Apartmanda kedi maması koymak artık bunaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya hanımefendi of of of.. bina önünde beslese laf eden mi var
Binanın önünde beslemesi kedi evi koymasını için konuşun dedim kapıyı açınca karşıma çıkıyor içeride besliyor binanın önünde de çıkarken girmek için kapıya yanaşıyor ben kapıyı açamıyorum dediniz çelişmesek mi ??? Sana çözüm arıyoruz ofluyorsun

Kedi korkusunu yenmek için tedavi olabilirsiniz. Türkiye'de yaşıyoruz ve isteseniz de istemeseniz de kediler günlük hayatımızın bir parçası. Kedi mamasının nerde olup olmayacağı ve bu havalarda kedilere merhamet eden insanları şikayet gibi saçma sapan şeylerle uğraşmak yerine korkunuzu aşmayı deneyin.

Korkuyorum ? Karıncadan bile korkan var kedi olay oldu sanki ilk kez gördünüz korkan
Paris'te mi doğdunuz buyudunuz hiç mii bir köye gitmediniz hayatınız boyunca.Birakin köyü hiç mi gormediniz karşılaşmadiniz bu hayvanlarla? karınca dan korkan insan da neyse ağzımı bozmayacagim.

Paris'te mi doğdunuz buyudunuz hiç mii bir köye gitmediniz hayatınız boyunca.Birakin köyü hiç mi gormediniz karşılaşmadiniz bu hayvanlarla? karınca dan korkan insan da neyse ağzımı bozmayacagim.
Gitmedim köye hiç . İstanbul’da büyüdüm Paris’te değil

Siz haklısınız.
Bahçeye de mama koyulmamali, kemirgen zararlilar çoğalıyor.
Kedileri çok seviyorum ama sokak hayvani fikrine karşıyım kedi köpekten sokak hayvani diye bir sey olmaz.
Seven evinde beslesin
çünkü dünya sadece biz insanların ya başka hiçbir canlı sokakta olmamalı, sokaklar sadece insanlara ait olmalı. Pırıl pırıl kafalar

Konu sahibinin durumunu bilmiyorum ancak bizim gibileri garipsemeyin diye yazıyorum.
Fobi ve korkmak ayrı şeyler. İleri düzeyde kuş fobim var, insan kuştan korkar mı demeyin vallahi ödüm kopuyor Hani sokakta üstümden güvercin geçse ben çök kapan pozisyonuna geçiyorum o derece. Ama sadece korkma ile kalmıyor bu durum, kuş fotoğraflarına bile dokunamam, kaç kez tedavi denedim sonuç olarak sadece yolda tek başıma yürüyebiliyorum.
Yani evet korku ise bu çok kısa sürede aşılabilir ama fobi maalesef her zaman tedavi ile geçmiyor.

Ay valla ya sanki kedilere zarar verdim. Yem koydu kaç kere . Bir kere elimi sürmedim hayvanın hakkı diye. Benim sorunum çok farklı herkes kedi sever kesildi.

İnsanlar saygı beklerken saygı göstermeyi unutuyor bu tarz konularda. Ne fobisi olursa olsun insanların fobisinin küçümsenmesi, alay edilmesi, aman sanki ne olacak şeklinde yaklaşılması çok yanlış geliyor bana

Fobinin ne olduğunu hem fobi sahibi olduğum için hem de bölümüm gereği biliyorum. Bahsettiğim yaş 5-25 yaş aralığı. Çabuk mu aşmışım? :) Doğru tedaviyi bulamamışsınız diyelim.

Bebekleri sevmeyenler var. Onlar da sevimli ama bazı insanlar sevmiyor . Herkesin iç güdüsü aynı olamaz

Fobinin ne olduğunu hem fobi sahibi olduğum için hem de bölümüm gereği biliyorum. Bahsettiğim yaş 5-25 yaş aralığı. Çabuk mu aşmışım? :) Doğru tedaviyi bulamamışsınız diyelim.
Kendim için demiyorum ama herkesin tedavi olma durumu yok, ya da tedaviden fayda göreceği . Siz aştınız diye aşmak zorunda değil hiç kimse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…