cilek88 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2013 226 8 96 İstanbul 20 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cilek88 #1 kızlar selam aöf yüzyüze eğitim bu yıl ne zaman başlıyor. Daha önceden sizler yüzyüze eğitime katıldınız mı? dersler nasıl oluyor... ben istanbulda katılmak istiyorum ama hiçbir fikrim yok yardımlarınızı bekliorum
kızlar selam aöf yüzyüze eğitim bu yıl ne zaman başlıyor. Daha önceden sizler yüzyüze eğitime katıldınız mı? dersler nasıl oluyor... ben istanbulda katılmak istiyorum ama hiçbir fikrim yok yardımlarınızı bekliorum
5February || Rabbime Bin Şükür.. || Kayıtlı Üye 1 Mart 2013 3.942 544 113 İstanbul 20 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cilek88 #2 Bende merak ediyorum bu konuyu canım, takipte kalayım bari. Ben İstanbuldakilere bakmıştım marmarada vardı, her ders yoktu sanırım.
Bende merak ediyorum bu konuyu canım, takipte kalayım bari. Ben İstanbuldakilere bakmıştım marmarada vardı, her ders yoktu sanırım.
cilek88 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2013 226 8 96 İstanbul 20 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cilek88 #3 5February .!.: Bende merak ediyorum bu konuyu canım, takipte kalayım bari. Ben İstanbuldakilere bakmıştım marmarada vardı, her ders yoktu sanırım. Genişletmek için tıkla... ya canım bende internetten araştırdım dediğin gibi her ders yoksa sınırlı ders vardı..
5February .!.: Bende merak ediyorum bu konuyu canım, takipte kalayım bari. Ben İstanbuldakilere bakmıştım marmarada vardı, her ders yoktu sanırım. Genişletmek için tıkla... ya canım bende internetten araştırdım dediğin gibi her ders yoksa sınırlı ders vardı..