• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AÖF. Sosyoloji Bölümü.

Merhaba kızlar:
Benimde sosyoloji ilk tercihimdi ve çok istiyordum oldu. Hem formasyon eğitimi oluşu hemde 4 senelik oluşu. Bana çok cazip geldi. Yanlız aklıma takılan bi iki soru var. Kpss ye girdiğimde atanma durumum var mı ? Birde iş imkanları nelerdir ? Öğretmen olabilme şansımız var mı ? Çok teşekkürler şimdiden :)

hayırlı olsun bölümün..Allah bitirdiğin günleri görmeyi de nasip etsin :16: evinize kayıtla ilgili evraklar gelir canım orda tarihler istenen belgeler herşey olur.eylül içinde olur yanlış hatırlamıyorsam kayıt tarihi :44:kayıt olur olmaz bürodan hemen kitaplarınızı alırsınız.ama tavsiyem o kitaplardan çalışmamanız.benim 4 yılım olacak bu yıl hep murat yayınlarından çalışıyorum.hem muratın soruları sınavlarda çıkan sorulara da benzer oluyor.özet şeklinde daha rahat edersiniz :34:

Canım bu murat yayınlarını nerden bulabiliriz ? bernim erkek arkadaşım türk dili ve edebiyatı okuyodu çok karışıktı kitabı ayrıntıya girmişte girmiş. Kayıtlar 26/09-14/10/2011 arasında yapılıcak sonuç sayfasında yazılıyor. Ayrıca 2 senedir evrak gelmiyor evlere cnm büroya gidip kayıt olman gerekiyor.

hayırlı olsun bölümün..Allah bitirdiğin günleri görmeyi de nasip etsin :16: evinize kayıtla ilgili evraklar gelir canım orda tarihler istenen belgeler herşey olur.eylül içinde olur yanlış hatırlamıyorsam kayıt tarihi :44:kayıt olur olmaz bürodan hemen kitaplarınızı alırsınız.ama tavsiyem o kitaplardan çalışmamanız.benim 4 yılım olacak bu yıl hep murat yayınlarından çalışıyorum.hem muratın soruları sınavlarda çıkan sorulara da benzer oluyor.özet şeklinde daha rahat edersiniz :34:

Canım bu murat yayınlarını nerden bulabiliriz ? bernim erkek arkadaşım türk dili ve edebiyatı okuyodu çok karışıktı kitabı ayrıntıya girmişte girmiş. Kayıtlar 26/09-14/10/2011 arasında yapılıcak sonuç sayfasında yazılıyor. Ayrıca 2 senedir evrak gelmiyor evlere cnm büroya gidip kayıt olman gerekiyor.

Kayıt Tarihi 26/09-14/10/2011
Kayıt Adresi AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ BÜROLARININ BULUNLUDUĞU İLLERDE YAPILACAKTIR

canım sormak istediğiniz herşeyi sorun hiç çekinmeyin.bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.yeni başlarken bende öyleydim :34:[/QUOTE]

sağol canım anlayışın için teşekkürler.benim öğrendiğim kadarıyla bizim bölümün kayıt tarihleri 12 -23 eylül arasıymış
birde bizim bölüm krediliymiş :)
birde kredili olma ne demek ne sağlıyor öğrene bilirsem haber ederim :)
benim de tek tercihimdi inşaallah bitirdiğimiz ve hayalini kurduğumuz gibi bir sonuç yakalarız :)
bu arada harçlar vakıf banka yatırılackmış
şimdilik öğrendiklerim bunlar hoşçakalın..

canım sormak istediğiniz herşeyi sorun hiç çekinmeyin.bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.yeni başlarken bende öyleydim :34:

sağol canım anlayışın için teşekkürler.benim öğrendiğim kadarıyla bizim bölümün kayıt tarihleri 12 -23 eylül arasıymış
birde bizim bölüm krediliymiş :)
birde kredili olma ne demek ne sağlıyor öğrene bilirsem haber ederim :)
benim de tek tercihimdi inşaallah bitirdiğimiz ve hayalini kurduğumuz gibi bir sonuç yakalarız :)
bu arada harçlar vakıf banka yatırılackmış
şimdilik öğrendiklerim bunlar hoşçakalın..[/QUOTE]
Cnm öss sonuç sitesinde giriş yaptıgımızda 26.09 - 14.10 2011 arası yazıo hangisi doğru olan ki ? Bİlemedim şimdi ?

