Bende kaydımı yaptırdım.hepimize hayırlı olur inşş.kitaplar 3 ekimde gelecekmiş.öğrenci kimlik kartıda 3 ay içinde gelir dediler.kadıköy aöf bürosunda yaptırdım kaydımı kimsecikler bilmyor yerini bulana kadar canım çıktı ...kadıköye gidecek olan varsa yerini tarif edebilirim :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AÖF. Sosyoloji Bölümü.
- Konu Sahibi gulmetre
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kolkesen benim başka bir yerden öğrendiğim kadarıyla ki buda aöf sitesinden öğrenilmiş,bu şekilde sorumlu olduğun üniteler.World dosyasından kopyaladım dağınık biraz.Mesela sosyolojiye giriş ara sınav 1-5 üniteler,dönem sonu sınavı 1-10 yani hepsinden sorumluyuz.Umarım yardımcı olabilmişimdir..
SOSYOLOJİYE GİRİŞ 1-5 1-10
TÜRKİYE'NİN SİYASAL GELİŞMESİ 1-4 1-8
İKTİSADA GİRİŞ 1-10 1-20
PSİKOLOJİYE GİRİŞ 1-4 1-8
SOSYAL POLİTİKA 1-7 1-14
SOSYOLOJİDE ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ 1-4 1-8
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 1-4 1-7
SOSYOLOJİYE GİRİŞ 1-5 1-10
TÜRKİYE'NİN SİYASAL GELİŞMESİ 1-4 1-8
İKTİSADA GİRİŞ 1-10 1-20
PSİKOLOJİYE GİRİŞ 1-4 1-8
SOSYAL POLİTİKA 1-7 1-14
SOSYOLOJİDE ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ 1-4 1-8
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 1-4 1-7
Son düzenleme:
kızlar benimde ilk tercihim bu bölümdü kazandım falan filan ama en büyük sorun henüz kayıt yaptıramadım ösys'nin sonuç sayfasında kayıt tarihi olarak neden 26 eylül - 14 ekim yazıyor????? ben kayıt tarihine daha vakit var derken son günlerin içinde olduğumu öğrendim neden böyle iki ayrı tarih var offf sanırım kayıt olamicam
kızlar benimde ilk tercihim bu bölümdü kazandım falan filan ama en büyük sorun henüz kayıt yaptıramadım ösys'nin sonuç sayfasında kayıt tarihi olarak neden 26 eylül - 14 ekim yazıyor????? ben kayıt tarihine daha vakit var derken son günlerin içinde olduğumu öğrendim neden böyle iki ayrı tarih var offf sanırım kayıt olamicam
Bugün son gün cnm. Bian önce olmaya bak. 21-23 eylül arasıda mazeret kayıdı. ama bugun son. ösym de evet öyle yazıyordu bende onun için bekliyordum ama. eve zarf gelince anladım.
kızlar mrhab,bende dün kayıt yaptım size bişey sorucam bikaç defadır çevrede sosyoloji okuyacam deyince insanlar boşuna okuyacaksın eline bişey geçmez bu bölümden imalarında bulunuyor,bu beni üzüyor sonuçta sırf diploma almak adına okumak istemiyorum sorum ise bu bölümü bitirdikten sonra hangi hangi pozisyonlarda işimkanlarımız olucak?
Kızlar bende Aöf Sosyoloji okuyorum.Bu sene 2. sınıf oldum bölüm güzel ama, örgün öğretimde okuyanlar tarafından ötelenmek beni çok üzüyor, bilmiyorum size hiç denk geldimi?
Hic denk gelmedim ama Nette bazi forumlardaki yorumlari okumustum.gercektende cok hor goruyorlar.sosyoloji acikogretimde okunan bi bolum olamazmis vs. Bence orgun ogretimde okuyanlar tum bolumler icin ayni seyi dusunuor.sonucta campus havasi solumuyormusuz.bu bambaska biseymis falan falan...
kızlar mrhab,bende dün kayıt yaptım size bişey sorucam bikaç defadır çevrede sosyoloji okuyacam deyince insanlar boşuna okuyacaksın eline bişey geçmez bu bölümden imalarında bulunuyor,bu beni üzüyor sonuçta sırf diploma almak adına okumak istemiyorum sorum ise bu bölümü bitirdikten sonra hangi hangi pozisyonlarda işimkanlarımız olucak?
Sosyolog, toplum bilimci demektir ve sosyologlar, araştırma kurumlarında, danışmanlık merkezlerinde, insanın ve toplumun söz konusu olduğu her yerde çalışabilmektedirler. Daha önce de bütün meslekler için söylediğimiz gibi (mühendislik dalları, mimarlık, işletme vb.) bu alanda da ne kadar donanımlıysanız, iş bulma şansınız da o kadar yüksektir.
Toplum bilimi ya da sosyoloji, toplum ve insanın etkileşimi üzerinde çalışan bir bilimdir. Toplumsal (sosyolojik) araştırmalar sokakta karşılaşan farklı bireyler arasındaki ilişkilerden küresel sosyal işleyişlere kadar geniş bir alana yayılmıştır. Bu disiplin insanların neden ve nasıl bir toplum içinde düzenli yaşadıkları kadar bireylerin veya birlik, grupkurum üyelerinin nasıl yaşadığına da odaklanmıştır.
