Kızlar apartmanda apartmanı yönetici ve diğer komşular kedi besliyor ama apartmanın içinde besliyolar. Bazen eve alıp çoğunlukla apartmana bırakıyorlar. Birkaç aydır kedi yan daire ile bizim dairenin arasına idrarını yapıyor daha önce tuvaletini de yapmıştı. Apartman yöneticisi besliyor onu ve ben gel temizle dediğimde temizliyor ama temizlese bile üstünkörü siliyor ve çoğunlukla ben söylemeden gelip silme zahmetinde bulunmuyor. Apartmanın önüne yuva yapılsın dedim kedi durmuyor diyolar, içeri alın eve diyorum kedi durmuyor diyolar. Ben anlamıyorum apartmanda mı durur bir kedi ? Geceleri sabaha kadar miyavliyor evlere girebilmek için ve hayvana da yazık. Sizce buna nasıl bir çözüm bulabilirim? Kedi için daire önüne mama bile koyduk yemek olduğunu görüp tuvaletini yapmasın diye ama yine yapıyor, sirke döktük gelmesin diye ama gelip yapıyor. Yan dairemizde zihinsel engelli bir adam var sanırım o şiddet uyguluyormuş kediye ama adamı uyarsak bile devam ediyor biz görmeden. Kedi de inadına yapıyor. Benim işim gücüm var bu meseleyle uğraşmaktan yoruldum kapımın önünü temiz görmek istiyorum sizce bu konuda ne yapabilirim? Zabıtaya da söyledim sadece uyariyolar kadını.