- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.992
güvercin beslemeye izniniz varsa apartman ortak alan çatıda apartmana ait olduğuna göre kesi beslemekte serbesttirBizim iznimiz var ve tapuda çatı sadece en üst katta oturan kişinin yani bizim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güvercin beslemeye izniniz varsa apartman ortak alan çatıda apartmana ait olduğuna göre kesi beslemekte serbesttirBizim iznimiz var ve tapuda çatı sadece en üst katta oturan kişinin yani bizim :)
Barınağa kedi alınmadığını bilmiyordum doğrudur. Ama konu sahibi çözüm istemişken yine de en mantıklısı barınak olmaz mı, ben gerçekten anlamıyorum bu tutumunuzu.O kediyi hiç biryere gönderemez hahaha barınaklar kedi almıyor bilmediğiniz seyler hakkında boşuna yorum yapiyorsunuz
Barınak ziyareti yapın lütfen, sonra tekrar dusununBarınağa kedi alınmadığını bilmiyordum doğrudur. Ama konu sahibi çözüm istemişken yine de en mantıklısı barınak olmaz mı, ben gerçekten anlamıyorum bu tutumunuzu.
Bir kere yazdım siz abarttınız onu yazma sebebim de beğenmiyorsan git dedi. Neden gideyim yaniKonunun iki üç yerinde daire sayısından söz ettiği için yazdım.
Belki herkese denmez ama 3 dairemiz,bir çatımız ve çatımızda 2 güvercin evimiz var diyene de diyebilmeliyiz bence:)Demin çok tecrübeli olmayan psikoloğa fiyat sordum. 50 dk 700 tl dedi. Her konuya yardım al diyoruz ama nasıl alınacak? Evet belediyeler veya devlette var ama işte ne kadar etkili veya herkese ulaşabilir mi?
Güvercin besleme izni nedir ?
Yok hayır barınağa alınsın demedim zaten barınaktansa sahiplendirme daha mantıklı olmaz mı diye sordum ki zaten barınağa da kedi alınmıyormış.Barınak ziyareti yapın lütfen, sonra tekrar dusunun
Bir kere yazdım siz abarttınız onu yazma sebebim de beğenmiyorsan git dedi. Neden gideyim yani
Ama komsu kedilere bakiyormus, kısırlaştırma bile yaptırmış kadın neden versin ki tanimadigi birineYok hayır barınağa alınsın demedim zaten barınaktansa sahiplendirme daha mantıklı olmaz mı diye sordum ki zaten barınağa da kedi alınmıyormış.