e posta adresi aldım demişsiniz o ne ola ki! bana kayıt olurke internet şifre belgesi verdiler sadece eposta adresi falan vermediler
mrb e posta adresini kendiniz oluşturuyorsunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e posta adresi aldım demişsiniz o ne ola ki! bana kayıt olurke internet şifre belgesi verdiler sadece eposta adresi falan vermediler
mrb e posta adresini kendiniz oluşturuyorsunuz.
ben 2012 -2013 yili icin kayit yaptirmayi istiyorum yurt disindayim burada da haziran ayinda olacak sinavla
bölüm seciyoruz,fakat ben avusturyada ekonomi bölümünü okuyorum oldukca zor bende acik ögretime gecip burdaki okulu birakmak istiyorum..
fakat henüz hangi bölüm olmasi gerektigine karar veremedim,burda iktisat-isletme-kam yön.-sosyoloji-türk dili ve edebiyati bölümleri var
ekonomi alanindan skildigim icin okumasi daha kolay olan birseyler istiyorum ama tabiki türkiye ye gittigmdede is imkani olan,
sosyoloji bölümünü arastirdigimda aslinda kamu ve özel sektörde is imakni oldugu yaziyor ama kamu alaninada sanirim belli zamanlarda kpss sinavininda kontenjan aciliyor diye okudum...ayrica özel sektörde de her firmanin sosyolog calisiani olmali diyor ama sanirim pek yaygin degil türkiyede...
gercekten bu bölümün hakkinda arti ve eksilerini yazarmisiniz..ben türk dili ve edabiyatinida düsünüyorum ama ondada akliam yatmayan bircok sey var..
en kötü ihtimal isletme yazarim ama yinede her bölüm hakkinda bilgi almak istiyorum..
eger okuyup yazarsaniz cok sevinirim
Sosyoloji bölümünü bitirdiğinizde sosyolog, insankaynakları uzmanı olabiliyorsunuz. Sadece sosyologla sınırlı değil. Ayrıca formasyon yapıp kpssye girdiğiniz taktirde sosyolog olarak atanıyorsunuz. Şuan 3 bölümde (sosyoloji, türk dili ve edebiyatı ve felsefe) bölümerinde formasyon eğitimi yürülüğe giricek. Açıköğretim deyip geçmeyelim. Önümüz açılıyo yavas yavas
Türk dili ve edebiyatında erkek arkadaşım okuyo 3. sınıfta şuan osmanlıca uygurca kril alfabesini görüyo her sene bi dil. Sosyolojiden bende daha zor. ÇAlışmak lazım. Hemde baya bi çalışmak.
tesekkür ederim sineray tabiki eskiye bakarak acik ögretimin simdiki durumu bariz ortada benim kafami kurcalayan sey bu dedigin is imkanlari heryerde yaziyor ama gercekten her sene belli bi kontenjan oluyor mu kadro icin,mesela insan kaynaklari uzmani özel alanlarda sanirim ama iste demek istedigim bulabilir miyiz?
acikcasi suanda sosyolojiden yana düsünüyorum,ben artik yoruldum cok ciddi bir karar asamasindayim okulu birakip burdan devam etmek gibi o yüzden sonradan pisman olmamk adina cok soruyorum..birde devlette is imkani icin bildiginiz bir yas siniri varmi..ögretmenlikte 40 yas ama baska kadrolarla alinan sosyloglar icin bir yas siniri biliyor musun
yada her yil kac kisi atanabiliyor :)
[COLOR="#008000]kızlar ders çalışırken nasıl bir yöntem izliyorsunuz?bende 1.sınıfım sınav aralıkta ve bitirdiğim bir ders bile yok çok endişeliyim lütfen birbirimize destek olalım.özellikle tecrübeli arkadaşlar desteklerinizi önerilerinizi bekliyorum.:18::18::18:[/COLOR]
Canım ben 10 ekimde aldım kitaplarımı kendime plan yaptım gerçi planın çok önündeyim ama olsun daha iyi benm için. her gün bi kitaptan 1 ünite bitirdim cnm eger ünite kısaysa 2 ünite bitirdim. Öyle bi takıntım var ünite bitirmeden kapatmam kitabı. Temel bilgi reknolojileri kitabına hiç bakmadım sadece testleri çözdüm çok çok basit pc programlama mezunu oldugum için bana kolay geldi. Psikolojiyi 2 günde bitirdim çünkü biyolojiye bayılırım. beni zorlayan 3 kitap var sosyolojiye giriş iktisat ve sosyal politika, zaman az 36 gün kaldı ve sıksan dişini günde 2 ünite bitirsen tekrar edicek zamanın bile kalır