- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Biz fakirler anlayamayizAy anladık sizin alanınız. Üç de daireniz var tamam.
Temizlesede kokuyor malesef tapunuz var sizin diye güvercin besleyemezsiniz izin diye bişey yok bu soğuk havada komşunuz ne güzel bişey yapıyor Allah ondan razı olsunGüvercinlerin evi var çatıda . Sadece çatıyi pisletiyor ve temizliyor babam bizim alanımız
İçtiği kahve şişesini çöp kutusuna atmaktan aciz insanlar gelmiş burda sokakta kediler kirlilik yapıyor diyor
Siz haklısınız.
Bahçeye de mama koyulmamali, kemirgen zararlilar çoğalıyor.
Kedileri çok seviyorum ama sokak hayvani fikrine karşıyım kedi köpekten sokak hayvani diye bir sey olmaz.
Seven evinde beslesin
Valla atıyorum , flörtüm yere attı diye terk etmişmişim var. O yüzden bilmeden konuşmayın . Ben nerde sokak demişim?İçtiği kahve şişesini çöp kutusuna atmaktan aciz insanlar gelmiş burda sokakta kediler kirlilik yapıyor diyor
Şakamısınız siz?Bizim iznimiz var ve tapuda çatı sadece en üst katta oturan kişinin yani bizim :)
Karşı binanın önünce kedi evi yapmışlar 4-5 tane orda besleyebilir . Konu yer mi ay şaka gibisiniz o da sizin gibi.
Ben de sokak hayvanlarını çok seviyorum önemsiyorum her yere mama su bırakırım ama apartmanda beslemeye gerçekten çok karşıyım. Ben de sizin gibi kedilerden çok korkuyorum bu bir fobi. Fobilerin zaten mantıklı açıklaması yok ki, herkes bir şey olmaz kediden diyor, biz de biliyoruz herhalde ama korku işte :)Ben kedilerden aşırı korkan biriyim. Apartmana yıllarca alışan bir kedi vardı. (Doğum yapıyordu) işe giderken okula giderken girdiğim krizlerle geçti. Neyse o kedi kısırlaştırıldı. Doğurduğu yavru büyüdü o alıştı. Ve karşı komşum kapısına yem koyuyor kedi hep bizim kattaydı kaç kere kavga ettim bana senden bıktım sanane diye kaç kere bağırdı . Kapısına işedi kedi, şimdi de girişe koyuyor kaç kere alıp apartmanın önüne koydum. Ona evinde besle dedim. O da bana ben de sizin kapınıza koyduğunuz bayat ekmeklerden rahatsız oluyorum dedi apartmanda olay çıkarttı( babam bayat ekmek toplayıp ıslatıp çatıda ki güvercinlere veriyor) neyse ben bu kediye alıştım ama şimdi yeni bir kedi gördüm içerde ki yemden yiyordu şok oldum hayvan barınağı gibi oldu. Bunu nereye şikayet edebilirim gerçekten bunaldım . Evinde besle dedim beslemek istemiyorum evimde diyor.
3 daireleri varmis apartmanda 3 ÜÇ, her sey haklarıŞakamısınız siz?
Çatı ortak alandır. Tapuda çatı bizim görünüyor diyerek güldürmeyin kendinize
Başıboş itler yüzünden kaç insan öldü hâlâ gelmiş sokak hayvanı diyor. Kedilere köpeklere yaşayacağı alan bırakmadı insanoğlu ahh kalbimm edebiyatı. Yarabbi sabır ver..Kedilere, köpeklere yaşam alanı bırakmadı insanoğlu, betonla doldurdu her yeri. Ve şimdi onlardan rahatsız olup barınaklara kapatılsın diyen zihniyet var.
Başka bir konuda sokak hayvanları da canlı onlarla yaşamayı öğrenmeliyiz dedim bana o zaman aslan kaplan ayı ile de yaşayalım diye cevap yazdılar. Daha evcil hayvan ile yaban hayvanı ayrımı yapamayan kişiler var bu dünyada.
Neyse konunuza gelince sokak hayvanı besliyor diye şikayet edebileceğiniz bir mercii yok. Ancak kadınla düzgünce konuşup apartmanın dışına koymasını sağlayabilirseniz ne ala.
İşte 3 dairesi olunca zannetti ki çatıda benim, evin girişi de benim3 daireleri varmis apartmanda 3 ÜÇ, her sey hakları
Yöneticinin kızı yüzünden koskocaman bahçenin 1 m2 alanını bile kaplamayan yaşlı kedinin mama kaplarını ben koydum onlar attılar kaç defa. Sonra hayvan başka apartmana sığındı ve bir süre sonra da öldü. Ne diyim veballeri boyunlarına. Kızın öyle tahammülü yok ki bahçenin öte ucunda bile istemiyor hayvanı. Korkar anlarım fobisi vardır ama sana gelmeyen, sana yaklaşmamış kendi halindeki hayvandan korkmak ta arsızlık artık.
Çatıda beslemek için iznimiz var. Ve çatı sadece bizim. Babam kullanıyor sadece ayrıca korkmak ve rahatsız olmak ta benim hakkım dışarda versin
Hadi kopekler tehlikeli, kedilerin ne sucu var. Ne pislikleri var ne saldirganliklariBaşıboş itler yüzünden kaç insan öldü hâlâ gelmiş sokak hayvanı diyor. Kedilere köpeklere yaşayacağı alan bırakmadı insanoğlu ahh kalbimm edebiyatı. Yarabbi sabır ver..
İt demenizden belli zihniyetiniz. Bir bitmediniz bitmiyorsunuzBaşıboş itler yüzünden kaç insan öldü hâlâ gelmiş sokak hayvanı diyor. Kedilere köpeklere yaşayacağı alan bırakmadı insanoğlu ahh kalbimm edebiyatı. Yarabbi sabır ver..
Başıboş itler yüzünden kaç insan öldü hâlâ gelmiş sokak hayvanı diyor. Kedilere köpeklere yaşayacağı alan bırakmadı insanoğlu ahh kalbimm edebiyatı. Yarabbi sabır ver..