Apartmanda kedi maması koymak artık bunaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendim için demiyorum ama herkesin tedavi olma durumu yok, ya da tedaviden fayda göreceği . Siz aştınız diye aşmak zorunda değil hiç kimse
Zorunda mı değil bir yerlerinizi kaldırıp terapi almak mı zor geliyor, çünkü Türkiye'de ve İstanbul'da, yani neredeyse tüm dünyanın kedi şehri olarak bildiği bir şehirde yaşarken kedi fobisine sahipseniz bunu aşmak zorundasınız da.

Hayvan beslemek isteyen alır evinde besler alerjisi olan var, fobisi olan var toplu ortak kullanılan alanlara kedi köpek alıştırmamak lazım. Dünyanın en anormal ve ilkel şeyi bu mesele ama inanılmaz şekilde bizim ülkemizde duyar kasılıp normalleştirilmeye çalışılıyor.
ülkede herşey muhteşem, avrupa standartı da bir sokaktaki kediler işte.. bozuyorlar dimi yoksa isviçreyiz.

Ben kedilerden aşırı korkan biriyim. Apartmana yıllarca alışan bir kedi vardı. (Doğum yapıyordu) işe giderken okula giderken girdiğim krizlerle geçti. Neyse o kedi kısırlaştırıldı. Doğurduğu yavru büyüdü o alıştı. Ve karşı komşum kapısına yem koyuyor kedi hep bizim kattaydı kaç kere kavga ettim bana senden bıktım sanane diye kaç kere bağırdı . Kapısına işedi kedi, şimdi de girişe koyuyor kaç kere alıp apartmanın önüne koydum. Ona evinde besle dedim. O da bana ben de sizin kapınıza koyduğunuz bayat ekmeklerden rahatsız oluyorum dedi apartmanda olay çıkarttı( babam bayat ekmek toplayıp ıslatıp çatıda ki güvercinlere veriyor) neyse ben bu kediye alıştım ama şimdi yeni bir kedi gördüm içerde ki yemden yiyordu şok oldum hayvan barınağı gibi oldu. Bunu nereye şikayet edebilirim gerçekten bunaldım . Evinde besle dedim beslemek istemiyorum evimde diyor.
Hayvanlari doyurmasi çok güzel birsey umarım sizi dinlemez buna devam eder!!!

Zorunda mı değil bir yerlerinizi kaldırıp terapi almak mı zor geliyor, çünkü Türkiye'de ve İstanbul'da, yani neredeyse tüm dünyanın kedi şehri olarak bildiği bir şehirde yaşarken kedi fobisine sahipseniz bunu aşmak zorundasınız da.
Evet zor geliyor. Ben dışarda rahatsız olmuyorum . Ama yaşadığım apartmanda en doğal hakkım. Sanki sokakta ki hayvanlara laf ettik

Çatıda beslemek için iznimiz var. Ve çatı sadece bizim. Babam kullanıyor sadece ayrıca korkmak ve rahatsız olmak ta benim hakkım dışarda versin
Güvercin pisligide o kadar kötü kokuyorki babanızın yaptığı doğru fakat komşunun yanlış bakış açınızı degistirin hanımefendi

Fobinin ne olduğunu hem fobi sahibi olduğum için hem de bölümüm gereği biliyorum. Bahsettiğim yaş 5-25 yaş aralığı. Çabuk mu aşmışım? :) Doğru tedaviyi bulamamışsınız diyelim.
Yanıtladığınız için teşekkür ederim öncelikle. Bilmeyenlerden çok garip tepkiler aldığım için biraz hassasım bu konuda kusura bakmayın😟. Tedaviyi maalesef bırakmak zorunda kaldım ama en kısa sürede tekrar başlayıp atlatacağım bu durumu.

Benim camıma pisleler balkonumda yeseler asla rahatsiz olmam alısmadilar bi balkonuma uğrastim ama kedilerden bin kat daha pislik yapıyorlar maalesef ama babası besliyor ya okeyiz
Aynen bende rahatsiz olmam ama illa orada olan vardir. Kendisi kediden rahatsizmis ya empati kurabilir diye düşünüyorum. Kedi en azindan evine gidip pislemez

İşte bunlar hep aileden geliyor bana bak böcek fare yılan hiç bir hayvandan korkmam çünkü hepsini severim ve asla öldürmem çünkü canım annem bana en güzel mirasıdır hayvan ve canlı sevgisi ❤️
Bibi beni az çok tanırsın babamla ciddi problemlerim var biliyorsun. Ama bana verdikleri en güzel miras vicdan ve hayvan sevgisi oldu. Akşam huzur içinde uyuyorum içimde bir gram kötülük yok hiçbirine karşı. Daha ne isterim?

ülkede herşey muhteşem, avrupa standartı da bir sokaktaki kediler işte.. bozuyorlar dimi yoksa isviçreyiz.

Bozuyolar tabii. Yoksa mesela bizim sokak pür-i pak. Ne bebek boklu bezleri var çöpten çıkartılmış, ne maskeler ne de meyve kabukları. Hep kediler yapıyor hep.

Bozuyolar tabii. Yoksa mesela bizim sokak pür-i pak. Ne bebek boklu bezleri var çöpten çıkartılmış, ne maskeler ne de meyve kabukları. Hep kediler yapıyor hep
İçtiği kahve şişesini çöp kutusuna atmaktan aciz insanlar gelmiş burda sokakta kediler kirlilik yapıyor diyor

Siz istemiyorsunuz diye canlar başka bir yere gitmek zorunda değil ki. Nasıl ki sizin güvercin besleme özgürlüğünüz varsa komşunuzun da kedi besleme özgürlüğü var. O da diyebilir beslemeyin camlara pisliyorlar diye ama demiyor neden çünkü bir canın beslenmesine barınmasına müdahale etmenin hem yaşam hakkına saygısızlık hem de günah olduğunu fark etmiş muhtemelen.
Korkunuzu anlamaya çalışıyorum ama siz aşırı fevrisiniz ve bu nedenle uzlaşmanız pek mümkün değil gibi geliyor bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X