Toplum bilimi alanında çalışan bir kişiye de toplum bilimci (sosyolog) denir. Bir akademik disiplin olarak toplum bilimi bir sosyal bilim olarak kabul edilmektedir. Birçok sosyolog bir veya daha fazla uzmanlık alanında veya altdallarında çalışmaktadır.
Birçok toplum bilimci akademi dışında yararlı araştırmalar yapmaktadır. Bulguları eğitimcilere, yasa yapıcılara, yöneticilere, yenilik yapmak isteyenlere, iş dünyasının liderlerine ve toplumsal sorunları çözme ve toplumsal politikalar oluşturma konusuyla ilgilenenlere yardımcı olmaktadır.
umarım işini görür cnm :)
Son düzenleme:
Kizlar anadolu universitesi e-posta Hizmetleri var.sanirim kullanici hesabi olusturup ogrenci burosundan sifre almamiz gerek. Bu konu hakkinda bilgisi olan yada ayrica sifre alan varmi aramizda?
Birde kitaplar olsada yavas yavas calismaya baslasak. Cocuklu bi ev hanimi olarak gozum korkuyo yapamazsam diye... Gecenlerde murat acikogretimin yayinlarinda sosyolojiyi sordum kitaplarin toplatildigini soylediler.bu yil kredili sisteme gectigi icin.bekleyin kitap almayin dediler bilginize..
Birde kitaplar olsada yavas yavas calismaya baslasak. Cocuklu bi ev hanimi olarak gozum korkuyo yapamazsam diye... Gecenlerde murat acikogretimin yayinlarinda sosyolojiyi sordum kitaplarin toplatildigini soylediler.bu yil kredili sisteme gectigi icin.bekleyin kitap almayin dediler bilginize..
Kizlar anadolu universitesi e-posta Hizmetleri var.sanirim kullanici hesabi olusturup ogrenci burosundan sifre almamiz gerek. Bu konu hakkinda bilgisi olan yada ayrica sifre alan varmi aramizda?
3 ekimde kitapları alıcakmışız. Ayrıca kayıt olurken size kullanıcı adınız zaten tc kimlik no Giriş için şifre veriliyor.
3 ekimde kitapları alıcakmışız. Ayrıca kayıt olurken size kullanıcı adınız zaten tc kimlik no Giriş için şifre veriliyor.
ben perşembe günü kaydoldum aynı anda kitaplarımıda aldım ablamda adalete kaydoldu o da aldı kitabını falan
arkadaşlar kaydımı yaptırdım.e posta adresimi aldım.yalnız daha önce girdiğim Dönemlik-Kredili Programlar
Öğrenci Sayfası na girebiliyordum.orda anket,ders notları,bilgi güncelleme vardı.şimdi oraya giremiyorum hatalı tc kimlik veya şifre diyor.
offfff bu normal mi?siz girebiliyormusunuz acaba e posta adresi aldığım içinmi giremiyorum.
lütfen bilenler yardımcı olsun.:18::18::18:
çok endişeliyimmmm
Öğrenci Sayfası na girebiliyordum.orda anket,ders notları,bilgi güncelleme vardı.şimdi oraya giremiyorum hatalı tc kimlik veya şifre diyor.
offfff bu normal mi?siz girebiliyormusunuz acaba e posta adresi aldığım içinmi giremiyorum.
çok endişeliyimmmm
Bende sosyolojiye yerleştim...dersler beklediğimden çok daha zormuş hasılı bu bölüm baya zorlayacak:)
soruları olan arkadaşlara face de Giriş Yap | Facebook. grubu var ben ordan baya faydalandım kitap özetleri geçmiş yıl soruları videolar falan oldukça zengin bir grup kesinlikle tavsiye ederim üst sınıflardan yardımcı olan arkadaşlar da var...
soruları olan arkadaşlara face de Giriş Yap | Facebook. grubu var ben ordan baya faydalandım kitap özetleri geçmiş yıl soruları videolar falan oldukça zengin bir grup kesinlikle tavsiye ederim üst sınıflardan yardımcı olan arkadaşlar da var...
arkadaşlar kaydımı yaptırdım.e posta adresimi aldım.yalnız daha önce girdiğim Dönemlik-Kredili Programlar
çok endişeliyimmmm
Merhaba, ben de kayıt yenileme tarihlerini bekliyorum. 1 hafta öncesine kadar bahsettiğiniz sayfaya giriliyordu ama şuan ben de giremiyorum. Aklıma sitedeki bilgileri güncelledikleri için, girişe kapattıkları ihtimali geliyor.
Merhaba, ben de kayıt yenileme tarihlerini bekliyorum. 1 hafta öncesine kadar bahsettiğiniz sayfaya giriliyordu ama şuan ben de giremiyorum. Aklıma sitedeki bilgileri güncelledikleri için, girişe kapattıkları ihtimali geliyor.
Evet büyük ihtimalle sizin dediğiniz gibi güncelleme yapıyorlar.bu arada tşk ederim cevap verdiğiniz için