Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AÖF. Sosyoloji Bölümü.
- Konu Sahibi gulmetre
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?2.oturum zordu gerçekten.Benimde iyi geçti,aöf sitesinden sorular ve cevapları yayınlandı bugün.Netlerimi yüzde doksan dokuz öğrendim sayılır yani.En yüksek notum sosyal politika:86 civarı gelir.En düşük notum sosyoloji araştırma yöntem ve teknikleri::66.Darısı finallerimize artıkBenim gayet iyiydi. 2. oturum biraz zorlamıştı fakat hepsini yaptım. Düşük puan gelebilir belki Sosyolojiye Giriş ile İktisat'tan, fakat kalmam. 50-60 falan bekliyorum en düşük bu iki dersten.
Senin nasıldı?
Tabikide finallere girebilirsin,hatta çok iyi çalışırsan geçebilirsin bile bütün derslerden,olmadı kaldıklarından büt.sınavıyla geçebilme şansın var hala:)herkese iyi akşamlar benim bir sorum olacak ben ara sınava giremedim sınava giremediğim için diğerlerine girme şansım varmı
Son düzenleme:
kızlar yazdıklarınızı okudum hep ben bir şey sormak istiyorum:26: şimdi diyelimki formasyon almadınız yine de dersanelerde öğretmenlik yapma hakkınız oluyor mu:26:
oluyor diye biliyorum bi arkadaşım okurken çalışıyor hatta :)
bu arada herkese selamlar kızlar ben de bu yıl ikinci ünv fırsatıyla Sosyolojiye başladım hiç çalışmamıştım ama en düşük notum 44 :) finale çalışmak gerek.. sizler başladınız mı nasıl çalışıyorsunuz? netten bi kaç siteye baktım ama güzel bi forum sitesi bulamadım sizin takip ettiğiniz siteler var mı arada oradan bakıp çalışayım bari
kızlar bugün aöf ankara büroyu aradım ve kredili sisteme geçip geçmiyeceğimizi sordum..kredili sisteme geçiyormuşuz öle çok sevindim ki bu demek oluyoki formasyon almamamız için hiç bir neden yok..işin aslı ben öğretmen olmayı çok istiyorum ..çok pişmanım zamanında öğretmenliği tercih etmediğim için o yüzden aöf den sosyojiyi seçtim belki yıl sonunda bişeyler olur atanırız diye..
slm kızlar sosyolojiyi sadece formasyon almak için okuyan arkadaşlar tercih yapmasınlar çünkü formasyon kalktı artık. 5. yılda alabilirsiniz belki ki o da çok zor en az 3 ortalama gerekiyo örgün öğretimde açık öğretmde de kredisi çok yüksek olur. ayrıca kpss den yerleşmek de neredeyse imkansız..
- 5 Eylül 2009
- 1.537
- 66
- 683
- 36
kızlar bu kredili sisteme geçeceğimiz doğrumu hiç araştırmadım ben bu yüzden aklım karışıktı inş. öyleedir.
bu arada sizler ne yaptınız dersleri ben hepsinden geçtim tek iktisat kaldı ondada bi puanla kalmışım eylülde halledicem inş. hiç alttan ders kalmadan ikinci sınıfa geçtim sayılır yani şükür :))
bu arada sizler ne yaptınız dersleri ben hepsinden geçtim tek iktisat kaldı ondada bi puanla kalmışım eylülde halledicem inş. hiç alttan ders kalmadan ikinci sınıfa geçtim sayılır yani şükür :))
mrb kızlar benim sormak istediğim şeyler var yardımcı olurmusunuz?
harçlar ne kadar olur sosyolojide
birde şu kredilye geçmek ne oluyor anlamadım
kaç kere ders sınavlarına giriyoruz
cevaplarsanız çok memnun olurum
canım açıköğretim harçları yaklaşık olarak 500 tl.2 taksitte ödeniyor.kredili sistem nedir bende bilmiyorum :44: nisan başında vize mayıs sonunda finallere gireriz.1 dersten 2 sınava.geçemezsen eylülde bütünleme olur
canım açıköğretim harçları yaklaşık olarak 500 tl.2 taksitte ödeniyor.kredili sistem nedir bende bilmiyorum :44: nisan başında vize mayıs sonunda finallere gireriz.1 dersten 2 sınava.geçemezsen eylülde bütünleme olur
çok teşekkür ederim bilgiler için :)
yanlız ne kadar pahalı harçlar ya öff falan oldum birde bu tek dönemlik dimi her dönem 500
Allah yardımcımız olsun...artık bende bu topikdeyim tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
başarılar herkese...
çok teşekkür ederim bilgiler için :)
yanlız ne kadar pahalı harçlar ya öff falan oldum birde bu tek dönemlik dimi her dönem 500
Allah yardımcımız olsun...artık bende bu topikdeyim tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
başarılar herkese...
rica ederim canım
evet canım pahalı baya malesef harçlar ama napalım eğitim için acımıyorsun pek
bizim ders çalışma topiğimiz var orayada bekleriz
http://www.kadinlarkulubu.com/acikogretim/405131-kizlaarr-calismaya-basliyoruz.html
1 senelik 500 tl.2 taksitte ödeniyor 250 250 canım yazmayı unutmusum..
ohhh şimdi içim rahatladı :) bide taksit varsa hallolur inşaallah.
açıkcası bende acımam istediğim bir bölüm ama ilk baştan 500 korkutmuştu beni neyseki halledilebilir durum.
kayıt oolunca kitaplarımız hemen verirlermi acep
ayy kusura bakmayın çok soruyorum ama çömüm nede olsa idare edin :))
Bende artik aranizdayim. Sosyoloji ilk tercihimdi ve oldu :)
Ne zaman kayit tarihi ve kitaplari hemen alabiliyormuyuz ?
mrb durusu hayırlı olsun,
artık bol bol burda soru sorarız biz :)
sorduklarını bende merak ediyoru inan. öğrendiklerimizi burda paylaşırız hep beraber bilgi ediniriz.
bişeyler duyarsam haber ederim :)
Bende artik aranizdayim. Sosyoloji ilk tercihimdi ve oldu :)
Ne zaman kayit tarihi ve kitaplari hemen alabiliyormuyuz ?
hayırlı olsun bölümün..Allah bitirdiğin günleri görmeyi de nasip etsin evinize kayıtla ilgili evraklar gelir canım orda tarihler istenen belgeler herşey olur.eylül içinde olur yanlış hatırlamıyorsam kayıt tarihi :44:kayıt olur olmaz bürodan hemen kitaplarınızı alırsınız.ama tavsiyem o kitaplardan çalışmamanız.benim 4 yılım olacak bu yıl hep murat yayınlarından çalışıyorum.hem muratın soruları sınavlarda çıkan sorulara da benzer oluyor.özet şeklinde daha rahat edersiniz
ohhh şimdi içim rahatladı :) bide taksit varsa hallolur inşaallah.
açıkcası bende acımam istediğim bir bölüm ama ilk baştan 500 korkutmuştu beni neyseki halledilebilir durum.
kayıt oolunca kitaplarımız hemen verirlermi acep
ayy kusura bakmayın çok soruyorum ama çömüm nede olsa idare edin :))
canım sormak istediğiniz herşeyi sorun hiç çekinmeyin.bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.yeni başlarken bende öyleydim