Anket Apartmanda komşularınızın yaptığı ve sizin sinir olduğunuz şeyler nelerdir?

Apartmanda komşularınızın yaptığı ve sizin sinir olduğunuz şeyler nelerdir?

• Ankete Katılan
    175
  • Anket Kapalı .
Apartmanda birinin başına bişey gelse kimsenin oralı olmaması. Kapı zilinin yalnızca otomatik ya da aidat parası için çalınması.

Bir kadın neden apartman içine halı silkeler acaba?? Böyle bir şey var mı yaaaa??????CADIARZUklava:klava:klava:

gece 10 dan sonra müzik dinlemeleri yatak odasının oldupu kısımda gürültülü şekilde konuşmaları ayaklarını vurarak yürümelerine sinir oluyorum git gel şikayet ede ede azaldı bu huyları Allahtan

evlenmeden önce apartmanda yaşıyordum üffff ne hayatmış be bize belli etmiyormuş meğer.evlendim evim müstakil ohhh be dünya varmış dedirtiyo .ne ses ne silkeleme ne pislik .ben baya alıştım müstakil evde yaşamaya apartman hayatını birdaha çekebileceğimi sanmıyorum.

mesela dün hırsızı elinde koca televizyonla apartmandan çıkarken görüyolar
gel karakola gidelim teşhis et diyoruz yüzünü görmedim diyolar gördüklerinde de müdahale etmiyolar
korkaklar

yaptıkları değil,yapmadıkları bişeyden şikayetim var benim,

oda komşuluk ilişkileri ve hatır gönül bilme,

ne yazık ki,cahil insan olmamalarına rağmen,böyle kavramlar çok uzak bizim apartmana...

ayy ben komsularıma gıdıp bır tsk edeyım yanı. evet 3 cocuk var seslerı oluyor ama gece yarısı degıl bır tek bazen pazar sorun oluyor onların oturdukları oda benım yatak odamın ustunde artık onu bıle duymuyorum. gecen merdıven yıkayalım dedıler ben hastaydım sen bırak yenı evlısın hamılesındır falan dedıler yıkatmadılar bana. bır seslensem cıkarlar yalnızsam yada evde yoksam kulalkarı kapıda olurher sese cıkarlar. ama normalde oyle bır alıkanlıkları yoktur. allahım gıtmesler barı burdan.

benim komşularım hasta hepsi bişeyler silkeeleme peşinde çok komik oldukları zamanda oluyo çekemediğim zamanlarda lmaz:lmaz: ama komşu komşunun külüne muhtaç diyoruma.s

hepsine sinir oluyorum ama en çok apartmanda gürültü yapanlara daha sinir oluyorumklava:

yüksek sesle tv izleyenlerden hiç hoşlanmam.

kapi komsum haftasonu haftaici demez kocaman topuklu ayakkabilariyla gün dogmadan evden cikar,onun o tikir tikir ayak sesleri ve mübarek kale kapisi gibi 4 kilitli evini singirdatarak kilitlemesine uyuz oluyorum...
birde sanki sanat evinde oturuyoruz,yandan piyano sesleri(bunu seviyorum ama) asagidanda saksafon sesleri geliyor,haa birde karsi binadan bateri sesleri geliyor ama kesfedemedim daha hangi daireden kaydirigubbakcemile3bazen delirecek gibi oluyorum

hanımlar yazılanları okuduktan sonra iyiki apartmanda oturmuyorum demeye başladım
gerçektende en güzeli müstakil ev özelliklede küçük çocukların varsaa.s

tepemden assagıı sofra bezıı halı kılım sılkılmesı.. lmaz: kı yapıldıda zaten.. cok sınır oluyorumm yaa.. klava:

Balkon ve pencerelerden halı,temizlik bezi vs silkelenmesi buna en çok sinir oluyorum.

Ahhhhhhhh ah ne yok ki şekerim yarama tuz bastın heeeeee...şıkların hepsini birden işaretledim çünkü ne ararsan var canım bisim apt.da...laelaelaelaelae
anacım afedersin köyde ök....nü satıp gelen burdan ev alıyor çıkıp tepene oturuyor yaaaaaa...:mymeka:.gelde deli olma köyde avlusuna silkeliyor ya sofra bezini burda balkondan silkelesem ne var diyor.. lmaz:

alakasız saatlerde çam. makinası calıştırmaları,cocuklarının bizim zile basmaları,ziyaretlerde cocuma ing. çalıştırırsın artık demeleri ( Allahtan bu konuda yüz bulamadılar benden :)) ) asansörü kirli kullanmaları,tabiki birde balkondan bişeyler silkmeleri...

tabikide gorupte gormemezlikten gelmesi ufacık bir gulumsemeyi komsularından esirgemesi

Yan komşuma sinir oluyorum evde kaç kişi yaşıyolar bilmiyorum ama sürü halindeler sanırım... konuşmaları sanki bizim evin içinde volüm ayarları yok, sabahları küçük çocuklarını okula yollarken apartmanın içinde bağırarak konuşuyor kadın, deli oluyorum çok saygısızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…