Apartmanda kedi maması koymak artık bunaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayvanlara yaşam alanı kalmadı her yer bina beton hayvanların yaşama ve barınma hakkını insanlar elinden aldı... Hayvanlar sizlere çok meraklı değiller tek istekleri karınlarını doyurmak... Yeterin artık cidden.. korkuyorsan terapi alıp bu sorunu aşabilirsin yardım merkezleri var..
Sen korkuyorsun diye o kedi aç kalmamalı bencilce düşünüyorsun...

İçtiği kahve şişesini çöp kutusuna atmaktan aciz insanlar gelmiş burda sokakta kediler kirlilik yapıyor diyor

Çöpün yanına koyduğum mamayı kediler ardından da kuşlar yiyip bitiriyor ama insanların pislikleri bitmiyor. Ama hep hayvanlar suçlu anasını satayım.

Siz haklısınız.
Bahçeye de mama koyulmamali, kemirgen zararlilar çoğalıyor.
Kedileri çok seviyorum ama sokak hayvani fikrine karşıyım kedi köpekten sokak hayvani diye bir sey olmaz.
Seven evinde beslesin

Sokağa mama konulduğu için kemirgen zararlılar çoğalmaz. Doğada her hayvan, bir başkasının avıdır aynı zamanda.

Doğada bir şeylerin yetişebilmesi için solucan, böcek, kemirgen herkes kendi görevini yapar.

İnsan dışındaki canlılar olmasın diyorsanız; o pek mümkün değil, onlar olmadan doğanın dengesi bozulur, çarklar durur.

İçtiği kahve şişesini çöp kutusuna atmaktan aciz insanlar gelmiş burda sokakta kediler kirlilik yapıyor diyor
Valla atıyorum , flörtüm yere attı diye terk etmişmişim var. O yüzden bilmeden konuşmayın . Ben nerde sokak demişim?

Gene aklima geldi yazın belediye gelmis mis gibi ağaclarımızı kesiyor buduyorlarmıs güya çiktim dedim napiyorsunuz işte kötü görüntü buduyoruz dedim şöyle bir mahalleye bak bakalım kötü görüntü bu ağaclar mı yemin ediyorum bu insanları anlamak mümkün değil heryer çöp kimse rahatsız olmuyor ağaçtan rahatsız oluyorlar

Kedilere, köpeklere yaşam alanı bırakmadı insanoğlu, betonla doldurdu her yeri. Ve şimdi onlardan rahatsız olup barınaklara kapatılsın diyen zihniyet var.
Başka bir konuda sokak hayvanları da canlı onlarla yaşamayı öğrenmeliyiz dedim bana o zaman aslan kaplan ayı ile de yaşayalım diye cevap yazdılar. Daha evcil hayvan ile yaban hayvanı ayrımı yapamayan kişiler var bu dünyada.
Neyse konunuza gelince sokak hayvanı besliyor diye şikayet edebileceğiniz bir mercii yok. Ancak kadınla düzgünce konuşup apartmanın dışına koymasını sağlayabilirseniz ne ala.

Ben de sokak hayvanlarını çok seviyorum önemsiyorum her yere mama su bırakırım ama apartmanda beslemeye gerçekten çok karşıyım. Ben de sizin gibi kedilerden çok korkuyorum bu bir fobi. Fobilerin zaten mantıklı açıklaması yok ki, herkes bir şey olmaz kediden diyor, biz de biliyoruz herhalde ama korku işte :)
Ben de aynı problemi yaşadım, ama sizin tersinize kavga etmedim açıkcası, besleyen komsunun hem evindeki hem de beslediği kedilere mama alıp verdim, yalnız bunu apartman dısında uzağında yapmasını rica ettim. O da anlayışlı karşıladı bir zaman sonra.
Kavga ederek çözemezsiniz çünkü insanlar anlamıyorlar.

Başıboş itler yüzünden kaç insan öldü hâlâ gelmiş sokak hayvanı diyor. Kedilere köpeklere yaşayacağı alan bırakmadı insanoğlu ahh kalbimm edebiyatı. Yarabbi sabır ver..

Bir de açıklama yapayım konunuz kapanmadan. Burada başta ben ve bir kaç (aslında gördüm ki bir çok) arkadaşım birisi kedi, köpek konusu açsa da linçlesek diye beklemiyoruz. Son günlerde Allahın bu dilsiz kullarına yapılan zulümler o kadar arşa çıktı, insanoğlu o kadar arsızlaştı ki (sizin gibi malesef) artık kimsenin tahammülü kalmadı.

Önce kendi çıkarı için evcilleştirip sonra işine gelmediyince öldürülsün, barınağa tıkılsın diyip, tekmelediği, görmezden geldiği, aç bıraktığı tüm CANLARLA yaşamayı öğrenecek insanoğlu.

Rabbim merhamet duygusunu herkese nasip etmiyor işte.. O kediden hiç bir farkı yok aslında bir anlasa insanoğlu ah ahh..

Çatıda beslemek için iznimiz var. Ve çatı sadece bizim. Babam kullanıyor sadece ayrıca korkmak ve rahatsız olmak ta benim hakkım dışarda versin

Kat mülkiyeti kanununu okuyun lütfen.
Çatı ortak alandır. İş çatı onarımına gelince, para vermek istemeyen kat maliklerine kanmayın.Çatı size ait değil.

Başıboş itler yüzünden kaç insan öldü hâlâ gelmiş sokak hayvanı diyor. Kedilere köpeklere yaşayacağı alan bırakmadı insanoğlu ahh kalbimm edebiyatı. Yarabbi sabır ver..

Hayvan sevmek edebiyat değildir hanımefendi. Hanımefendi dedimse lafın gelişi yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…