mrb durusu hayırlı olsun,
artık bol bol burda soru sorarız biz :)
sorduklarını bende merak ediyoru inan. öğrendiklerimizi burda paylaşırız hep beraber bilgi ediniriz.
bişeyler duyarsam haber ederim :)

canım sormak istediğiniz herşeyi sorun hiç çekinmeyin.bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.yeni başlarken bende öyleydim :34:

Tesekkur ederim arkadaslar.hepimiz icin hayirlisi olsun.Inss 4 yilda bitirebiliriz. Kayit tarihini bende bi arastirayim

mrb arkadaşlar bende aranıza katıldım.sosyoloji bölümünü çok istiyordum.
:69::69::69: oldu çok şükür ama bu kayıt tarihi şartları kafamı karıştırdı.çok kaygılıyım. bu konuda bilgisi olan varsa
benide aydınlatırsa çok mutlu olurum.
eve belge geliyormu?:18:

selam kızlar bende bu sene aof sosyoloji bölümüne yerleştim ama henüz açık liseyi bitirmedim 11 eylülde son sınavım var ve kesin mezun olucam merak ettiğim şu mezun olup kayıda yetişebilirmiyim kesin ve son kayıt tarihi ne zaman lütfen yardım edin :18:

selam kızlar bende bu sene aof sosyoloji bölümüne yerleştim ama henüz açık liseyi bitirmedim 11 eylülde son sınavım var ve kesin mezun olucam merak ettiğim şu mezun olup kayıda yetişebilirmiyim kesin ve son kayıt tarihi ne zaman lütfen yardım edin :18:

Hg cnm 26.09 - 14.10 2011 tarihleri arasında kayıt olabiliriz cnm.

mrb 12eylülde başlayıp 21 eylülde sona eriyor.22-23 eylül mazeret bildirenlerin kaydı yapılıyor.umarım bu zamana kadar diplomanı alırsın.Anadolu Üniversitesi bu adreste detaylı bilgi var.

Aöf sosyoloji bölümü kayıtları pazartesi günü başlıyor.
Bu hafta içinde elinize bir zarf gelmiş olacak o zarfı aldıgınızda 12.09.2011 ttarihinde açılıcak olan internet ön kayıt sitesinden kayıt yapıp çıktı almanız gerekli.
Daha sonra belirtilen bankalara giderek harç parasını yatırmalısınız.
Diplomanız 4 adet vesikalık fotoğrafınız elinize gelen zarf banka dekontunuz ile birlikte aöf il bürosuna gidip kayıdınızı yaptırabilirsiniz. Notere diplomanızı onaylatmanız gerekmiyor. Zaten bürolarda onaylıyorlar. Hepimize başarılar..

Bu hafta içinde elinize bir zarf gelmiş olacak o zarfı aldıgınızda 12.09.2011 ttarihinde açılıcak olan internet ön kayıt sitesinden kayıt yapıp çıktı almanız gerekli.
Diplomanız 4 adet vesikalık fotoğrafınız elinize gelen zarf banka dekontunuz ile birlikte aöf il bürosuna gidip kayıdınızı yaptırabilirsiniz. Notere diplomanızı onaylatmanız gerekmiyor. Zaten bürolarda onaylıyorlar. Hepimize başarılar..

mrb birşey sormak istiyorum bana bir zarf geldi.bu zarfda sadece kayıt işlemleri ile ilgili bilgi verilmiş.form gibi birşeyde mi gelmesi gerekiyor yoksa biliyorsanız bilgilendirirseniz sevinirim.:71:

Tesekkurler verdigin bilgiler icin. Diplomanin fotokopisini verecegiz buroya di mi asli bizde kalacak ?

Felsefe mi sosyolojimi? Kızlar ben felsefe bölümünü seçtim ama çok fazla seçen yok sanırım.Pişman olmak istemiyorum çünkü çok isteyerek yazdım ama yinede sizce hangisi?

İlgine tesekkur ederim. Bugun kayit klavuzunu okudum.diplomanin aslini goturmemiz gerek buroda onayliyorlarmis.bu hafta ici kayit yaptiracagim, inss bi aksilik cikmaz.

kızlar kaydımı yaptım bugün :))
hayırlı olur inşaallah. kolay oldu şükür bir sorun çıkmadı...
merak etmeyin bir sorun çıkmaz sizlerinkinde de

bende kaydımı yaptırdım.kızlar hepimize hayırlı olur inşallah
kızlar birde e posta almak gerekiyormuş.bilginiz varmı?
birde nekadar üniteden sorumlu olduğumuzu nasıl öğreneceğiz.

Back