu....

şimdi oturduğumuz binadaki kapı komşmuz yangın merdiven girişini kiler olarak kullanıyor..buna sinir oluyorum..

kapı önündeki terliklere...

vee yüksek sesle müzik dinleyenlere sinir oluyorum..

Evet arkadaşım çok haklısın .İnsanlar da ne saygı ne de terbiye diye bişi kalmamış.

gece 12 den sonra alt komşumuz müzik dinliyor ve hala gürültülü bir şekilde konuşuyorlar.gece 12 den sonra biraz kendimize ses ayarı yapmalıyız değilmi yani?böyle de olmaz ki.sabah erkenden işe gidecekleri...vs.hiç düşünmüyorlar

gece 12 den sonra alt komşumuz müzik dinliyor ve hala gürültülü bir şekilde konuşuyorlar.gece 12 den sonra biraz kendimize ses ayarı yapmalıyız değilmi yani?böyle de olmaz ki.sabah erkenden işe gidecekleri...vs.hiç düşünmüyorlar

Kimse kimseyi rahatsız edemez,böyle bir hak yoktur.Gece 12.den sonra olayıda yoktur. Ben mesela hastayımdır ya da erken yatmayı seviyorumdur. İster 8 de ister 10 da yatarım .Herkes birbirine saygı göstermek zorundadır.Sonuçta bir arada yaşıyoruz. Ama bazıları malesef müstakil evde yaşar gibi bir yaşam tarzı benimsemişler.Ben insanlara saygı gösteriyorum ama gene maleseftir ki onlardan aynı karşılığı göremiyorum.Sonuçta bende bangır bangır müzik dinlemek isterim.Ama almış olduğum terbiye ve görgü neticesinde yapmıyorum .İnsanlara ise bunu aşılamak ise gerçekten zor ............

benim üst komşum ev sahibim
çok gürültülüler,zamanlı zamansız çat kapı gelirlerdi artık gelemiyorlar :1closedeyes:
dünde yılbaşı kutlamışlar ne yemişlerse hepsi bizim mutfak penceresinin önünde
silkelemişler aşağıya:kızgın::mymeka:

benim üst komşum ev sahibim
çok gürültülüler,zamanlı zamansız çat kapı gelirlerdi artık gelemiyorlar :1closedeyes:
dünde yılbaşı kutlamışlar ne yemişlerse hepsi bizim mutfak penceresinin önünde
silkelemişler aşağıya:kızgın::mymeka:

Saygısız insanlar işte ne yapacaksın. Ev sahibin olmarı da zor bir durum . Sonuçta fazla söylenmeye de gelmez.:)-tatlicadiarzu-

Saygısız insanlar işte ne yapacaksın. Ev sahibin olmarı da zor bir durum . Sonuçta fazla söylenmeye de gelmez.:)-tatlicadiarzu-

yok valla söylüyorum herşeyi
öyle ev sahibiymiş falan beni bağlamaz ama laftan anlamıyorlar:1closedeyes:
bide gece çamaşır makinesi çalıştırıyor ona çok sinir oluyorum:dilcikar:

balkondan birsürü şey silkelemelerinden
bagırarak konuşmalardan
gece yarısı yapılan seslerden ne sesiyse artık evimi taşıyorlar anlamıyorum
ya bide nerden geldigini bilemedigim bir horlama sanki yanimızdaymış gibi deli oluyorum uykularım kaçıyor ama o horultu bir türlü bitmiyor horlayamayasıca......kötükedihüso

Apartmanda komşularınızın yaptığı ve sizin sinir olduğunuz şeyler nelerdir?
Apartman hayatında birlikte yaşadığımız komşularımızın bazı davranışları bizi çileden çıkarır sizde lütfen bunları bizimle paylaşın......

Bina girişinde bir araba garajımız var.İnsanların orda başkalarını hiç düşünmeden bencilce park etmelerine sinir oluyorum:tomato:

gecenın 2si olur komsumuzun çocugu benım yattıgın odanın duvarında araba surer ,pat pat duvara vurur :kızgın: :oklava: çocugada oğlum gece gec saat oldu, yapma demez!!! sureklı eşiyle kavga sesleri illallah geldii artık olur olmaz saatlerde çıkagelıp gitmek bılmemesi uykumz gelır bızım durumumuzu gormesıne ragmen gitmio işte haa bu arada saatte gece 2.30dur :kızgın: 24saat kapımızı dıkızler ,gozetler bıze kım gırıp çıkmıs bakar ... bide kendı kapılarını arıdna kadar acıp bekler bize bırı girip çıkıyorsa :oklava: biyere gidecek oslam sorar heesap istyer nere gidiosun die yaww kardesım sanane komsusan komsulunu bıll hayy alllammm bak sınırlerım tepeme çıktı işte... :kızgın:

benim bi komşum var Allah düşman başına vermesn çat kapı gelir. gelen gideni gözetir boş boş konuşur

apartman kapısını açık bırakanlar ve terlik ayakkabılarını düzensiz şekilde taa koridor sonuna kadar dağıtanlar :oklava:

bizim alttaki komsunun kizlari de görgüsüzler. gece 3 oluyo evde resmen kahkahalar ve müzik sesleri yatilmiyo. sanki bar isletiyolar geceleri. kaç kez ikaz ettik haklisiiniz diyolar ama yine ayni. katil olmamak elde degil. bi de bebek var bende.

offffff offfffffffff benide üst kat komşu delirtiyor ,kesinlikle insan olamaz bunlar ,bu kadar anlayışsızlık ,düşüncesizlik daha söyelenecek çok söz varda terbiyem müsade etmiyor
akşam üzeri çocuklarını yatırıyo hatun, sonrada gece veletler tepemde kuduruyo resmen, yıkacaklar bir gün tavanı.yerlerde halı yok mineflomudur nedir onla döşetmişler, kalem düşürseler evimde gümbürdüyor sesi okadar ikaz ettik kaç ,kere tartıştık maleseffff bildikleri gibi aynen devamm
katil olursam şaşmayınnn

kapının önüne ayakkabı terlik vs bırakıyolar ya deli oluyorum deli :mymeka:

bugune kadar komsularimla ilgili hic bir sikayetim yoktu

ama taaaaaki alt katima tasinan saygisiz aileden sonra tum fikirlerim degisti delikafadulden

Allahim bu nasil bi gurultudur bu nasil bir saygisizlik adiliktir

burda saat sekizden sonra insanlari rahatsiz etmek suc teskil etmektedir

sabrimin tasmasina cok az kaldi polise sikayet edicem

dun gece iyice zivanadan ciktilar

almanlar cocuklarini sekizde yatirirken :nazar:

bizim Türkler gece birlere ikilere kadar cocuk oturtuyolar ya :kızgın::kızgın:

tvye son ses bakmalari ,mahallenin diger calismayan türk kadinlari toplayip lak lak etmeleri kahkahalar atmalari,gece gec saatlere kadar oturmalarida cabasi :kızgın:

Back