Merhaba sana bir yöntem söylemeliyim sanırım. Ben ilk önce;merhaba arkadaşlar ...ben açıkcası tam olarak başlayamadım çalışmaya..Sosyolojiye giriş ilk ünitedeyim hala.
Türk Siyasal Hayatı : Vize bölümüne kadar olan yerleri bitirdim. Ayrıca yardımcı
kitaptanda vize yerine kadar çalıştı ve testleri çözdüm.
Psikolojiye Giriş : Aynı şekilde vize bölümüne kadar çalıştım. Yardımcı kitaptan da çalışıp testleri çözdüm.
Sosyolojiye Giriş'teyim şimdi 2. ünitedeyim. İlk ünite iyiydi fakat 2. ünite biraz kastı gibi.
Yöntem dediğim ise; bu kadar hızlı ilk iki dersi çalıştım fakat Sosyolojiye Giriş'te tıkandım kaldım. Normalde 1 üniteyi ve testlerini 2 saatte falan bitirirdim. Fakat Sosyolojiye Giriş'te 2 gün oldu hala 2. üniteyi bitiremedim. Çalışmakta içimden gelmiyor. İlk önce diğer derslerden başlamayı dene istersen.
Sosyolojiye Giriş'i bitirip diğer derslere geçmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Ayrıca not ortalamamı 80 üzeri tutmayı düşünüyorum. Onur Belgesi almayı hedefliyorum. Ondan sonrada ver elini örgün. Birde İstanbul ya da Marmara'dan formasyon aldım mı tamamdır. Eşimin annesi ve babası emekli öğretmen fakat annesi hala bir okulda çalışmakta. Okul seçme ve mesleği ilerletme konusunda çok yardımcı oluyor sağ olsun.