- 15 Şubat 2015
- 13.303
- 46.808
Apartmanda beslenen kediye ozel bir ev tahsis edebilirsiniz. Kavga ederek sorun cozemezsiniz.Var zaten mahallede bir sürü kedi evi ama onun inadı inat.
Sen de besle kız valla bak psikolojine de iyi gelir kediler terapi gibidir eve koşa koşa geliyorum kedimi sevebilmek için günün güzel geçerEskiden çok korkuyordum şu an biraz alıştım sadece ama karşıma çıkınca çığlık atmam falan bitti . Sadece elimde değil ben se istiyorum alışmayı ama olmuyor
Daha saçma yorum var mi cidden?Siz haklısınız.
Bahçeye de mama koyulmamali, kemirgen zararlilar çoğalıyor.
Kedileri çok seviyorum ama sokak hayvani fikrine karşıyım kedi köpekten sokak hayvani diye bir sey olmaz.
Seven evinde beslesin
Kedi dile gelse keşkeBinadan çıkarken kapının önüne geliyor ona kapıyı açmam için. Ben de kapıya yaklaşamıyorum. Sevimsiz yaratık demedim . Tatlı gelmiyor belki? Bebek sevmeyen insanlar da var? Aynı şey
Kendi kendinize aşamiyorsaniz psikolojik destek alın. Yaşınız kaç bilmiyorm ama küçük büyük ihtimalle. Psikolojik destek ile aşarsiniz bunuEskiden çok korkuyordum şu an biraz alıştım sadece ama karşıma çıkınca çığlık atmam falan bitti . Sadece elimde değil ben se istiyorum alışmayı ama olmuyor
Allah komsuya zeval vermesin. Sizde beter olun. Hadi adiyos amigos..Ben kedilerden aşırı korkan biriyim. Apartmana yıllarca alışan bir kedi vardı. (Doğum yapıyordu) işe giderken okula giderken girdiğim krizlerle geçti. Neyse o kedi kısırlaştırıldı. Doğurduğu yavru büyüdü o alıştı. Ve karşı komşum kapısına yem koyuyor kedi hep bizim kattaydı kaç kere kavga ettim bana senden bıktım sanane diye kaç kere bağırdı . Kapısına işedi kedi, şimdi de girişe koyuyor kaç kere alıp apartmanın önüne koydum. Ona evinde besle dedim. O da bana ben de sizin kapınıza koyduğunuz bayat ekmeklerden rahatsız oluyorum dedi apartmanda olay çıkarttı( babam bayat ekmek toplayıp ıslatıp çatıda ki güvercinlere veriyor) neyse ben bu kediye alıştım ama şimdi yeni bir kedi gördüm içerde ki yemden yiyordu şok oldum hayvan barınağı gibi oldu. Bunu nereye şikayet edebilirim gerçekten bunaldım . Evinde besle dedim beslemek istemiyorum evimde diyor.
Bir yerinizi mi yiyor kedi?
Ay valla ya sanki kedilere zarar verdim. Yem koydu kaç kere . Bir kere elimi sürmedim hayvanın hakkı diye. Benim sorunum çok farklı herkes kedi sever kesildi.Kedi sevmek ne kadar doğalsa herhangi biri zarar vermemek kaydıyla sevmemek, korkmak vs o kadar doğal bence. Kedileri gayet seven bir insan olarak yazıyorum bunu. Herhangi bir şeyden korkabilir bir insan. Yorumları çok anlayışsız buldum o yüzden. Apartmanın içi ortak alan orda beslemesini istemeyebilirsiniz. Apartmanın dışına kedi evi, mama koyup besleyebilir komşunuz. Bence zıtlaşmayın kavga etmek yerine çözüm odaklı konuşun
Bahçemiz olsa koysun. Benim derdim kapalı alan. Ve korkmak elimde olan bir şey değil . Cafelerde dışarda oturamıyorım bileYöneticinin kızı yüzünden koskocaman bahçenin 1 m2 alanını bile kaplamayan yaşlı kedinin mama kaplarını ben koydum onlar attılar kaç defa. Sonra hayvan başka apartmana sığındı ve bir süre sonra da öldü. Ne diyim veballeri boyunlarına. Kızın öyle tahammülü yok ki bahçenin öte ucunda bile istemiyor hayvanı. Korkar anlarım fobisi vardır ama sana gelmeyen, sana yaklaşmamış kendi halindeki hayvandan korkmak ta arsızlık artık.
Ya hanımefendi of of of.. bina önünde beslese laf eden mi varBak bende köpeklerden ve kedilerden korkuyorum, ama onların beslenmesine engel Olmam olmamalıyız bunu anlatmak istiyorum da işte
Söyleme şekline bakın. Sanki bana büyükşehir belediye başkanı. Evleri o koymuş sanki.Mahallede kedi evlerimiz mevcut :)
Aynen ben koydumSöyleme şekline bakın. Sanki bana büyükşehir belediye başkanı. Evleri o koymuş sanki.
Kadın baya edepliymis ya. Ben olsam o 3 evi ateşe vermistim
Korkuyorum ? Karıncadan bile korkan var kedi olay oldu sanki ilk kez gördünüz korkanYani apartman da piton besliyorlar deseydiniz size sonuna kadar hak verirdim.Cunku korkunç bir hayvan ve insanlara zarar verebilir.Ama kedi ya gerçekten nesinden korkuyorsunuz kedi nin.